yabancı marka kaliteli bir prezervatif. son kullanım tarihi 2009 :))
bunu kullanmanın bir sakıncası varmı?
bunu kullanmanın bir sakıncası varmı?
çürümüştür o yırtılır falan al başa bela sonra kullanma git yeni paket al :)
onun dışında bir riski olurmu peki? sağlığa zararı filan dokunurmu?
bence uzak dur neticede cilde temas ediyor ne olur olmaz :) alt tarafı 10 liralık bişey için değmez :)
haklısın.. yurtdışından ithal farklı bir marka olduğu için. dedim bir zararı yoksa deniyim. :)
mastürbasyonla denemeyi düşünüyordum ama tırstım şimdi.. birde şeyimizin cildine bir şey filan yapar. sonra rezil oluruz :))
yeminle birşey yiyordum boğazıma kaçıyordu gülmekten :)))) demek sende prezervatifi masturbasyonla deniyorsun ha kıza söyledim o ne be öyle şey mi olur demişti yalnızım bu konuda sanıyordum :)))))) devam kardeşim yalnız naneli kullanma yanma yapıyor :)))
ahauhauhahua :D şimdide ben koptum ha :D tuzlu fıstık vardı ağzımda :D
naneli konusuna koptum valla :))
ben en son 10 yıl önce filan yapmıştım pre ile. ama eski dolapları kurcalarken kenarda kalmış açılmamış bir kutu buldum az önce.
dedim madem şu an kimseyle birlikte değilim. o zaman buda bana eşlik eder :))).. ama korktum, yeni kutu alim ben dediin gibi :) pre ile daha gerçekçi ve temiz oluyor mastürbasyon :))
prezervatifle dağılmıyor ortalık batmıyor falan :)) bende yaparım yani :))) bunun bir sorusunu sormak lazım bakalım bizden yapanlar var mı? :))))
ahahahuaha :DD sen sorup buraya linki atarsın. takip ederiz :))
evet. pc karşısındaysan, film değiştirirken mouse filan batmıyor pre kullandığında :)))
hem finalde peçetenin ya da açtığın gazetenin üzerine atmak için şekilden şeklede girmiyorsun :)) o yöndende rahat. durduğun şekilde umursamadan bırak :))
Aynen öyle valla :))
sakıncası olmasa üzerine tarih yazmazlardı değil mi?
doğru ama ne bileyim. sonuçta gıda ürünü filan değilki :)
ama onun kadar önemli. kullanma bence yeni al dertsiz başına dert alma
bir tanesini mastürbasyonla denesem. öylede bir sakıncası dokunurmu acaba?
Cevap
4Cevap
ortaokuldan beri cüzdanda taşıyosun di mi köftehor
yok. dolapta eskide kalmış poşetlerin arasında buldum :))
açılmamış kutu
Ete et değecek bunu bilirim
bazen değmemeside gerekiyor. :) hem 31 içinde kullanılıyor preler :)
Yirtilirrr. Kullanma
yırtılmanın haricinde cilde bir zararı olurmu?
Kasinti, kizariklik, ve yanma. Daha çok partnerini yakiyor ama
:(( o zaman hiç riske atmaya değmez.
Cürümüştür o be
çürümemişse kullanılır mı?
Sanmıyorum
Zararlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar