- Kimilerine göre seks bambaşka bir şeydir, duygusallığın yeri yoktur.
- Kimilerine göre de seks özel bir an olduğundan çiftler birbirlerine daha çok bağlandıkları için de duygusallık daha ağırlıklı olmalıdır.

#GoneMan

Evet olabilir neden olmasın ki her şey mümkün yatakta hiçbir sınırı yok normal hayatta çok daha farklı bir yer bir kadın ya da bir adam cinsel ilişkide inanılmaz derecede sert darbeler ile mükemmel romantik bir anı yakalayabilir niye olmasın yani
Sertsin ve bir o kadar da tutkulusun. Ben burada tutkuyu o romantiklikle bağdaştırıyorum.. Ben severek sevismek ve hislerini sevisme esnasında iyice hissettikten sonra, seks esnasında o sertligini isterim.. Bana ön sevişmede hissettirdigi aşk ve tutkuyu sekste sertliğe ve acımasızlığa çevirsin.
Duygusallık ön sevismede kalsın ve yerini git gide sertlige bıraksın.. Sekste soft davranmasın delirtmesin beni😂
Cevap
5Cevap
Olabilir. Neden olmasın..
Bana göre değil ama başarabilen denemeli..
Beni duygusal olarak sevdiğinden emin olduğum birinin duygusallığı bırakıp sadece sert olması
İkisi de olur. Duygusal başlayıp serte döner, sert başlayıp duygusal da bitebilir.
Ama duygusuz seks olmaz, bana göre en azından.
Kendi adıma konuşacak olursam, başlangıç duygusal olabilir ön sevişme vs fakat ilerisi kesinlikle yerini sertliğe bırakır
Evet olabilir taki öyle olursa çok güzel olur hemde tadından yenmez
Olabilir neden olmasın bence arzunun sonucu sertlik geliyor çünkü
Bence olmaz
Sertlik işin içine girince duygusallık falan kalmaz.
Biz sevgilimle olabildiğinin kanıtıyız herhalde.
Evet bizde var
Olur olur