Duygusal seks, sert ve tutkulu bir şekilde de yaşanabilir. Duygusallık ve sertlik birbirini dışlayan kavramlar değildir. Aslında, bu iki unsurun birleşimi, cinsel deneyimi daha derin ve tatmin edici hale getirebilir. Duygusal Seksin Anlamı: Duygusal seks, sadece fiziksel bir eylem değil, aynı zamanda duygusal bir bağ kurma ve paylaşım deneyimidir. Bu tür sekste, partnerler arasında güven, yakınlık, sevgi ve şefkat gibi duygular ön plandadır. Sertliğin Rolü: Sertlik, cinsel ilişkide tutku, arzu ve yoğunluğu ifade edebilir. Duygusal bağlamda, sertlik, partnerler arasındaki tutkulu arzuyu ve heyecanı artırabilir. Ancak, sertliğin dozu ve şekli, partnerlerin rızası ve konforu göz önünde bulundurularak ayarlanmalıdır. Duygusal Seks ve Sertliğin Birleşimi: Tutkulu Yakınlık: Duygusal bağ ile birleşen sertlik, partnerler arasında derin bir tutkulu yakınlık yaratabilir. Yoğun Duygular: Sertlik, duygusal seksin yoğunluğunu artırarak, partnerlerin daha derin ve tatmin edici bir deneyim yaşamasını sağlayabilir. Duygusal seks, her zaman romantik veya sevgi dolu olmak zorunda değildir. Bazen, tutkulu bir arzu ve heyecan da duygusal bir bağlamda ifade edilebilir. Sertlik, her zaman fiziksel olmak zorunda değildir. Bazen, sözlü ifadeler veya oyunlar da sertlik unsuru taşıyabilir. Her ilişkinin dinamikleri farklıdır. Partnerler arasındaki iletişim, rıza ve konfor, cinsel deneyimin kalitesini belirleyen en önemli faktörlerdir.
Olur tabi ki ama insanımız sett diyince kabadayı gibi hanzo gibi vesaire anlıyor kız erkek ikisi içinde söylüyorum bunu yabi romantik sert aşkla sert bilmiyor kimse bilmiyorum ben öyle istiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
seksin sert olması partnere şiddet göstermek demek değildir duygusal bir ilişkide de sert seks olabilir bu sadece kişilerin seçimidir sadece bunun anlaşmalı olması gerekmektedir kadın sert istemiyorsa erkeğin sert olmaması gerekir karşılıklı yani
Yav ne alaka erkek binlerce yıl egemen olmuş şu son dönemlerde egemenliği azalmış ama yatakta o kalıtlaşmış dürtülerin ortaya çıkışı var oranın hakimi benim istediğimi yaparım tarzında ve 10 kadından 7si sert sever
Ben yatağıma duygusallğı katmam ve içimdeki acıma duygusu bir kaç saatliğine yok olur, kadına acırsan acınacak hale düşersin, kadın yatakta zorlayan erkek ister, benim yatağımdaki kadın kölemdir net
Aslında tam tersi benim o kadar hoşuma giden kadınlarla yaşamış olduğum birlikteliklerdeyken o kadar haz alıyordum ki o hazzı alırken dahada kudurup sertleşiyordum yavaşla alakası yok bunun
duygusal veya değil kadınım nasıl isterse öyle olur kadının istediği şekilde seks yaparsan haz ve doyumda zirve yaparsın tabi kadınından önce de boşalmıycan
Sevdiğin kişiyle yaptığın seks zaten duygusaldır ama duygusal seks bence yumuşak olmak demek değildir. Kontrolü ele almak, sert ve tempolu olmak seksi doruklarda yaşatır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Olabilir, seks hayvanı bir içgüdüdür, hayvanlaşırsın seks sırasında