Cinsel Yaşam İnsan sevdiği ile sevişmek mi ister? wafflelibörek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevişmek aşkı öldürür mü yoksa harlar mı insan sevdiği ile gece geçirmek mi ister? İnsan sevdiği ile sevişmek mi ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevişmek sevginin vücut dili ile ifadesidir. ama dikkat etmeniz gereken şudur. her sevgi sözüne inanmayın. çünkü insanlar sevmeden de sevişmesiz soğuk ilişki yaşayabiliyor. 0 0 Yorumla
F_lowerss Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Sevginin de bir sonucudur zaten sevişmek. Bu ikisini birbirinden ayirmamak gerekir 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Tabi ki sevdiği ile sevişmek ister. Sevmediği ile sevişmek istemesi mantıklı geliyor mu sana? 0 0 Yorumla
Tunahan5678 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşık olduğun biriyle yapıyorsan dayanılmaz bir zevk gelir hayali bile mucizevi bir nirvana 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl tabiki ister. sevdiğiyle seks daha çok zevk verir 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Ah canim buyucen de neler yapacan sen varya 😂 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. İster oda ilişkinin temel taşıdır cinsellik 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. İster neden istemesin.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. İyice arttırır 0 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle 0 4 Yorumla wafflelibörek +1 yıl Bazı tipler var cinselliğe iğrenç gözü ile bakan, onları anlamıyorum Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Bilmem, biraz geri kafalılık bence bu. Yorumla wafflelibörek +1 yıl Ben adı geçince ıslanıyorum bazen Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Hahahahah, bir miktar kendimi gördüm Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Evet ister tabii ki 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet ister 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ister tabi ki 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İster tabiki 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet ister yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sevişmek sevginin vücut dili ile ifadesidir. ama dikkat etmeniz gereken şudur. her sevgi sözüne inanmayın. çünkü insanlar sevmeden de sevişmesiz soğuk ilişki yaşayabiliyor.
Sevginin de bir sonucudur zaten sevişmek. Bu ikisini birbirinden ayirmamak gerekir
Tabi ki sevdiği ile sevişmek ister. Sevmediği ile sevişmek istemesi mantıklı geliyor mu sana?
Aşık olduğun biriyle yapıyorsan dayanılmaz bir zevk gelir hayali bile mucizevi bir nirvana
Ben isterim kişiden kişiye değişir
tabiki ister. sevdiğiyle seks daha çok zevk verir
Bence barlar ilişkiyi
Ah canim buyucen de neler yapacan sen varya 😂
Sevdiğim olmazsa tat alamam
İster oda ilişkinin temel taşıdır cinsellik
İster neden istemesin..
İyice arttırır
Sevdiğini arzular bu bır gerçek
Belki de mükemmeli yaşarsa hiç kopamaz
Kesinlikle
Bazı tipler var cinselliğe iğrenç gözü ile bakan, onları anlamıyorum