Cinsel Yaşam Sert cinsel ilişki sonrası ağrı nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Duş aldım uzandım hayla geçmiyor. Agrı kesici felan içsem işe yarar mı? Sert cinsel ilişki sonrası ağrı nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Dinlendirmelisin kendini. Neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum, p*rno filmlerinde yaşamıyorsunuz. Biraz doğal olun, sağlığınızdan olmayın. 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl çözüm basit bir daha sert yapma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Knk onu bende ögrendim yapmamam gerektigiinide biraz geç oldu şu an napabilirimm Yorumla FakDıSistım +1 yıl ağrı olan kaslara voltaren sür, kas gevşetici hap al. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Vurdururken bize mi sordun mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi sorasım geldi demekki Yorumla
CevizAdamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sert derken hizli mi demek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İkiside Yorumla CevizAdamm +1 yıl vajinana mi vuruyo tokat falan bilmiyorum ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Burdan anlatamam kiii Yorumla CevizAdamm +1 yıl gizliden çıkayim mi istersen Yorumla Soran +1 yıl Çıksana bi Yorumla CevizAdamm +1 yıl tm 🙄 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kasık ağrısı mı vajina ağrısı mı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Orası hariç çogu yer diyebilirim Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Sıcak duş al ağrıs kesici iç yat diyebilirim Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Bı de dinlendirici bı çay vardı adını unuttum onu araştır onu iç Yorumla Soran +1 yıl Masaj felan yapsam iyi gelir mi Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl İyi gelir ama sert ilişki sonrası her yerin ağrıması normal bir şey değil ilk defa mı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Evet normalde gayet sakin oluyordu bi sıkıntı olmuyordu Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Anladım takip atın bana yapacaklarımızı yazayım Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Eğer anal yaptıysan anal deliğinde nemlendirici krem sür makat çatlağı sorunu yaşama Yorumla
KARANLIKKRALI Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ağrı kesici kas gevşetici 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kesin işe yarar mı KARANLIKKRALI +1 yıl yarar merak etme Soran +1 yıl Agrı kesici olarak önerdigin bi kaç marka var mı KARANLIKKRALI +1 yıl aprolford
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Gecebilir ama zaman alır 0 0 Yorumla
yanlizelma Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Neren ağrıyor ona göre çözüm önerelim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Knk genel olarak bi agrım var kendimi çok kastıgımdan onun dışında göğüs kalça Yorumla yanlizelma +1 yıl Peki nerden ilişkiye girdiniz Yorumla Soran +1 yıl Kalça Yorumla yanlizelma +1 yıl İstk atsna bisy sorcamm sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ay bugun arefymişşş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok kötüsün ahhsha Cevap sahibi +1 yıl Tesekkurler jkjk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dinlendirmelisin kendini. Neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum, p*rno filmlerinde yaşamıyorsunuz. Biraz doğal olun, sağlığınızdan olmayın.
çözüm basit bir daha sert yapma
Knk onu bende ögrendim yapmamam gerektigiinide biraz geç oldu şu an napabilirimm
ağrı olan kaslara voltaren sür, kas gevşetici hap al.
Tamam teşekkür ederim
Vurdururken bize mi sordun mk
Şimdi sorasım geldi demekki
sert derken hizli mi demek
İkiside
vajinana mi vuruyo tokat falan bilmiyorum ki 😂
Burdan anlatamam kiii
gizliden çıkayim mi istersen
Çıksana bi
tm 🙄
Kasık ağrısı mı vajina ağrısı mı
Orası hariç çogu yer diyebilirim
Sıcak duş al ağrıs kesici iç yat diyebilirim
Bı de dinlendirici bı çay vardı adını unuttum onu araştır onu iç
Masaj felan yapsam iyi gelir mi
İyi gelir ama sert ilişki sonrası her yerin ağrıması normal bir şey değil ilk defa mı oluyor
Evet normalde gayet sakin oluyordu bi sıkıntı olmuyordu
Anladım takip atın bana yapacaklarımızı yazayım
Eğer anal yaptıysan anal deliğinde nemlendirici krem sür makat çatlağı sorunu yaşama
ağrı kesici kas gevşetici
Kesin işe yarar mı
yarar merak etme
Agrı kesici olarak önerdigin bi kaç marka var mı
aprolford
Gecebilir ama zaman alır
Kendi düşen ağlamaz reis
tahriş olmuştur bir kaç günü geçer
2 yapmak
O ne
Neren ağrıyor ona göre çözüm önerelim
Knk genel olarak bi agrım var kendimi çok kastıgımdan onun dışında göğüs kalça