Cinsel Yaşam Cinsel ilişki öncesi ön sevişmede nelere dikkat edersiniz? Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ön sevişme ilişkiye hazırlık olmalıdır siz nasıl hazırlanıyorsunuz? Cinsel ilişki öncesi ön sevişmede nelere dikkat edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Önce temizlik , sonrasında partnerimin sexsi kıyafetleri giymesini tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Temizliğime duş alıp geceliğimi giyip hazırlanirm 2 42 Yorumla Johnrocco43 +1 yıl saten gecelik mi tercih ediyorsunuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Johnrocco43 +1 yıl iç çamaşırı dantelli normal mi tanga mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dantelli tanga Yorumla Johnrocco43 +1 yıl renk tercihiniz nedir genelde? pembe lila ya da farklı bir renk.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kirmzi veya beyaz Yorumla Johnrocco43 +1 yıl pudra pembede bence güzel durur... tabi ten rengi ile de alakalı... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir tabiki ama bn kırmızı veya beyaz tercih ediyorum Yorumla Johnrocco43 +1 yıl sevişme öncesi masaj sizce nasıl vücudu gevşetmek ve rahatlatmak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi olur bence vücut gevsiyor Yorumla Johnrocco43 +1 yıl bende aynı düşüncedeyim sizinle ve yapmayı yaptırmayıda severim karşılıklı hatta köpüklü şarapta rahatlama sağlıyor... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alkol sevmiyorm ama güzel bir masaj vücudu dinlendirir Yorumla Johnrocco43 +1 yıl bende masajı daha çok seviyorum... partnerimi klitoral olarakta uyarıp ilişki öncesinde bir sefer orgazm olmasını sağlamak hoşuma gidiyor böylece ilişkiye de daha rahat giriyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen tabiki orgamz olmaya hazirlik gibi bisy masaj Yorumla Johnrocco43 +1 yıl penisi içeri sokmadan vajinaya masaj yapmakta hoşuma gidiyor.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladm Yorumla Johnrocco43 +1 yıl ilişkide de tadına vararak yapmak daha hoş istenildiğinde sertte olabiliyorum ama çokta tercihim değil... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence ilskide duruma göre sert olmalı erkek herzman olmamalı Yorumla Johnrocco43 +1 yıl yerine göre evet özellikle kuruyunca sert olmak kadına zevkten çok acı veriyor maalesef... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef öyle Yorumla Johnrocco43 +1 yıl o yüzden yerine göre centilmen olmak lazım... sevdiğiniz pozisyon hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucak dogy seviyorum Yorumla Johnrocco43 +1 yıl bence ikiside güzel pozisyon birde yan yatarken arkadan yaklaşmak hoşuma gidiyor usulca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladm oda güzel bnce Yorumla Johnrocco43 +1 yıl bencede iyi eğer göğüsleri iriyse göğüs arasıda olabilir hazırlık için... Yorumla Johnrocco43 +1 yıl sizin 80 ve üstümü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Goguslerm iri değil Yorumla Johnrocco43 +1 yıl iri olmadığında uclar bence ön plana çıkıyor bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ☺️ Yorumla Johnrocco43 +1 yıl burdan mı devam edelim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ediyoruz zaten Yorumla Johnrocco43 +1 yıl tamam... oral sekste karşılıklı mı yoksa sırayla mı yapmayı seversiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşılıklı Yorumla Johnrocco43 +1 yıl bence de en güzeli gırtlağa kadar girmişken bende klitorisi vakumlamayı seviyorum... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gırtlağa kadar alamiyorm Yorumla Johnrocco43 +1 yıl dudaklarınız kibar demek... kafasını vakumluyor msunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen vakumluyorm Yorumla Johnrocco43 +1 yıl vakumlamış kadar oldunuz şu anda :) Yorumla Johnrocco43 +1 yıl bende klitoris vakumlamayı seviyorum kabarması hoşuma gidiyor orgazm etmedende bırakmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele bak Yorumla Johnrocco43 +1 yıl tamam Yorumla Zuliskoy +1 yıl @gizli üye Peki tül mu saten gecelik mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce temizlik , sonrasında partnerimin sexsi kıyafetleri giymesini tercih ederim
Temizliğime duş alıp geceliğimi giyip hazırlanirm
saten gecelik mi tercih ediyorsunuz?
Aynen
iç çamaşırı dantelli normal mi tanga mı?
Dantelli tanga
renk tercihiniz nedir genelde? pembe lila ya da farklı bir renk..
Kirmzi veya beyaz
pudra pembede bence güzel durur... tabi ten rengi ile de alakalı...
Olabilir tabiki ama bn kırmızı veya beyaz tercih ediyorum
sevişme öncesi masaj sizce nasıl vücudu gevşetmek ve rahatlatmak için
Çok iyi olur bence vücut gevsiyor
bende aynı düşüncedeyim sizinle ve yapmayı yaptırmayıda severim karşılıklı hatta köpüklü şarapta rahatlama sağlıyor...
Alkol sevmiyorm ama güzel bir masaj vücudu dinlendirir
bende masajı daha çok seviyorum... partnerimi klitoral olarakta uyarıp ilişki öncesinde bir sefer orgazm olmasını sağlamak hoşuma gidiyor böylece ilişkiye de daha rahat giriyoruz
Aynen tabiki orgamz olmaya hazirlik gibi bisy masaj
penisi içeri sokmadan vajinaya masaj yapmakta hoşuma gidiyor..
Anladm
ilişkide de tadına vararak yapmak daha hoş istenildiğinde sertte olabiliyorum ama çokta tercihim değil...
Bence ilskide duruma göre sert olmalı erkek herzman olmamalı
yerine göre evet özellikle kuruyunca sert olmak kadına zevkten çok acı veriyor maalesef...
maalesef öyle
o yüzden yerine göre centilmen olmak lazım... sevdiğiniz pozisyon hangisi
Kucak dogy seviyorum
bence ikiside güzel pozisyon birde yan yatarken arkadan yaklaşmak hoşuma gidiyor usulca
Anladm oda güzel bnce
bencede iyi eğer göğüsleri iriyse göğüs arasıda olabilir hazırlık için...
sizin 80 ve üstümü
Goguslerm iri değil
iri olmadığında uclar bence ön plana çıkıyor bence
Aynen ☺️
burdan mı devam edelim :)
Ediyoruz zaten
tamam... oral sekste karşılıklı mı yoksa sırayla mı yapmayı seversiniz
Karşılıklı
bence de en güzeli gırtlağa kadar girmişken bende klitorisi vakumlamayı seviyorum...
Gırtlağa kadar alamiyorm
dudaklarınız kibar demek... kafasını vakumluyor msunuz
Aynen vakumluyorm
vakumlamış kadar oldunuz şu anda :)
bende klitoris vakumlamayı seviyorum kabarması hoşuma gidiyor orgazm etmedende bırakmıyorum
Özele bak
tamam
@gizli üye Peki tül mu saten gecelik mi
Temizlik
Temizliğe