Bence çok güzel olur 🤔ya da ve çok duygusal biriyim ondan böyle düşünüyorum.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Mutlu akşamlar 🌺

Bence çok güzel olur 🤔ya da ve çok duygusal biriyim ondan böyle düşünüyorum.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Mutlu akşamlar 🌺
Duygusal bir şey varsa ortada bireyler birbirini daha çok mutlu etmek ister. Daha çok arzular, daha çok özler. Bedenin doygunluğu değilde ruhlarını doyururlar.
Zaten duygusuz seks yapanlarda sorun vardır. Hayvan mıyız da sadece içgüdüsel olarak seks yapalım? Türkçede sevişmek, İngilizcede make love, Rusçada sevgiyle ilgilenme/çalışma, başka dillerde nasıl bilmiyorum seks yapma eylemi böyle adlandırılıyor yani.
Yaşanır esmerim valla bende olaya duygusal bakınca tutku artıyor duygusal olmadan cinsellik olmaz duygusallık sadece ağlamak değildi ilgi dokunuşta duygusallık demektir çok yazardım da yorulurum kankam bu konu önemli😂😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼😂🌼😂👍
Bir arada yaşanması en güzel duygulardan birisi diye düşünüyorum çünkü gerçekten insanın sevdiğinin vücuduna tenine dokunması öpmesi onun tenini keşfetmesi çok bambaşka bir duyguymuş
Cevap
51Cevap
Zaten duygunun olduğu yerde seksin seksin olduğu yerde duygu vardır bunların ikisi birbirinden ayrı olmaz oluyorsa sıkıntı vardır.
Evet aşk varsa yaşanır
En güzel seks sevdigin insanla olan sekstir, sevdigin ve sevmedigin yemekle karnin doyar ama sevdigin yemekle karin doymasi baskadir
Zaten bence duygusallık olmadan yapılan seks eksiktir
:)
Romantizm olunca cinsellik yavaş ilerliyor yaw, tm ayrı bi dünya duygusallık ama bayıyo beni bi zaman sonra
Ama sabırsız biri buna dayanamıcağını düşünüyorum
Belkide yırtıcı tarafları baskındır
Yaşanmaz mi asıl o ikisi beraber olduğu zaman tadı çıkıyor.
Daha yüksek zevk alma mutluluk.
Anlatamam o güzelliği.
Normal aldığınız hazzı ×10 yapın daha ne diyeyim.
İki zencinin arasına girersen de zevk alırsın sapla samanı karıştırmayın ha aranda duygusal bağ plan biriyle yapmak tabi ki daha zevkli de aşk ve seks farklı şeyler
Evet yasanir kesinlikle seks yapıyoruz diye illa sert olmamiza gerek yok romantik nazik bir seks de yapilir eminim partnerin daha cok hosuna gider
Yani duygusallık olmazsa sexden sonra karşındakini yabancı Gibi görür gitmesini ister yanında olması katlanılmaz olur bir açıdan
Valla nasil ne sekilde yasamak istiyorsaniz yasayin bir dk sonra keske diyecegine 1 yil sonra iyi ki de
Yaşanır duygusuz seks olmaz benim fikrimce tutku, bağlılık, şehvet bir arada olunca mükemmel olur.
Evet ikisini bir arada yaşamak harika oluyor herkes bunu yaşamamıştır yaşamalıdır
Duygusuz bir ilişki bakonsuz eve benzer iksiside birbirini tetikleyen faktörler dir 🤗
Harika bir duygu bu, gözlerinde erirken bedeninde olmak...
Yüreği y... rağının ucunda atan kişiler yaşar, ama yerinde atan kişiler yaşamaz, yaşayamaz...
Benimle beraber olan her kadın bana duygusal olarak bağlanıyor nedenini bilmiyorum
Seksin içinde duygusallığın var olduğunu düşünüyorum ben evet yaşanır
Bence yaşanır gayette güzel olur romantizmde olacak bide tadı damakta kalır
seks esnasında bence o anın heyecanıyla yaşanmaz
Seks çok yoğun duygular içerir ama bu duyguların aşkla alakası yoktur
Tek gecelik ilişkiler yüzelsel. Asıl duygusal seks de haz var
olması gereken o zaten
duygusallık mutlaka olmalı
Yaşanabileceğini düşünüyorum aksi halde sorun olur
Romantizme ve fazla duygusallığa gerek yok
Yaşanır tabi neden yaşanmasın, bu yorumumu da kaldır hadi
Yaşanıyor evet
Duygusalık olmasa seks yapmam
yaşanır neden yaşanasın ki
Olabiilir olabiliyor.
Duygusallık olmadan sence seks olabilirmi
Gayette güzel olur niye olmasın.
İkiside çok farklı şeyler
Kesinlikle evet yaşanır tabiki
Cok güzel yaşanır hemde..
İkisinden biri eksikse aroması düşük kalır.
Elbette ve öyle olması normal
Bence yaşanmalı daha tetikleyici olur
Evet hemde mükemmel yaşanır
Duygusallığın olmadığı şey bir b.. benzemez
Zaten bir arada olmalıdır
Yaşanmaz 😀
seks baska duygusallık baska 🤔
Olabilir tabiki neden olmasın
İkisi ayrı yaşanıyor mu ki 🤣
Evet, ben öfke duygusu ile daha rahat yapıyorum
Yaşanıyor, evet
Evet tadından yenmez