- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kriteri yaş değildir.
Kişi ancak ve ancak istedikleri ve tercihleri değişmeye başladığında doyuma ulaşmaya başlar.
Kimi insan buna 25 yaşında denk gelir, kimi 30 , kimi 40
Bunu kimse kesin olarak bilemez.
Doyumsuz erkek olduğu kadar kadın da var yer yüzünde.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Sekse doymak diye bişey yoktur. Aksine 30 yaşındaki adamın tecrübesi ve 20 yaşındaki kızın doyumsuzluğu ile mükemmel bir uyumda yakalanabilir. Ancak aksi de olabilir. Bu ikilinin uyumuna ve samimiyetine bağlıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşındaki bir erkek 20 yaşındaki bir kızın tam anlamıyla pertini çıkarır defalarca kez yazdım bunu eminim çok kesemde sekste yaş yoktur tamamen bakım vardır sigara içiyorsa alkol kullanıyorsa yemek uyku düzeni yoksa sağlıksız besleniyorsa dert sıkıntı içindeyse yani adam kendini hiçbir şekilde bakmıyorsa spor yapmıyorsa fit değilse bu adam isterse 20 yaşında olsun Peruma söyle iyi değildir kötüdür yani ama yukarda yazdıklarımı tam tersini yapıyorsa spor yapıyorsa kendine bakıyorsa bu adam isterse 60 yaşında olsun var ya seni yine de uçurur bakım vardır yaş diye bir şey yoktur arada yaş fark olması iyi bir şey üstelik
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin arzulu bir kadın için doyurucu olmasının evli olmasıyla veya yaşla çok alakası yoktur aslında.
Erkek sağlıklı, doğal ve dengeli besleniyorsa, alkol ve sigaraya mesafeliyse, uyku kalitesine dikkat ediyorsa, bol kuruyemiş tüketip marketlerde satılan ambalajlı fabrikasyon gıdalardan uzak duruyorsa 60-65 yaşında bile muhteşem performanslar sergileyebilir. Diğer yandan bunların aksine davranan bir erkek 30 yaşında 3-5 dakikalık bir posta atıp pili bitebilir.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşında bir erkeğim çok seks yaptım su an 53 yaşında ki bayanla düzenli seks yapıyorum bilmiyorum seks ten 20 yaşında ki kızda olsa doyururum defalarca
20 Yorumla
+1 yıldoyurur gayet şüphen olmasın. ikinci soruna gelecek olursam da karşındakinin hoşuna gider diye düşünüyorum. umarım anlayışlı birine denk gelirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrubeli genç de var niye herkes olgun olgun diye açıyor
26 Yorumla
Soran+1 yıltabini genç olup tecrübeli olgun olup tecrübesiz olan vardır. ama benim olgun merakım tecrübeli olmasıyla alakası yok. isterse seksin s sini bilmesin. cinsellik derdinde olan biri değilim. ben fazla olgunum yaşıtlarım ergen gibi geliyor o yüzden benden büyüklerle anlaşıyorum. evlenince bu seksi etkiler mi diye sordum
Cevap sahibi+1 yılEvet etkiler tabikide. Sen yaşitinin olgununu bulamamışsın o yuzden olgun istiosun
Soran+1 yılöyle sanırım
Cevap sahibi+1 yıl😊👍
Soran+1 yılgüncellememe yorum yapar mısın
Cevap sahibi+1 yılBence istekli olman sexs hayatin icin daha iyi + bir yön böyle olmaya devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılDoyurur elbette.. Düzenli cinsel hayatı olan, olmayana veya tecrübesize göre daha iyidir..
20 Yorumla
+1 yılÇok fazlasıyla doyurur... Adam 50 yaşında kız 25 yaşında 15 dakika sonra kizin pili bitiyor...
20 YorumlaErkek 30 yaşlarda tecrübe sahibidir ve kadının ne istediğini nasıl davranması gerektiğini bilir, ayrıca kendini de tutmasını biliyorsa seni doyurur, spor da çok önemli tabiki
10 YorumlaSiz bu 30 yaşlardaki erkekleri ne sanıyorsunuz 😁 adam zirvenin tepesinde nirvanaya ulaşmış sizin sordugunuza bak kısa kısa beş olacağına uzun uzun üç her zaman daha iyidir
10 YorumlaKesin doyurur, erkeklerde bir sorun olmaz yeterki istekli heyecanlı birini bulsun tüm tecrübelerini dener memnunlar eder
10 Yorumla
+1 yılİlk zamanalara bakarak evet doyurur ama erkek 40 45 i gördüğü zaman pasif kalır
112 Yorumla
Soran+1 yıl40-45 i gördüğünde istek azalır mı erkekte
- +1 yıl
Evet ve dediğin yaş farkında bayan da 30 35 e gelecek yani en aktif olduğu zamana gelecek ve doymayacak
Soran+1 yılben 18 yaşındayım beni duygusal ve cinsel olarak kendine çeken erkekler genelde 30 yaşın üstünde. sence ileri zamanlarda bu durum evliliği etkiler mi?
- +1 yıl
Evet etkiler duygusal ve cinsel yönden o yaş kesimi çok yüksektir bence kendine düzen ver
- +1 yıl
Çünkü hayatını bı kısmını hizmet etmekle geçirirsin
- +1 yıl
Ve ilk zamanlar yatak performansı çok iyi olur ama yaşlanınca seni doyuramaz
Soran+1 yılelimde olan bir şey değil ki düzen vereyim. erkeklerin çoğu 25-30 yaşına kadar ergen gibi geliyor bana. cinsellik derdinde olan biri değilim evleneceğim kişide benden yaşça büyük olacağı için cinselliği etkiler mi diye merak ettim o yüzden
- +1 yıl
Yani sana şöyle diyim o yaştaki insan sekste profesyonel olur kendi açısından ve sen kendi açından doyurucu olur ama ilerleyen zamanda o yine doymaya devam eder ama sen o kadar etkilenmezsin
Soran+1 yılsence kadın ve erkek arasında max kaç yaş olmalı
- +1 yıl
5 yaş olmalıdır çünkü üstü aşar ve bir çok sorunu ortaya çıkartır
Soran+1 yılanladım kötü oldu bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl sen isteksiz çıkarsan adam hayal kırıklığına uğrar.Önceki uğradıklarında kiracıymış artık ev sahibi :)) Rahat rahat yaşamak istiyordur.
40 YorumlaBuyaslarda doyurur ama ilerliyen yaşlarda adam kızdan önde teklicek ve zamanla doyuramicak 45 şe kadar doyurur
00 YorumlaYani zina yapacaksınız bizde size yapın edin mi diyecegiz veya o adı adam karısını aldatacak sen de bundan haz minalacaksin el edep yahu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu ihtiyacın doyumu sonu olur mu. deli misiniz. bir insan ölğnceye kadar yemeyi içmeyi uyumayı yıkanmayı bırakıyor mu doyuyor mu
10 YorumlaYa güncellemeye bayıldım. Benim oqrtnerimde öyle. turbanli vs ama eve gidince ekose etekler danslar grup vs
20 YorumlaYa senden bi tane daha varsa bana yolla da evleneyim 😄😄 bence bi kadın böyle olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBasmasını bildikten sonra doyurur. Bende sorum olmuyor 16 yaş fark var aramızda
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşımda sevgilim vardı kız tekrar tekrar istiyordu
00 YorumlaYaşım 45 henüz tam anlamıyla doyurabilen 20 yaşlarında birine rastlamadim.
00 Yorumla
+1 yılDaha öncede sormuştun bu soruyu galiba ama bu tereddütlerin boşa eğer o adam istekliyse zaten dışarıya hanım kendine f*hişe olmandan mutluluk duyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cok seks yapmak doymak anlamina gelmezki sekste anlik doyum vardir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın performansına bağlı.
12 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye de yorum yapar mısın
- +1 yıl
Eşin de öyle biriyse hayal kırıklığı yaşamaz ama performans olarak senden düşük kalırsa hayal kırıklığına uğrar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakımlımısın? Kilon var mı kıl tüp problemin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılbakımlıyım. kilom fazla yok ama balık etliyim. problemim yok
Cevap sahibi+1 yılÇbende öyle bir erkeğim , doymuş erkek ekmekle doymaz daha güzel yemek ister ) öyle olursan seni uçurur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen merak etme o seni doyurur :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler farklı tatları sever kadında doyumsuzsa deymeyin keyfine
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Yaş ile alakası olmaz sadece kisi kişilerle alakalidir
00 Yorumla
+1 yılkizin anasını bile duyurur
10 Yorumladoyulur mu doyulur mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYatakta bellı olur yaşla alakası yok
11 Yorumla- +1 yıl
🤪
Her sey erkeğe bağlı ipleri bırakmadığı surece doyurur
00 YorumlaBöyle istekli istek li olmak güzeldir doyum olmaz sana
00 YorumlaYaşadım bizzat gayette güzel oluyor
20 Yorumla
+1 yılKısaca söyleyim. Sekse doyulmaz.
10 Yorumla50 yaşındakide doyurur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bilakis doyumu hazzı daha fazla alırsın
00 Yorumla
+1 yılUyum önemli, kimin kaç kez yaptığı değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hic sogumam daha guzel olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam istekliyse evet doyurur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyurur hattya bayiltana kadar yatar zevkten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaya iyi olur ama erkeğin performansına bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalet büyükse doyurur
12 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye de yorum yapar mısın
Cevap sahibi+1 yılhayal kırıklığına uğramaz erkek istekli ateşli istekli kadın ister yani mutlu olur
+1 yılben doyuruyorum
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle başka bı yerde tanışmak isterdim. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Uçurur
10 Yorumla
+1 yılEtkiler
00 Yorumla
+1 yılhayır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. A... Bile koyar
00 Yorumla
+1 yılBen doyururum valla
00 Yorumla:) sakmi bu
00 Yorumla
+1 yılErkeğe bağlı erkekse doyurur değilse doyurmaz
00 Yorumla
+1 yılGrup nasıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside evli yuhhh
00 Yorumla
+1 yılDoyurmaak ne kelimee
10 Yorumla
+1 yılHiç sıkıntı olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoyurur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEtkiler beni doyur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDoyurur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac cm istersin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne