Yakindan tanidigim herseyini bildigim 7 8 kiz arkadasim var hepsi bakire ama sevgilileriyle akliniza gelebilecek herseyi yapmislar. Surtunme, oral, anal vs sadece zar duruyor. 2 gun once kizlardan biri bakire kizlar yatakta nasil davranir diye arastirma yapiyordu. Sanirim hepsi ilerideki eslerine hicbirsey yasamayan bakire olarak tanitcaklar. Gercekten kizlarimizin haline cok uzuluyorum keske bizde erkekler gibi ozgurce iliskilerimizi anlatabilsek. Ben kilolu oldugum icin hic sevgilim olmadi (140kg) ama zayiflarsam sevgili yaparim tabikide ama kimseyi kandirmak istemiyorum, keske bizde ozgur olabilsek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılarkadaşlarına söyle yaptıklarının adı saygısızlık ve sahtekarlık ve korkaklık açık açık söylemeleri lazım bu kadar korkup yalana başvuracaklarsa da o zaman yapmasalardı onları, ne yaşandıysa bilinmeli kızın da erkeğinde böylece 2 tarafta karşısında ki ni kabul ediyo mu etmiyo mu özgür olur bu şekilde girilen şeyin adı özgür irade ve kul hakkı affı olmayan günah kişinin özgür iradesini elinden almış oluyosun çünkü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılFarkeder mi? Bakire olması veya olmaması bence farketmez. Öncelikle davranışlarından zaten belli olur. Ayrıca daha en başta dürüst olmayan biri sonrasında neler yapmazki...
Kilolu olmak bir kusur değil, tercihte olmamalı. Öncelikle sağlık için uzun bir yaşam için gerekli adımlar atılmalı. Seven insan dış görünüşe odaklı ise bir süre sonra yaşanacak bir şeyden dolayı ayrılabilir değil ayrılır. Hepimizin başına bir şey gelebilir ve şuanki görünüşümüzü kaybedebiliriz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yğzden kimsehe güvenmiyorun ywlqmayan g0tten vermeyen cok az kalmıs bakire olsa bile. Var evet %5-10 luk kesim tertemiz duruyor onlara lafım yok ama onları bu %90 lık kesimin arasında bulmak zor olyo
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bakırmisin
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten korkum o yüzden düzgün birini bulamıcam diye
+1 yılHerkes kendi kalitesini yansıtır boş ver. Sen doğru bildiğin yoldan devam et. Allah öylesilerle aynı ortamda aynı oksijeni solutmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa ama ufacık bir umudum vardı ilerisi için... Allah sizi bildiği gibi yapsın (Sen değil knk anlattığın arkadaşların gibi olan kadınlar)
00 Yorumla Kendini kandırırlar, o vicdanla onu seven eşinin çocuğunun yüzüne nasıl bakacak nasıl yemek yiyecek nasıl masum rolü yapabilecek?
00 YorumlaŞimdiki kızların yüzde doksanı böyle Sen yaşadın mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik zarda olmuyor maalesef. İnsanın içinde olmalı. Kaşar deniyor öylelerine. Bakire değil
00 Yorumla
+1 yılÇok var. O arkadaşlarına bakma sen insanın kendisini kandırması kadar kötü bir şey yok by dünyada.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. O bu ülkede hiçbir zaman olmaz, ataerkillik öyle işlemiş ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oral yaptım yapıyorum maalesef ama bakirelik o vajinal ilişki bambaşka bişey bence. o yüzden bakireyin dyorum
01 Yorumla- +1 yıl
hepsi sevgili miydi yoksa kaçamakların oldu mu anlı tanıştığın veya netten sanal yaptıığın
+1 yılBen sevgilim bana yaşadığı her şeyi anlatsın isterim zaten tabiki de geçmişte cinsel deneyimleri olacak doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılOoo millet işin püf noktasını bulmuş sen keyfine bak
00 Yorumlazayıfla bence milleti düşüneceğine
00 Yorumla
+1 yılOylelerine denk gelirsem onlara yazık olur😡
00 Yorumla
+1 yılSen bulsan sende yapardın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapardim tabikide, bunuda ne cevremden nede ilerideki kocamdan saklardim ama olmadi hic kilomdan dolayi, eger zayiflarsam bu sefer ben kimseyle birlikte olmam. Hersey dis gorunus
- +1 yıl
Zayıfla
+1 yılİyide bakire olmuyor o zaman
00 YorumlaVardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay beee millet sahtekar olmuş
00 Yorumla
+1 yılAnal dahil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı