Cinsel Yaşam Seks sonrası ağrı nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Seks sonrası ağrı nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bol su iç ve masaj yap, istersen gel ben yapayım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam konum at geliyorym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarına birseyin kalmaz, fb öyle diyordu ertesi gün geçti Yorumla
arastırmacikisiligim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl krem sür masaj yap neresi ağrıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçim ağrıyor sanki hala içimde gibi Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl o kadar abarttı yani valla ona çözüm yok o zaman uzanıp dinlenmelisin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nasıl miktiyse artık 😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 aylık toptan yaptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel işte:) Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Özel bölgen mi ağrıyor komple vücudun mu 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben de sert çakınca acıtıyorum bazen altımdakini 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. agrı varsa bır problem vardır 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. güzelliği orada zaten 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öperek sarılarak sjjsjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ılkkez olmadı dmı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen beyaz tenlı mısın? Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı Yorumla Soran +1 yıl Hayır.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kırdın ıkıkanka dost gıbı ıstemıstım :( Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl bir ağrı hissediyorsun ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçim ağrıyor sanki hala içimde gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilişkiye yeni başladın ise bu normal ve uzun sürüyorsa penterasyon sonuçta sürtünme oluyor yeterince islanmiyorsan onun da etkisi vardır ama o ağrı uzun sürmez bişey yaomana gerek yok. Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sert mi vurdu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Urtlantosx +1 yıl Sevgikin mj Yorumla Soran +1 yıl Sayılır Yorumla Urtlantosx +1 yıl Ne iş yapıyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Çalışmıyoruö Yorumla Urtlantosx +1 yıl Kuru muydun ki Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Urtlantosx +1 yıl O zmn büyümüş Yorumla Soran +1 yıl Biraz benim suçum girdikçe sok dedim alamacapım kadarı zorla sokturdum sonuç bu Yorumla Urtlantosx +1 yıl Uzun zmndur yapmafin miydi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Urtlantosx +1 yıl Korunsun mu Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla Urtlantosx +1 yıl İyi bari Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Neredeki ağrılar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçimde Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Geçer bir müddet sonra Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Çok mu sert yaptI? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok değil Yorumla Budabuda +1 yıl Ayır bacağını uzan geçer hafif ovala oranı Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 2-3 saate 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Buz koy 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Zamanla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamanla geçer. Aşırı hassasiyetin olabilir kayganlaştırıcı kullan sonrakilerde Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zaman ve sabır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerende ağrı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İçimde Cevap sahibi +1 yıl Ön mü arka mı? Soran +1 yıl Ön. Cevap sahibi +1 yıl Ovala biraz iyi gelir Soran +1 yıl İçimi mi Cevap sahibi +1 yıl Hayır üstünü ovala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bol su iç ve masaj yap, istersen gel ben yapayım.
Tamam konum at geliyorym
😅
Bekle
Yarına birseyin kalmaz, fb öyle diyordu ertesi gün geçti
krem sür masaj yap neresi ağrıyor
İçim ağrıyor sanki hala içimde gibi
o kadar abarttı yani valla ona çözüm yok o zaman uzanıp dinlenmelisin
Nasıl miktiyse artık 😂
1 aylık toptan yaptı
Maşallah 😂
Ne güzel işte:)
Özel bölgen mi ağrıyor komple vücudun mu
O kadar mı çok sertti
Ben de sert çakınca acıtıyorum bazen altımdakini
agrı varsa bır problem vardır
güzelliği orada zaten
Öperek sarılarak sjjsjs
ılkkez olmadı dmı?
Hayır
sen beyaz tenlı mısın?
Hayır.
senle uzunca konusalımmı
Hayır..
kırdın ıkıkanka dost gıbı ıstemıstım :(
Nasıl bir ağrı hissediyorsun ki?
İçim ağrıyor sanki hala içimde gibi
Ilişkiye yeni başladın ise bu normal ve uzun sürüyorsa penterasyon sonuçta sürtünme oluyor yeterince islanmiyorsan onun da etkisi vardır ama o ağrı uzun sürmez bişey yaomana gerek yok.
Sert mi vurdu
Biraz
Sevgikin mj
Sayılır
Ne iş yapıyorsun peki
Çalışmıyoruö
Kuru muydun ki
Hayır
O zmn büyümüş
Biraz benim suçum girdikçe sok dedim alamacapım kadarı zorla sokturdum sonuç bu
Uzun zmndur yapmafin miydi
Evet