21 yaşındayım hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevaplayabilir mi? Sonrasında pişman olur muyum? Ya da hamile kalma gibi korkunç bir durumla karşılaşır mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşına kadar bunları öğrenmemiş olman hata. Korunmanın, gebeliği önlemenin yolları var, bu cinselliğin en kolay kısmı. Zor olan, evlenip evlenmemeyi umursamadan, yani evlenme kaygısı olmadan seks yapıp yapamayacağın. Kızlığını vereceğin erkeğin seninle evlenmesi gerektiğini veya evlenmek zorunda olduğunu düşünüyorsan yapma, çünkü evleneceğinizin garantisi yok, ayrılmanız da mümkün. "Ben seks yapmak istiyorum, evlenirken bakire olup olmamam önemli değil, evleneceğim adam beni olduğum gibi kabul etsin, etmeyecekse de onunla işim olma" diyorsan rahatlıkla yapabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk deneme ya da son deneme de olacak diye bir şey yokki hamile kalma ihtimalin hep var
Bilmiyorsan zamanla öğreneceksin
Tavsiyeyle olmaz
İzlersin uygularsin
İzlemeyi sevmiyorsan karşındakine bırakırsın
O seni evirip çevirir :)
00 Yorumla
+1 yılGirme kesinlikle , girdikten sonra diğer insanlardan farkın olmayacak , sen de bunun farkına varınca yapacak bişey yok diyip isteyeceksin ve değerin düşecek
06 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya evlenip yapmak daha rahat
- +1 yıl
Hayatımda ki en büyük keşkem Budur benim için keşke yapmasaydım diyorum arkadaşlarıma
Soran+1 yıl1 kere mi yaptın peki? Sevgilinle miydi yoksa herhangi biri mi? Yapmanın psikolojisi kötü olmalı demekki bu kadar pişman olduğuna göre
- +1 yıl
Yoo defalarca yaptım sevgilim ile de başkaları ile de ama anlık olarak tatmin edici olsa da manevi olarak kötü tekrar dediğim gibi eşine saklarsan kendini hem seni kıymetli yapacaktır hemde daha anlamlı olacaktır
Soran+1 yılDemek ki tek kadınlar kullanılmış hissetmiyormuş manevi olarak çökmüyormüş erkek tarafı da sıkıntıya girebiliyormuş örnek sen mesela bunu duyduğum iyi oldu yoksa hep olan kadına oluyor diye düşünüyordum. Umarım sen de bundan sonra kendine hakim olursun ve dediklerin doğru gerçekten evlendikten sonra insan kendini güvende hissediyor aileler biliyor rahat rahat geziyorsun istediğin yerde seks yapabiliyorsun şimdi gizli gizli olacak bir anlamı da kalmayacak hamile kalırsam Allah korusun kürtajla aldırmam gerek çok zor yani
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım evlenmeden yaşamaman daha sağlıkli olur.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılVücut temiz ve ferah olmalı bide korun azıcıkta alkol al kasma tamamdır
22 Yorumla
Soran+1 yılKorunma nasıl sağlanacak? Hap diyorlar prezervatif diyorlar
- +1 yıl
Kondom iyidir
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Biraz cinsel konuda kendini eğitmen gerek elbette... Neler yapılabilir neler yapılamaz? Hamile kalmamak için uygulanabilecek yöntemler nedir? İlk cinsel birleşmede nelere dikkat edilmeli? Ve buna benzer sorular karşısında burada mesaj boyutu yetersiz kalır...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olursun evlenemeden cinsel ilişki yaşama öyle erkeklerin çoğu seninle ilişkiye girdikten sonra evlenmeye geldiklerinde kendilerine namuslu kız arayıp senin gibi kızları terk ediyorlar kendini kullandırtma bunlara seni gerçekten seven erkek sana cinsellik gözüyle bakmaz sonra namusun gidecek boşu boşuna
10 YorumlaKesinlikle telefisi olmayacak bir hata yapma, kimseyle sevişmek zorunda değilsin önce kendine sonra ailene saygı duy, onları düşün onları utandıracak bir şey yapma, ilişkinin münasip ve uygun olduğunu zaman nikâh ve düğün sonrasıdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de ya sonra sürekli isterim ya da pişman olurum gizli saklı yapmak zorunda kalırım ailem öğrenirse sevgilimle bir daha görüştürmez işler daha da kötüye gider benim hayatım diyip bencillik yapmamak lazım ileriyi de düşünmek gerekiyor hayatın ne getireceği belli olmaz çünkü
