Acelecidir. Türk erkeği acelecidir 😕 bizim kültürümüz de ön sevişme evlenene kadardır sonrası malum gir_çık_dön_yat )) sonra karım bana hiç isteğini belli etmiyor diye yakınmalar başlar tabi
Sürekli olarak böyle bir şey yapiyorsa arkadas cinselligi yanliş anlamıstir, üsenmeyin ogretin dogrusunu 😂Seksi sadece sok çikardan ibaret sanan biriyle birlikte olmam zaten. Ön sevisme benim icin asiri onemliVakit yoksa kisaca fazla sevismeden seks olabilir belki, ama vakit varken her saniyesini degerlendirmek lazim..
Böyle bir kişi bencildir, kendisinden ve kendi isteklerinden başka bir şeye önem vermiyordur. Birlikte olduğu kişi onun için önemli değildir, önemli olan tek şey gir çık yapmak suretiyle cinsel ihtiyacını gidermektir. İşini halledebilir ama partnerini mutlu edemez. Böyle düşünürüm.👆🏻
En ve tek duygulusu esle yasanandir zaten digerlerinde zaten cinsellik yasamak icin duygular bahane edilip arka plana atilir amac cinsellik oldugu icin yani basindan beri duygusuzdur esle yasanmayanlar kisacasi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İpi iğneye sokmak için bile yalıyoruz bilmem anlatabildim mi
Adamsın :) öyle tabi herkes değil ama çok var. Burada sallayan da çok. Klitorisin yerini bilmez ama bir yalarım kadın çıldırır diyen bol aynı şekilde kadınlarda