Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha ilişkiye başlamadan bile argo argo konuşulabilir telefonda falan ama tam zamanlama çok önemli örneğin telefonda konuşurken : a.. ni ikiye ayircam becrcm.. ya da ilişki deyken : küçük o.. pm benim vs Tabi en önemlisi tam zamanlama ben daha o kovama gelmeden söylerse hevesimi kaçırabilir hatta kırılabilirim bile o yuzden doğru zamanlama çok önemli
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düğmelerle kelimeleri eşleştirebilmek gerekir.
Tıpkı kapıların farklı anahtarları olduğu gibi, düğmelerinde farklı kelimeleri vardır. Denk düşürduğünüzde en ağır kelime çekici,
Denk düşmediğinde en güzel iltifat itici olur.
Düğmeleri keşfedin.
Bu kelimeler nedir diye sormayın. Bilincaltınızda var. seks öncesi sadece biraz şuuraltı olun yeter. Aman dikkat tamamen içgüdülere inip hayvanlaşmayın.
Ölçü şart.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabildiğince sınırları aşmadan kullanabilecegi argo cümleler. Örn; azdır erkeğini s.. rtük,
göster erkeğine bütün or... spluklarını,
azgın fahi.. şm, doyumsuz or.. spum, seni kltk vs tarzı cümleler...
Boynumu öperken ara ara kulağıma fantezilerini fısıldaması..250 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakimiyeti elimize aldığımızda aklınız başınızdan gidiyor boşalmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz ya. O sırada bırak konuşmayı, gözünüzü kulağınızı bile kontrol edemiyorsunuz hani. Ben onu seviyorum en çok. En pis dirtytalking den bile etkili
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Etkilendigim tek bir kisi var o kisinin soyledigi her soz beni etkileyebilir.
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Argo dokunuş küfür samimi olması çekinmemesi ve içinden geleni söylemesi
140 YorumlaArgo sözler sevibsözcükleri ya da bana neler yapacagini anlatmasi deli eder
200 YorumlaÖmrü boyunca ne öğrendiyse seksi kadınlarla ilgili, saydırması
160 Yorumla
+1 yılgenelde argo duymaktan hoşlanıyorlar..
daha naifler var onlarında kulağına fısıldayarak çekici olduğunu biraz süsleyerek söylersen 😀 sorun yok
bazen de sırf kulağına fısıldamak yetiyor ne söylediğinin önemi yok30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYumuşak dokunuşlar akabinde argo.. Direk argo olunca küfür yemiş gibi hissediyorum
161 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen hatun kişisine ne oluyor acaba 🤔 uzanamadığı ciğeri mundar eden kadın tipi 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraflar diyorki konuşmayalım
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamın kullandığı argo sözler. Yazamayacağım burada tabi ama tahmin etmesi zor değildir :)
120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılEtkilendiğim bir erkeğin her sözü etkiler yatakta iltifatları sesi dokunuşları hatta argo kelimeleri bile
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerinde ve kararında söylenen argo sözcükler iltifatlar ve kışkırtıcı tutkulu sözler
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErotik bir ses tonuyla vücudunun herhangi bir yerine atesli iltifatlarda bulunabilirsin ama kivamında yoksa gercekci olmaz
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olay tamamiyle baştan çıkarıcı erotik olması sen o akışı yakaladıktan sonra istersen dometes, biber , patlıcan de yine de kayar iş
60 Yorumla
+1 yılİşin püf noktası kulağına sessiz bir tonda erotik laflar konuşmak.
40 Yorumla
+1 yılBazıları argo istiyor bazıları hoş sözler bazıları ne konuşursan konuş seni duyup anladığını sanırsın ama hicbirsey duymazlar o an.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek bir söz yok ama iltifat ve aldığınız zevki kelimelerle ifade etmeniz ateşler kadını
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının vajinasına penis girdiği an zaten kendini kaybediyor gözleri kayıyor dudaklarını emmeye başlıyor söz möz hikaye
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖp beni recep ye beni recep 🤣🤣
141 Yorumla- +1 yıl
Evet işte bu 🤪😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenellikle ipler erkeğin elinde olmalı ama erkegin canı sıkkın ve morali bozuksa ipleri elime alıp onu zevkin doruklarına çıkarmak tek amacim olur
30 Yorumla
+1 yılSevgi sözcükleri ile argo sözcüklerinin karışımı diyorum
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRohospum, azgın fuhisem gibi argo ve küfürlü sözler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Gratiste indirim var ! Bu cumle yatakta , batakta , yemekte , gezmede her daim kadini atesler :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılSöylerdim de ayıp olur 🙈😂😂
140 Yorumla
+1 yılKanepede meyve soyup TV izlerken
Şu Rihanna varya senin tırnağın etmez
Onu geç bana komple victoria secret mi sen mi deseler düşünmeden sen derim
Gör ondan sonra secreti:) :)10 YorumlaAleti iyi kullandın mı söze gerek yok gerisi zaten su gibi akıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Iliski sirasinda argo konusulmasi
100 Yorumlaaklindan gecenleri soyledigi an
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta beni tamamen sahiplenip orspsu yapması küfür etmesi vs çok etkiler
60 Yorumla
+1 yılBen argo ve kışkırtıcı ateşleyici sözler söylemeyi severim genelde :)
10 YorumlaBenim sözlerim belli uslu bir fahişe ol şimdi bana göster ne kadar orspi olduğunu seni dike dike bağırtacam
10 YorumlaKulağına fisildayarak seni seviyorum istiyorum gibi laflar ve o anda aklına gelen herşey kadını alevlendirir
10 Yorumlakonuşma pek olmaz inleme ve hızlı hareketler hadi daha hızlı gibi sözler yeterli :D
20 YorumlaBen lafa değil icrata bakarım bide sertliğine.
100 Yorumla
+1 yılSadece söz değil kalçasını tokatlaman bile kadını ateşler
10 Yorumla
+1 yılO kadar değişken ki :) Zaten burada söylenmez :)
50 YorumlaSöze değil icraata bakarım 😄
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonun isteğini arzusunu dahada üst seviyelere çıkacak kelimeler hareketler :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"hadı karıcığım , boşalt erkeğini"
150 Yorumla
+1 yılÇok mükemmel ve ateşlisin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA... M.. Kk
100 Yorumlaseks yaparken zayıf görünüyorsun
10 YorumlaKadinlara sormak lazım
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarlayı ekelim mi demesi yetiyor
10 Yorumla
+1 yılArgo sözler