Bu ben değil ya karşı taraf düşünsün beni ilgilendiren bir şey değil tarihini geçirmesin oda ne yapayım yani gitsin düzenli bir şekilde prezervatif kutusunu yenilesin değiştirsin onu zaten sorun yok yinede yani isterse tarihi geçmiş olsun hamile kalma gibi bir şey olmaz
Prezervatifler lateks malzemeden üretilir, havayla ve gün ışığıyla temasını kesmek için de dış yüzeyine az miktarda kayganlaştırıcı yağ sürülüp ışık ve hava geçirmeyen ambalaj içinde satılır. Ben zaten çok nadiren prezervatif kullanan biriyim. Kullandığım zamanlarda da hiç son kullanım tarihine bakma gereği duymadım, bir sorun da yaşamadım.
Bir ara dureksin tırtıklı 3 lü kutusunu kullanıyordum.. aldığım gece bittiği için son kullanma tarihine bakma ihtiyacı duymuyordum.. ☺️ Ama şimdi en son kız arkadaşım varken aldığım 10 lu paket var içinden kalanları kullanmak için çok da zamanım kalmamış 😁
Kaba tabir ile et ete değicek söyleminden yola çıkarak önceliğim odur. O sıcaklığa engel olmasın isterim. Kullandığım zamanlarda oldu ama hiç son kullanmaya bakmadım.
Kullanmiyorum. En son uzun sure oldu. Kullanali. Barmenlik yaptigim zamanlar supheli iliskilerim de kullanirdim. Bi kerede de regl donemi seks isteyen kiz arkadasimla birlikte olurken kullanmistim son 6 yildir kullanmiyorum