Gizli Üye(36-45)+1 yılyapılacak muamele olmadan hiçbir işe yaramayacak, birine uğramadan ötekine geçerseniz işlevini yeterince görmeyecek noktalar birliğidir.
aşağıda yol haritasını çizdiğim, nerelerde nasıl davranılması gerektiğiyle ilgili kısa bilgilendirmeler yaptığım bazı örnekleri mevcuttur. ''zevkle'' okumanız dileğiyle.
baştan başlıyorum beyler beni dinleyin kadınınızı uçurun:
fauller (kulağın önündeki saç birikintisi) ile kulaklar arasındaki bölge. çok uzatmadan ufak öpücükler kondurulup kulağa doğru hafif nefes vermeler ne bileyim güzel sözcükler fısıldamalar...
kulağın arkası, enseyle boynun birleştiği yer. burası da daha ıslak öpücükler ve ılık nefes alıp vermelerle uyarıldıktan sonra bir sonraki istasyon olan
kulak memesi ile boynun birleştiği o kritik noktaya geçilir. tam olarak değil, memenin altındaki kıvrımdır kritik bölge. emmeden geçme!
oradan yüz ile boyunun birleştiği hat izlenerek omuz önlerine doğru; yine ıslak öpücüklerle belki biraz dil yardımı ile indin. bu esnada eller saçlarda gezdi, sonra omuz başlarını okşayarak memelere indin.
memelerle ilgili çok şey yapmıyorum ama süt emer gibi sömürmezsen kadını da soğutmazsın. sürekli aynı hareketi yapmak yerine dil, diş ve emmek işini birbirleri içinde yoğurman lazım. maksat ne canı acısın kadının memesi uyuşsun ne de alacağı zevkten mahrum kalsın. rutin hareketler sıkıcıdır dostum.
memeden inmeden önce memenin tam altındaki çizgiyi unutma. oralara bir uğra dudağınla dilinle tanıştır oraları.
!!! hah geldik mi şimdi fasulyenin birinci faydasına: burası underrated bir yer. tahmin edemeyeceğiniz sonuçlar elde edebilirsiniz buradan. kaburga başları! kadının kaburgalarının bittiği yerden çok fazla sinir hücresi geçer ve oralara yapılacak muamele son duraktan önce baya bir fark yaratacaktır emin olun. buraya gelindiğinde eller kadının belinin ve sırtının birleştiği yerde gezecek. yanlarından da kavrayabilirsiniz kadını. memelerin ortasından göbek deliğine kadar ıslak ufak öpücüklerle ya da direk dille geldin mi? bundan sonra saldır kaburga uçlarına. bunu yaparken sanki kaburgaları ağzınla yakalamaya çaışır gibi yapacaksın. dişlerini hissettirmeden ısırmaya çalışacaksın. o nasıl oluyor deme, dudaklarını dişlerine siper ederek başarabilirsin. elinde dene önceden olmadı. zaten sen bir kere başlayınca kadın zevkten belini havaya kaldıracak o sırada kaburgalar ortaya çıkacak işin kolaylaşacak. bir sağ bir sol arada ıslatarak bu hareketi yap bir süre. sonra elleri kalçaya kaydır bel boşluğunda gezdir falan...
!!! geldik ikinci underrated bölgeye. burası da leğen kemiği. muamele kaburga başına olan ile aynı olacak. dudaklar dişlere siper edilip leğen kemiği ısırılır gibi yapılacak ama burası biraz daha ıslak olacak. leğen kemiğinin en can alıcı noktası bacaklar ile birleştiği bölgedir. buraya olabildiğince baskı uygulamaya çalışın. ısırın demiyorum ağzınızla beceremezseniz daha da aşağı indiğinizde ellerinizi kaydırıp kalçadan kavrayıp baş parmaklarınızı bu noktaya koyup bir kere sıktırın. sonra gelip bana teşekkür edin.
leğen kemiğinin son noktasından sonra devam edeceğiniz yer direk klitoris olmasın belki bir uğrayıp nefes verebilirsiniz ama ondan önce iki bacağın da iç kısmı (dize kadar olan yer) baya bir dudak içleriyle gezilmeli. arada dil hissettirilmeli. bunu yaparken diz arkası okşayabilir ya da ellerinizle oralardan destek alabilirsiniz. fakat yan kalçaları da ihmal etmeyin soğutmayın.
