- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlarda orgazm boşalma sorunu yok sınırı da yok. Bu tamamen kadının libidosu ile alakalı ve partnerinin ona yasatabilecekleri ile doğru orantılıdır. Yani 3 kere boşalan da olur 10 kere boşalan da olur aynı şekilde 20 kez boşalan olur. Kadından kadına değişir.
08 Yorumla
Soran+1 yıl6 kez bir kadının boşalması iyi bir şey mi
- +1 yıl
Bunu partnerine sorup onunla konusmalisin
Soran+1 yıl3 gün sonra ayrılmak istedi ama çok memnundu o konuda bi sorun olduğunu düşünmedim ama neden ayrıldığını bi çözemedim çünkü güzel bir gün geçirdik bana söylediği sebep ise yaşım ve bana iyice bağlandığıydı
- +1 yıl
Seven ayrılmaz bahanelere sığınır sadece sende boş ver yoluna bak.
Soran+1 yılKafası karışık bir kadın ilişkimiz başladığı günden beri yaşımı hep problem etti aramızda 10 yaş vardı çünkü arkadaşlarına bile anlatamıyordu birbirimizden keyif alıyorduk mutluydukta sence bir kadın olarak bana cevap verir misin onun 3 gündür mesaj atmıyorum beni heryerden de sildi onu etkiliyorum diye uzak durmaya çalışıyor benden ona yazayım mı arayım mı yoksa bekleyeyim mi biraz daha
- +1 yıl
Zaten baştan yanlış bir ilişki ve senden utanmış saklamış, bitirmiş uzatmanın anlamı yok. Sende uzak dur.
Soran+1 yılOnu tekrar nasıl kazanabilirim çünkü birbirimizden hoşlanıyorduk onun için yanlışta olsam ona yanlış bişey yapacak biri değilim sence nasıl kaçabilirim tekrar ne yapayım arayım mı karşısına mı çıkayım
- +1 yıl
Uzak dur dedim hala soruyorsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılKadınına göre değişir zor orgazm olurum diyenle 4 gördüm, ateşli olanla 8 artık erkeğin becerisine kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliki kere boşalip uyuyolar üç olan olmuştu ama onunda hali kalmadi
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 kötü bişey mi
Cevap sahibi+1 yıltaklit yapiyodur
Soran+1 yıl6 değildir ama seksten sonra duygusallaştı
En güzeli 1 defadır. Ama uzun süreli sevisme olmalı yani uzatmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 peki
+1 yılSınır yok 100 bile olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kadına bağlı kimisi 9 10 defa dahi boşalır
07 Yorumla
Soran+1 yıl6 kez boşalması seksin güzel geçtiğine mi işaret ozaman
Soran+1 yıl3 gün sonra kötü oldu hata yaptığını düşünüyorum dedi konuşmayı kesti neden ozmaan
Soran+1 yılYok aldatma değil ondan eminimde neden kötü hissetti anlamadım bu dediğim kişide 35 yaşında
Soran+1 yıl3 gündür konuşmuyorum ne kadar daha beklemeliyim ne zaman çeker böyle kadınların canı 1 hafta mı 1 ay mı ne zaman
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kadın defalarca kez boşalabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSeksin güzel geçtiğine işaret midir 6 kez boşalması
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl6 son 7 zor 8 bom
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 iyi bişey mi ozmana
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer