Bir kadın tek sefer kaç defa cinsel ilişki yaşayabilir? Arkadaşlar karımla uzun uzun ilişki yaşıyoruz ön sevişmeyi de uzun tutuyorum. Geçen ilişkiden sonra banyoya girdi banyo da şunu gördüm banyo da mastürbasyon yapıyordu sizce 1 saatlik ilişki yeterli değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUzun sürmüş olsa bile genel olarak tek sefer değil ikinci ya da üçüncü seferi genelde isteriz buna doyumsuzluk de istersen ama yapısal olarak ilk seferde boşalma olsa bile ikinci seferi hormonlar genel olarak istiyor tek sefer yarım kalıp bisalmadigini düşün ohissayat gibi oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Himmm tek seferde bitiren de çok diye biliyorum.. ama sizinki daha güzelmiş.. ne güzel jari koca böyle olmak 🤌👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSaati önemli degilki doyuma ulaşılmış bir ilişki olması önemli.
615 Yorumla
Soran1 yılElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Gün Boyunca erotik mesajlar atıyorum sonra evden çıkmadan önce erotik notlar bırakıyorum. Geçiktirici kullanıyorum daha ne yapabilirim ki?
Cevap sahibi1 yılOrgazm olmadığı için mastürbasyon gereği duyar.
Soran1 yılBilmiyorum banyoya gitmeden önce yatağın İslak olduğunu görüyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor kendimi yetersiz hissettiriyor bu durumu onunla konuşacağım
Cevap sahibi1 yılDemekki yetersiz gelen bir durum var
Soran1 yılAffedersin de şeyimde Türk erkeklerin üstünde önceki sevgilerimle yattığımda gayet tatmin olmuş bir şekilde yataktan uyanıyorlardı. Bilmiyorum karım doğum yaptıktan sonra bir tatminsizlik var yani çözemiyorum
Cevap sahibi1 yılOral yapıyor musunuz peki. oda yapıyormu. tek düzemibir hayatınız var ya da
Soran1 yılAklına ne gelirse yapıyorum. Gün içerisinde tahrik edici mesajlar atıyorum yatağın başına erotik notlar yazıyorum yatak odasına ışıklandırma yaptım. Yani daha ne yapim bir keresinde inlerken şunu demişti hadi sıra bende ben geçim demişti.
Cevap sahibi1 yılYapmak istediği şeyler var o zaman.. anladınız ne demek istedigimi.
Soran1 yılKesinlikle böyle bir şeyi kabul etmem. Ne oldu bu her şeyi yaparım da onu asla hayırdır herkes yerini bilsin ya. Peki senin böyle istediklerin oldu mu?
Cevap sahibi1 yılOlabilir. İstekler ama gerçekleştirilecek diye bir şey söz konusu değil tabiki. baska soyleyemedigi şeyler de olabilri bu doyumsuzluğunun altında farklı fanteziler vs.
Soran1 yılSence çift terapisi ayarlarsam sorun çözülür mü?
Cevap sahibi1 yılKonuşmalısınız. bence o zaman sorun çözülür gibi.
Soran1 yılBilmiyorum inanın kendimi çok çaresiz hissediyorum bu konu da. Bugünden sonra ilişki yaşamayacağım gitsin Manuel takılsın beni artık rüyasında görür.
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum. yetersizlik olusturur. ozguvenini zedeler. boraz mesafe koyun bakalım ne olucak
Soran1 yılEvet. İnşallah sistem soruyu kaldırmazda ne olduğunu size yazarım.
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Önemli olan doyuma ulaşabilmek.. ama eşimin 12 13 kez ilişkiye girdiği günü biliyorum...4 ya da 5 kez orgazma ulaşmıştı..
06 Yorumla
Soran1 yılYok artık peki sen nasıl dayandın?
Soran1 yılKarını paylaştın ne yaptın?
Soran1 yılBen böyle bir şeyi yapmam aklımım ucundan bile geçmez yani. Bu kadarı da fazla olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılpo. rnnoo filmlerde olanlar =hayalgücün.. troll sorun
10 Yorumla Bir daha istemeye cekinmistir
25 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum geçiktirici de kullanıyorum ön sevişmeyi de uzun tutuyorum. Gün içerisinde tahrik edici mesajlarda yolluyorum elimden geleni yapıyorum zevk alsın diye. Sence bir kadına 1 saat aralıksız cinsellik yetmez mi?
Soran1 yılAklına gelebilecek her şeyi yapıyorum. Sabah evden çıkmadan önce notlar bile bırakıyorum uyurken şu notu bile bıraktım. Akşam seninle salonda şu saatte buluşalım diye. Yani anlayacağın ön sevişmeyi gün içerisinde sözlerle notlatlarla devam ettirmeye çalışıyorum
Soran1 yılDenemek lazım
Gizli Üye(25-29)1 yılDoyuramamışsın kadını napsın oda kendi işini görüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılTatmin olmamıştır. Umarım rol yapmamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemekki doyumsuz seninki
00 Yorumla
1 yılYetmez yetmiyordur en az 3 saat 5 10 dk arayla
01 Yorumla
Soran1 yılNe oldu bu?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 1 yılyetmiyor demekki
00 Yorumla
1 yıl3 :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem