Cinsel Yaşam Bakarak vajina darlığı anlaşılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Nerden anlarız yapmadn Bakarak vajina darlığı anlaşılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben anlarım cok mutehassıs bilirkişiyim diyenlere lütfen inanmayınAlıcılarınızın, verıcılerınızın ayarları ile oynamayın 0 0 Yorumla
__NoAds__ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl banyoda önüne ayna koy iki elinle iyice aç az çok görebilmen lazım 0 0 Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Anlaşılmaz çünkü dışı dar görünüp içi geniş olabiliyor ya da tam tersi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl asla anlaşılmaz vajina bakışta dar görünsede bazı şeylerle olduğundan fazla esneyebiliyor ama belki ona göre seçim gerekebilir 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aynadan bak arala iyice geniş durmuyorsa tam vajina deliğin dardır 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Neye göre geniş Yorumla Hairmafya +1 yıl Geniş mesela şöyle normal baktığında aralamadan içi gözüküyor sa geniştir Yorumla Soran +1 yıl Hımm tamam ama bakire olmakla alakaı vardır yani bekaret gidince de aynı darlıkta mı olur görünüş olarak Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet hemen hemen aynı olur tabi penis kalınlığına bağlı biraz Yorumla Soran +1 yıl Hımm anladım Yorumla Soran +1 yıl Yani bakireyken bile dar görünğyosa hep dardır Yorumla Hairmafya +1 yıl İnce çizgi gibimi seninki Yorumla Soran +1 yıl Çizgi değil ama çok yakın Yorumla Hairmafya +1 yıl Tamam baya darsın demekki minyonmusun? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hairmafya +1 yıl Minyonların genelde dar olur yani vajina yapısıda kısadır Yorumla Soran +1 yıl Anladım esnekliği nasıl anlarız eski haline dönüyo mu Yorumla Hairmafya +1 yıl İlişki yaşadıktan sonramı? Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet döner eski haline Yorumla Soran +1 yıl Ama bakireykenki gibi olmuyo yani Yorumla Hairmafya +1 yıl Ee yanii biraz farklı olur görünüş olarak dudakları hafif açılır Yorumla Hairmafya +1 yıl Senin korkun yapısı bozulur diyemi Yorumla Soran +1 yıl Evet hep güzel olsun Yorumla Hairmafya +1 yıl Görsel olarak güzelse öyle kalır zaten Yorumla Soran +1 yıl Darlığı peki Yorumla Hairmafya +1 yıl Darlığı penis boyuna bağlı Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi mesela büyük biri girince mi daha çok genişliyo ve bozuluyo Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet düşün yani orana büyük bişey girdiğini? Yorumla Soran +1 yıl E hani esnekti Yorumla Hairmafya +1 yıl Esnek ona bişey demedim büyük girince haliyle zamanla biraz genişler çok değil ama Yorumla Soran +1 yıl Hımm anladım sen baya tecrübelisin Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet :)) Yorumla Hairmafya +1 yıl Evlendiğnde eşini mutlu edersin sen Yorumla Soran +1 yıl Ederim tabi ki Yorumla Hairmafya +1 yıl Korkuyormusun peki ilk ilişkiden Yorumla Soran +1 yıl HAyır Yorumla Hairmafya +1 yıl Çok tatlısın sen🙂 Yorumla Soran +1 yıl Nooldu Yorumla Hairmafya +1 yıl Tatlı olduğunu düşünüyorum Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Genelde anlaşılmaz ama tecrübeme göre ağzı küçük olanın vajinasıda küçük olabiliyor 0 0 Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl ünüversitede profösör ağzı büyük olanın organı büyük olur demiş kız ağzını büzerek profösör ne dedi demiş oğlan ağzını açarak heçççç demiş 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ayna karşısında çok rahat anlayabilirsin 0 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Resim mi atacaksın fikrimi söyleyebilirim istersen 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Sen nşye taktın buna şimdi 0 0 Yorumla
atszzz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Anlaşılır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla atszzz +1 yıl Şu an onu ifade edemem ama anlaşılır Yorumla Soran +1 yıl Bakire olsa bile bozulunca ne kadar dar olucağı anlaşılır mı Yorumla atszzz +1 yıl Evet Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Parmağını sok dene 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Anlaşılabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla technocrates +1 yıl Bakarak işte, deneyimli bir göz gerekebilir. Bu konuda doktor yardımı alabilirsiniz. Sizin için daha güvenli olur. Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mercekle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben anlarım cok mutehassıs bilirkişiyim diyenlere lütfen inanmayın
Alıcılarınızın, verıcılerınızın ayarları ile oynamayın
banyoda önüne ayna koy iki elinle iyice aç az çok görebilmen lazım
Anlaşılmaz çünkü dışı dar görünüp içi geniş olabiliyor ya da tam tersi.
asla anlaşılmaz vajina bakışta dar görünsede bazı şeylerle olduğundan fazla esneyebiliyor ama belki ona göre seçim gerekebilir
Aynadan bak arala iyice geniş durmuyorsa tam vajina deliğin dardır
Neye göre geniş
Geniş mesela şöyle normal baktığında aralamadan içi gözüküyor sa geniştir
Hımm tamam ama bakire olmakla alakaı vardır yani bekaret gidince de aynı darlıkta mı olur görünüş olarak
Evet hemen hemen aynı olur tabi penis kalınlığına bağlı biraz
Hımm anladım
Yani bakireyken bile dar görünğyosa hep dardır
İnce çizgi gibimi seninki
Çizgi değil ama çok yakın
Tamam baya darsın demekki minyonmusun?
Evet
Minyonların genelde dar olur yani vajina yapısıda kısadır
Anladım esnekliği nasıl anlarız eski haline dönüyo mu
İlişki yaşadıktan sonramı?
Evett
Evet döner eski haline
Ama bakireykenki gibi olmuyo yani
Ee yanii biraz farklı olur görünüş olarak dudakları hafif açılır
Senin korkun yapısı bozulur diyemi
Evet hep güzel olsun
Görsel olarak güzelse öyle kalır zaten
Darlığı peki
Darlığı penis boyuna bağlı
Öyle mi mesela büyük biri girince mi daha çok genişliyo ve bozuluyo
Evet düşün yani orana büyük bişey girdiğini?
E hani esnekti
Esnek ona bişey demedim büyük girince haliyle zamanla biraz genişler çok değil ama
Hımm anladım sen baya tecrübelisin
Evet :))
Evlendiğnde eşini mutlu edersin sen
Ederim tabi ki
Korkuyormusun peki ilk ilişkiden
HAyır
Çok tatlısın sen🙂
Nooldu
Tatlı olduğunu düşünüyorum
Genelde anlaşılmaz ama tecrübeme göre ağzı küçük olanın vajinasıda küçük olabiliyor
ünüversitede profösör ağzı büyük olanın organı büyük olur demiş kız ağzını büzerek profösör ne dedi demiş oğlan ağzını açarak heçççç demiş
Ayna karşısında çok rahat anlayabilirsin
Resim mi atacaksın fikrimi söyleyebilirim istersen
Gormeden birsey diyemem
Ben onu kokliyarak anlıyorum
Sen nşye taktın buna şimdi
Anlaşılır
Nasıl
Şu an onu ifade edemem ama anlaşılır
Bakire olsa bile bozulunca ne kadar dar olucağı anlaşılır mı
Evet
Ac bak
İşsiz misiniz ya
evet tabiki
Parmağını sok dene
Anlaşılabilir
Nasıl
Bakarak işte, deneyimli bir göz gerekebilir. Bu konuda doktor yardımı alabilirsiniz. Sizin için daha güvenli olur.
Mercekle
Anlarım ben
Anlasilir