Cinsel Yaşam İlişkiye girmeyen insan kaldı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Kime sorsam herkes girmiş bakireyim ben ve bakir biriyle ciddi ilişki yaşamak istiyorum ama yok kalmamış İlişkiye girmeyen insan kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ben kaldım girmedim. 1 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bulsan da kafan uyacak mi beğenecek misin tek kriterin bakır olması mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ama ilk kriterim bu Yorumla Rukama +1 yıl İşin zor cidden. Buna takılmadan bile zor Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Ben ilişkiye girmedim ama bizim gibi çok sayıda kişi vardır bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla Yusufox +1 yıl Sadece sana denk gelmemiştir... :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben girmedim ama pişmanım bu durumdan keske ex ile olsaydı onun gibisini bulamam arayışta da degilim zaten sadece o olsun istiyorum 3 1 Yorumla AşkınsırrıO +1 yıl Bende pismanim deli gibi sevisip delirmek zevk almak varken Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kaldı da buralarda herkes cinsellik profesörü kesiliyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende evliligi bekliyorum. Yasamadim yani esimi bekliyom, tabi bizde bulabilirsek inshallah Allahin izniyle… 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kaldı. Zaten evlilik oncesi cinselliğe karşıyım. 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende
birisi49 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Var. Tanıdıklarım da çok ilişkiye girmemiş erkek kız var 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çoğunluk girmiş olsa da hala girmeyen var 2 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kerkede doru deyil aa biri vardi mühendis kimde o 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Hiç gören dokunan olmadı mı 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. varlar varlar merak etme 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Haklısın bakirim diyenede çok inanma 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Stajımızı yaptık 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben girmedim ben kaldım :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yasin kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 senin? Yorumla Soran +1 yıl 19. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirdesin peki Yorumla Soran +1 yıl İstanbul sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adana uzak olmasak iyiydi be Yorumla Soran +1 yıl He olabilir tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak istersen çıkayım gizliden Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. ben bakireyim 0 0 Yorumla
hanifenurkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Kaldı ben 😏 4 1 Yorumla AşkınsırrıO +1 yıl Atesini sondurmek isterdim deli gibi Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz zor bulursun şu dönemde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamazsam bende gircem iliskiye Yorumla srknygt811 +1 yıl Evet doğru söylüyorsun şartlar eşit olmalı😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaldı 😒 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Bsbsjs niye bu emoji Yorumla AşkınsırrıO +1 yıl Cok istekli ve atesli gibisin bence Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Nasıl bir yer nerden giriliyor 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dolu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şaşırtıcı Yorumla Soran +1 yıl Peki senin takıntın var mı bakirelik konusunda Yorumla Benchbas +1 yıl Evet var Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Evet var 0 1 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Ben girdim de girmeyen var yani Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ben girmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
ben kaldım girmedim.
Bulsan da kafan uyacak mi beğenecek misin tek kriterin bakır olması mi
Yok ama ilk kriterim bu
İşin zor cidden. Buna takılmadan bile zor
Ben ilişkiye girmedim ama bizim gibi çok sayıda kişi vardır bence
Yok be
Sadece sana denk gelmemiştir... :))
ben girmedim ama pişmanım bu durumdan keske ex ile olsaydı onun gibisini bulamam arayışta da degilim zaten sadece o olsun istiyorum
Bende pismanim deli gibi sevisip delirmek zevk almak varken
Kaldı da buralarda herkes cinsellik profesörü kesiliyor.
Bende evliligi bekliyorum. Yasamadim yani esimi bekliyom, tabi bizde bulabilirsek inshallah Allahin izniyle…
Kaldı. Zaten evlilik oncesi cinselliğe karşıyım.
Bende
Var. Tanıdıklarım da çok ilişkiye girmemiş erkek kız var
Çoğunluk girmiş olsa da hala girmeyen var
Kerkede doru deyil aa biri vardi mühendis kimde o
Hiç gören dokunan olmadı mı
varlar varlar merak etme
Pek sanmıyorum
istemediğin kadar var
Haklısın bakirim diyenede çok inanma
Girdim bi kaç kere zevkli oluyor 😁
Stajımızı yaptık 🤣🤣
Ben girmedim ben kaldım :)