Pişman olursun partnerin de senin gibi cahilse hoş geldin Ebubekir Sıddık 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum ben de
Soran+1 yılEvet özel kalmalı bazı şeyler biz kadınlar zaten duygusalız kaldırmak zor o psikolojiyi
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
+1 yılsen kendini tecrübeli kollara bırak yeter amatöre denk gelirsen mundar olursun valla 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin üstüne düşen vücudunu olabildiğince pürüzsüz yapman onun haricinde kendini erkeğine bırak
14 Yorumla- +1 yıl
Bu sekilde de cok zahmetli olmuyor mu erkek icin 😅
Cevap sahibi+1 yıl@GizliTavsan Ne boşsun ya , öncesinde yapman gereken bu dedim. Gereksiz yere düşüncelere dalma streslenme vücudunla ilgilen diyorum yani. Anlamıyorum cidden kıt beyinli misiniz yoksa yoruma atlayıp yem atmak için mi beyinsiz taklidi yapıyorsunuz
- +1 yıl
Kendi yorumunu oku once, oncesinde diye bir kelime kullanmis misin? Onun haricinde kendini ona birak demissin. Beyin fakiri dostum, once ne dedigini oku sonra atar gider yap. 3 kurusa satiliga cikardiginiz sey icin beyinsiz taklidi yapmama gerek yok 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@GizliTavsan harfi harfine mi yazmak gerekiyor zaten sana özel anla diye açıklama yaptım. Tekte anlayabilicek yetin yok ki. Kız cinsellik öncesi strese girmiş ona dair sormuş ben de dolayısıyla öncesinde yapması gerekeni yazdım 😂 illa Öncesinde diye belirtmek mi gerekiyor yani anca burdan salya akıt sen yorumlara. Bu yorumda düşüncek yok ama sana hadi naş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılumarım sevgilin tecrübelidir, seni seksten soğutabilir, müptelası da yapabilir.
00 Yorumla
+1 yılKorundugun surece bisey olmaz, yardimci olmasina olurum ama sonucta is sende bitiyor. burada verecegim tavsiyeleri uygulayabilecek misin onemli olan o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bir bakirem olsaydı. Böyle dertlerimiz olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonrasında pişman. Olma ihtimali var hamile k
Alma ihtimali var kendini evleneceğinle birlikte ol sonra pişman olursun ama00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kondom kullan sevgilin deneyimli değilse
02 Yorumla
Soran+1 yılKondomla bile hamile kalanlar oluyormuş ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olursun sonra yapma lütfen
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılÇünkü zina yapacaksınız haram ve günah ALLAH katında bi anlık heves uğruna değmez cidden.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHizyen ve onun kuraları ve çizgilerini asmamaya
00 Yorumla istersen detaylı konusabiliriz anlatirim
00 Yorumla
+1 yılHiç yapma sen hazır değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde pişman olursun bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen pişman olursun, evet.
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum
20 Yorumla
+1 yılZevk almaya bak. Neden pisman olasin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNikahsız ilişki ondan
- +1 yıl
Evlilik oncesi seks kotu bisey degildir. Dogal biseydir. Bunu milletin ogrenmesi lazim artik.
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKalmazsın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilişkiye girme
00 Yorumla
+1 yılHijyen e
00 Yorumla
+1 yılSakın birlikte olma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi