- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği kadınla istemeyip fakbadi mi edinsin, eskort mu çağırsın? Tabii ki sevdiği kadınla sevişmek isteyecek. Sevgilisi hazır değilse bir süre bekler, ısrarcı olmamalı. Yok, evlenene kadar olmayacaksa bu da erkeğe haksızlık, o zaman ayrılmak gerekir.
05 Yorumla
Soran+1 yılO da aynen sizin gibi düşünüyordu ayrıldık ben evlenene kadar istemiyorum
- +1 yıl
Bak, bu arkadaşın ( @berksvoice ) cevabının altına uzun bir yorum yazdım. Onu da oku.
Soran+1 yılOkudum çok hak veriyorum ama seviyordum onu :((
- +1 yıl
Bazen birini sevme kriterlerimizde hata yaparız. Belirli, ve stratejik önemi olan konularda uyumsuz olduğumuz insanlara çekiliriz. Sevgiyi, temel konularda düşünsel bazda uyumu yakalayabildiğin birine verirsen üzülmezsin.
Soran+1 yılHayır öyle söylendiği gibi kolay olmuyor :(( ona çok bağlıyım ama dün bana istemiyorsan daha da yazma bana dedi
Kendime gelemedim hala
En İyi Cevaplar
Seven insanların aklının bir köşesinde elbette birbirinin olma duygusu yatar fakat aralarındaki gerçek aşk bu duygunun üstünü örter. Bu bir süre ya da evliliğe kadar devam eder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılNormalde olması gereken. Ama kız hazır hissetmiyor ve erkek ısrarcı oluyorsa farklı algılarım. Israrcı olması sıkıntıyken birde o konuda olması hepten ofsayt.
10 Yorumla
+1 yılZaten seven bir erkek sevişmek ister sevmeyen bir kişi ilk gece aldı aldı alamadı seninle mi ugracacak
00 Yorumla
+1 yılyok asla istemez 😌 çünkü sen onun bacısının sana kalkan yerlerim kurusun diyerek istemez asla 😌
01 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsjsj
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. insan elbet sevdiği ile sevişmek ister daha ne olsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki ister.. Sevgilinle sevişmek istemeyeceksin de kimle isteyeceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemez önceliği mutlu olmasdır. daha duygusal yönden yaklaşmak ister
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇıkarı peşinde bir erkek o söz ettiğin kişi
Soran+1 yılBiliyorum 😢
Cevap sahibi+1 yılUzak dur o kişiden
Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Seven sevdiğini arzulamayıp, kimi arzulayacak?
20 Yorumla
+1 yılİster. Hem de daha fazla ister.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya kız buna hazır olmadığını söylese ama o da ısrar etmeye devam ederse
- +1 yıl
Gereğinden fazla ısrar ederse anlayışsız ve bencil davranmış olur.
Soran+1 yılIsrar etmek başlı başına bencilliktir zaten
- +1 yıl
Ufak ısrardan zarar gelmez diye düşünüyorum. Bazı kızlar da aksine ısrar edilmesini istiyor.
- +1 yıl
Bakın arkadaşlar, biri istiyor, diğeri istemiyorsa aralarında çok temel bir konuda uyumsuzluk var demektir. Erkeğin ısrarcı olması da doğru değil, kızın seks yapmayı istemediği halde bu ilişkiyi devam ettirmesi de doğru değil. Erkek seks yapabileceği biriyle sevgili olmalı, kız da bunun konusunu bile açmayacak biriyle sevgili olmalı. Seks yapmak isteyen bir erkekle ilişkiye devam edip erkeği seksten mahrum bırakmak bencilliğe girer. Erkeğin ısrarcı olması, zorlayıcı olması da bencilliğe girer. Kimse, ilişki içinde yapmak istemediği şeyi yapmaya zorlanmamalı. Erkek, sekssiz bir ilişki yaşamak zorunda olmamalı, kız da istemediği halde seks yapmak zorunda olmamalı.
istemiyorsa sevmiyor demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya kız buna hazır olmadığını söylese ama o da ısrar etmeye devam ederse
+1 yılEvlenince öper benim bildiğim bu güzel kardeşim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılisteyenler de var istemeyenler de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılIstesemde istememis gibi yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzarar vermeden sevişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet tabi ki de ister
00 Yorumla
+1 yılİster tabi
02 Yorumla
- +1 yıl
Ayrılsın ya, toksik olur o
+1 yılİstemez bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de istemez çünkü seviyorsa duygusal bağı daha ağır basar bence
- +1 yıl
Bunu aklına bile getirmez. Böyle bir şey talep ediyorsa kesinlikle sevmiyordur. Seni sadece kullanmak istiyor bundan adın kadar emin olabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim:(( dikkate alacam
- +1 yıl
İstersen biraz konuşalım
+1 yılİster
00 Yorumla
+1 yılNe olsun istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılNie istemesin seviyo ki istiyor
00 YorumlaAynen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. İsteyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistemeyen gaydir
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılister hemde çok
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılısrar olmaz❌karşılıklı rıza şart.. ısrar olmaz.
Soran+1 yılYa sevişiriz ya olmaz diyor
Cevap sahibi+1 yılyol ver ozaman. olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBekelr
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaBilemezmwzsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem