ks üyeleri bir kadın bir günde kaç defa cinsel ilişkiye girebilir?
Sınırlı
Sınırsız
2_defa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
türk erkeği kadınını memnun edememesiyle meşhur dünyanın her yerinde :D napacan kaç defa girebileceğini? bir tanesini doğru düzgün yapın.
demek sana çürük elma denk geliyo senı bahtsızlıgın
dünyada meşhur olmuşsanız bu bana denk gelen çürük elmayla ilgili değildir canım :D
bunu diyen kım canım sen fazla p?orn izliyon galıbaa
yok yavrum ben hiç p*rno izlemem. yabancı forumlarda sitelerde çok takılırım. ciddi ciddi dünya genelinde böyle biliniyo türk erkekleri :D bu kadar erkekliğiyle övünen bir ırk için çok ironik :D
türkıyede durma sende ne işin var senın burda
herkeste bir adamına denk gelmemişsin özgüveni :) benim kime denk geldiğim önemli değil. siz tek başınıza türkiyeyi temsil etmiyosunuz diyorum. adınız çıkmış diyorum. ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum. bişiler yapın diyorum. uyanın diyorum. kime diyorum. ey gidiiiii..
@soran: sana ve senin gibilerine beğenmediğini ülkeden kovma hakkını kim veriyo hay aklınıza ne diyeyim.
Aynı anda Türk kadınlarıda yatakta soğuk soğuk istemeye istemye yatmasıyla meşhur. Kadın seninle otele gidelim tatil yaparız diyor. Otele gelince "ben sevişmek istemiyorum, beni bunun için mi getirdin" diyor. Sevişse bile sadece ölü gibi yatıyor.
yolundaysa 15 e kadar yolu var normal bir kızsa biraz misir macunu etkili olup 4 e rahatlıkla çıkmasına yardımcı olur
Cevap
3Cevap
erkek arkadaşım hassas davranırsa 5 e kadar çıktı :D
sana böyel bir soru sorum bır kadın orgazm olduktan sonra tekrar sex yaparsa zevk alma oranı sence ne kadardır
o erkeğin dokunuşlarına bağlı bir şey, klitoral uyarılmada ilk kasılmalar çok şiddetli oluyor, sonrakiler hafif olur. vajinal orgazmda içimde kasılmalar başlarsa ilki biraz geç olur, sonrakiler daha kolay daha seri oluyor. erkek arkadaşımda ilişki esnasında kasılmalrı fark eder. yani vajinal zevk artar, klitoral azalır. ne olursa olsun erkekten fazla zevk alırız :D
erkekten daha fazla zevk alırsınız haklısın bu konuda
Potansiyeline bağlı bilemeyiz :D
nasıl yanı?
Partnerim istedikçe ben zaten hazırımdır ;)
sen pekı orgazm oluyormuydun her defasında
Hayır, çünkü beni tatmin etmek zordur. Saatlerce sürerse olabiliyorum. Yani doymam lazım.
dememkı ereke arkadaşın tecrube sahıbı degılkı doyuramyu
Doyuruyor, çünkü saatlerce birlikte oluyoruz. Hiç yorulmadan devam ediyor ve beni doruklara çıkarıyor.
senın adına sevındım sex zevkını çıkarabılıyorsa ozman sexte zevk alırsınnn
Vallahi bu kadınına göre değişir.
Sınır yok ;)
ispatı var mısende pekı
daha önce denedınmı pekı sınır yok diyon
tabı kadına göre hava hoş yatar erkek çalışır süreklı
38 defa
En İyi Cevaplar