Aslında bu cinsiyete göre değil de kişinin kendisine göre değişiyor. Bazı kadınlar yatakta inanılmaz aktif olabiliyorlar. Tabii bazı erkeklerde paralel olarak inanılmaz pasif kalabiliyorlar. Ben yine de erkek demek istiyorum az bir farkla. Çünkü genel olarak bütün yükü erkekler çekiyor.
Bir sperm üretimi nasıl zor biliyor musun? O kadar vitamini araya sığdırıyor üstüne kalite kitlesi oluşuyor. İçine milyonlarca virüs diyelim onları sokuyor. Sonra oradan bebek virüsleri taşıyor. O virüsün her biri bir enerji.
Kadınlar patates çuvalı gibi yatıyor. Onlar yatakta canlı olsalar bizim hoşumuza bile gider. Yatmaya alışmışlar, ooooh ne güzel. Ekekler eşek gibi tepinsin dursun. İşlerine gelince eşitlik cart curt diyorlar.
Çok afedersiniz ama kalas gibi yatan kadınlar olduğunu düşünürsek erkekler daha çok efor sarf eder ama hareketli bi kadın candır tadı damakta kalır deyim yerindeyse
Ben bir erkek olarak erkekler diyebilirim ama kadınlara da sormak lazım. Genelde ben ilişki sırasında aktif olmayı tercih ediyorum, partnerimi yormayı sevmem.
Erkekler olarak biz çok hareketliyiz. En azından o bel sürekli kas yapıyor :). Kısaca kadın bize göre daha az aktif. Ama bence aktifte olsanız bayılırız.
Pozisyonune ve kimin daha çok efor sarfettiğine göre değişir, Misyoner gibi pozisyonlarda kadın altta olduğundan ve erkek vücuduyla kitlediğin bütün kontrol ve efor erkektedir mesela. Aynı şekilde doggy içinde erkğin daha çok performans sergilediği pozisyonlarda erkek.