Sevgilimle her hafta veya iki haftada bir otel veya rezidans tutuyoruz işlerden izin alıp tüm günü gündüzü orada çıplak geçiriyoruz sabah dokuz akşam yedi arası yüzlerce kez yapıyoruz😊😜😂🤣
4
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi canım sendeee en fazla 6 yapar bir erkek oda çok güçlüyse olur
Erkeğim saatlerce boşalmadan da yapabiliyor tüm günde en fazla rekoru dokuz oldu galiba ve her istediğinde her istediğimiz de kalkıyor yani hiç sertleşme sorunu yaşamadık şimdiye kadar
Ne gerek var ki Ben her şeyi fazlasıyla yaşıyorum zaten birinden duymaya Neden ihtiyacım olsyn ki Ben başkasını zeki kankasından banane benimki de fazlasıyla yetiyor zaten
Neden acaba erkeklerin hepsi böyle hepsi aynı aynı kalıptan çıkmış gibiler Bir tane erkekle konuşuyorsam yüzede ile özel istiyor illa arkadaş kalmak istiyor falan filan hepsi mi böyle belkide ben özele çağırmayanı arıyorum daha hiç denk gelmedi şimdiye kadar
Bilmiyorum artık başkasını ben benim seninle seks için konuşmak için bir arkadaşlık istemiyordum zaten tanısan öyle bir düşünceye bile girmezsin sadece konuşmakti ama gerek yok artık boşverr
Buda en alışık olduğum ikinci sahne Çok ısrar et alamayacağını olmayacağını anlayınca benimki normal arkadaşlıktı sadece teklif ti sen bilirsin vs vs sanki hepsi işbirliği yapmak için aynı olmak için anlaşmış gibi😜😂😂🤣🤣😂
Günümüzün en büyük yanılgısı itaati kötü görmek.. Ben böyle düşünüyorum. Kendimizi büyük görmek ya da ego tavanı yaşamak bize birşey katmıyor.. Aksine. Eşe bağlılık ihtiyaçlarını önemseme hislerini düşüncelerini okşamak evliliği yüceltir ben böyle düşünüyorum ve böyle hareket etmeye çalışıyorum.. Böyle yapan bayan eşi de iyi biriyse tatmin olur
En İyi Cevaplar