sonra tam olarak kasık hattını dille gezerek nefes verin. sonrası klitoristi vajinaydı teferruat. `::p`
not: yemek tarifi verir gibi yazmışım. umarım yazdıklarım bir kaç kadına zevk dolu anlar olarak geri döner. arada bir aklıma geldikçe editlerim. iyi gezmeler...`::)`18 Yorumla
Soran+1 yılsen bu işi biliyorsun adamım 😂
Cevap sahibi+1 yılthx
Soran+1 yılgördüm seni😂yakışıklıydın söylemek istedim
Cevap sahibi+1 yıle geleydin bi kahve ikram edeydim..
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😂sadece gördüklerimi söylemek istedim mutlu olursunuz diye
Cevap sahibi+1 yılaaa eywallah cok iyisin cilgin bakire seni..
Soran+1 yılricalar efenim 😂
- +1 yıl
Abiciğim uzun uzun yazmışsın okumadım kusuruma bakma ama millet yazını okuyup eşime bunları uygulayayım falan demez biliyorsun. 1 posta vurup sırtını dönüp uyurlar.
En İyi Cevaplar
Merhabalar,
Öncelikle bu konu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilen bir durumdur.
Ama genel durumlardan bahsedersek insanlar genel manada;
- Boyun
- Kasık
- İç bacak
- Göbek altı
- Ense
- Omuz vs
gibi bölgelerden zevk almaktadır.
Keyifli geceler dilerim.10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bu, kimi ayak parmaklarindan etkilenir, kimi sac tellerinden. Ama genel olan bazı noktalar vardır tabiki, klitoris, meme ucu ve cevresi, boyun, ense, bel ve sırt, bacak içleri, el ve ayak bilekleri gibi
10 Yorumla
+1 yılilişkiye girdikçe fark edeceksiniz ki herkeste genelde farklı yerler buralar. bazı insanların boynu, belki meme ucundan daha fazla zevk verecektir. partnerinizi iyi tanımanız gerekiyor. aynı numara herkeste çalışmıyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılOlum zaten topu topu 2 tane yerimiz var zevk alacak sjsjs ne saçma soru bu sjsj
11 Yorumla
Soran+1 yılbilgim yok hiç bilgi toplamak amaçlı 😂
+1 yılKadından kadına değişir bu. Kimi boynundan zevk alır, kimi göğsünden, kimi klitorisinden, kimisi de bu yazdığım her yerden zevk alabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kızın sadece kollarına dokunarak bile boşalabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yıliddalıyız
Cevap sahibi+1 yılevet siz?
+1 yılÖn zevişme ve oral bende bunlardan cok zevk aliyorum sen peki
16 Yorumla
Soran+1 yılben hiç yapmadım sevdiğim biri olmadan evlenmeden de yapmam
- +1 yıl
Hmm anladim
Soran+1 yılSağol böyle gizliden iyi direk konuşmam
- +1 yıl
Neden ki
Soran+1 yılsevmem açık kimlikle konuşmayı gerek yok herkesle konuşmaya
- +1 yıl
Anlafim sadece bi fikirdi yabi
Bu yaşa gelip hiç yaşamayan var mı beğenin de sayımızı görelim
09 Yorumla
Soran+1 yılben😂
Soran+1 yılsen bilirsin napacağını ne diyebilirim😂
Soran+1 yılben evlenince yapmaktan yanayım en doğrusu benim için herkesin kararlarına saygım var
Soran+1 yılbize göre herkesin fikri farklı
Soran+1 yılbıraktım zaten :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dabulu noktası Q noktası ve G noktası
11 Yorumla
Soran+1 yıloralar neresi oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu şey zevkli sınıflandırma yapmam yanlış olur
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazarsam görüşüm kalkar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılben kaldırmam herkesin görüşüne saygım var modları bilemem
- +1 yıl
O yüzden burası olmaz :)
Soran+1 yılsiz bilirsiniz
- +1 yıl
Sen de bilirsin :)
Boynumun emilmesi beni bitiriyor.. sen?
12 Yorumla
Soran+1 yılben seks yapmadım daha bilmiyorum
+1 yılTotooo
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen neresi diye tahmin ediyorsun. Sende neresi olur. Nereye dokunursun sen olsan a
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer