Bir kadın tek sefer kaç defa cinsel ilişki yaşayabilir? Arkadaşlar karımla uzun uzun ilişki yaşıyoruz ön sevişmeyi de uzun tutuyorum. Geçen ilişkiden sonra banyoya girdi banyo da şunu gördüm banyo da mastürbasyon yapıyordu sizce 1 saatlik ilişki yeterli değil mi?
5 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzun sürmüş olsa bile genel olarak tek sefer değil ikinci ya da üçüncü seferi genelde isteriz buna doyumsuzluk de istersen ama yapısal olarak ilk seferde boşalma olsa bile ikinci seferi hormonlar genel olarak istiyor tek sefer yarım kalıp bisalmadigini düşün ohissayat gibi oluyor
Himmm tek seferde bitiren de çok diye biliyorum.. ama sizinki daha güzelmiş.. ne güzel jari koca böyle olmak 🤌👍
Saati önemli degilki doyuma ulaşılmış bir ilişki olması önemli.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Gün Boyunca erotik mesajlar atıyorum sonra evden çıkmadan önce erotik notlar bırakıyorum. Geçiktirici kullanıyorum daha ne yapabilirim ki?
Orgazm olmadığı için mastürbasyon gereği duyar.
Bilmiyorum banyoya gitmeden önce yatağın İslak olduğunu görüyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor kendimi yetersiz hissettiriyor bu durumu onunla konuşacağım
Demekki yetersiz gelen bir durum var
Affedersin de şeyimde Türk erkeklerin üstünde önceki sevgilerimle yattığımda gayet tatmin olmuş bir şekilde yataktan uyanıyorlardı. Bilmiyorum karım doğum yaptıktan sonra bir tatminsizlik var yani çözemiyorum
Oral yapıyor musunuz peki. oda yapıyormu. tek düzemibir hayatınız var ya da
Aklına ne gelirse yapıyorum. Gün içerisinde tahrik edici mesajlar atıyorum yatağın başına erotik notlar yazıyorum yatak odasına ışıklandırma yaptım. Yani daha ne yapim bir keresinde inlerken şunu demişti hadi sıra bende ben geçim demişti.
Yapmak istediği şeyler var o zaman.. anladınız ne demek istedigimi.
Kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmem. Ne oldu bu her şeyi yaparım da onu asla hayırdır herkes yerini bilsin ya. Peki senin böyle istediklerin oldu mu?
Olabilir. İstekler ama gerçekleştirilecek diye bir şey söz konusu değil tabiki. baska soyleyemedigi şeyler de olabilri bu doyumsuzluğunun altında farklı fanteziler vs.
Sence çift terapisi ayarlarsam sorun çözülür mü?
Konuşmalısınız. bence o zaman sorun çözülür gibi.
Bilmiyorum inanın kendimi çok çaresiz hissediyorum bu konu da. Bugünden sonra ilişki yaşamayacağım gitsin Manuel takılsın beni artık rüyasında görür.
Anlıyorum. yetersizlik olusturur. ozguvenini zedeler. boraz mesafe koyun bakalım ne olucak
Evet. İnşallah sistem soruyu kaldırmazda ne olduğunu size yazarım.
Önemli olan doyuma ulaşabilmek.. ama eşimin 12 13 kez ilişkiye girdiği günü biliyorum...4 ya da 5 kez orgazma ulaşmıştı..
Yok artık peki sen nasıl dayandın?
Hastane durumları vardı.. ne kadar istekli olsam da mecbur bıraktı...
Pardon yanlış yere cevap yazdım... Senin soruna cevabım ise şu... Tek başıma değildim...
Karını paylaştın ne yaptın?
Yani...
Ben böyle bir şeyi yapmam aklımım ucundan bile geçmez yani. Bu kadarı da fazla olur
po. rnnoo filmlerde olanlar =hayalgücün.. troll sorun
Bir daha istemeye cekinmistir
Bilmiyorum geçiktirici de kullanıyorum ön sevişmeyi de uzun tutuyorum. Gün içerisinde tahrik edici mesajlarda yolluyorum elimden geleni yapıyorum zevk alsın diye. Sence bir kadına 1 saat aralıksız cinsellik yetmez mi?
Oksuyor musun onu
Aklına gelebilecek her şeyi yapıyorum. Sabah evden çıkmadan önce notlar bile bırakıyorum uyurken şu notu bile bıraktım. Akşam seninle salonda şu saatte buluşalım diye. Yani anlayacağın ön sevişmeyi gün içerisinde sözlerle notlatlarla devam ettirmeye çalışıyorum
Evlenmeden önce eşin mastürbasyon yapıyorsa elle bosalmadan daha zevk alıyordur ondan sen biraz daha elle boşaltmaya calıs bence bu sekilde bir sorun var ya da doymuyor
Denemek lazım
Doyuramamışsın kadını napsın oda kendi işini görüyor
Tatmin olmamıştır. Umarım rol yapmamıştır.
Yetmez yetmiyordur en az 3 saat 5 10 dk arayla
Ne oldu bu?
yetmiyor demekki
Demekki doyumsuz seninki
3 :)