Şahsen düşüncem şu; Ben sevdiğim kişiye dokunmayı, sarılmayı, öpmeyi, koklamayı severek yaparım ve isterim. Kısacası dokunmayı seven biriyim. Ama saygı duymayı da çok iyi bilirim. Eğer ki sevdiğim, istediğim insan beklemek gerek diyorsa bunu da yaparım.
Bir erkek olarak geçmişte çok defalar tek gecelik ilişkiler de yaşadım. Ama şu an sevgi bağı olmayan bir ilişkiye sıcak bakmıyorum. Sevgili drmek zaten sevgiyi paylaştığın kişi drmek. Sevgilimle sevişmeyeceksem kiminle sevişeceğim diye sormak lazım. İnsan sevdiğiyle, sevgilisiyle elbette sevişmelidir. Sevişme bence sevgiyi göstermenin rn güzel yollarından birisidir.
Evet Seven insan gidip aşık olduğu kişiyle sevişmeli ilişki güzel bir şey aslında cinsellik çok güzel bir şey ama dediğim gibi gerçekten sevgili olduğu sürece insanlar şimdi diyecekki ne alaka gerek bile yok ama hayır yani normal birisi ile sevişmek ile aşık olduğun kişi ile sevişmek arasında uçurum fark var
Sevişmek için sevgi gerekmiyor bazılarına göre gerekir bazılarına göre gerekmez. Ancak sevdiğin insanla sevişmenin hazzını başka kimseyle de alamazsın. Seven sevdiğiyle sevişsin!
İki tarafın da isteği ve beklentisi bu yöndeyse tutmaya gerek yok bana göre.. Her güzel anlara şahitlik edebilmeli.. İleri, daha ileri gidebilmeli çiftler..
Cinsellik doğal bir kavram. Elbette karşılıklı istek olması durumunda ve gerekli şartların sağlanması sonrasında gerçekleşiyor. Gerçekten sevenler birbiriyle sevişmeli. Çocuk oyuncağı sananlar cinsellikten uzak dursun.
Benzin gibidir sevişmek. Vücudu yakıtsız bırakma. En sevdiğin petrol uzaktaysa. Yolda giderken gördüğün ilk petroldan al yakıtını sevdiğin petrola kadar götürmesi için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevişmek sevmekten gelir. Ama sevenin sevişmesi garipseniyor. Uçağın uçması gibi bir şey bu işte? Bir uçak uçmazsa ve öyle durursa nasıl işe yaramazsa. Sevişilmeyen sevgi de öyle kurur gider işte.
Sevdiginle evet sevişmelisin ama bunun bi dur noktası olmalı ben mesela evlenmeden kimseyle tam bir birliktelik yaşamak istemiyorum ilişkilerimdede buna dikkat ediyorum