Kimisi klasik yolu seçip yatak odası derken kimisi ise daha sıra dışı yerleri tercih edip evin herhangi başka bir bölümünü seçecek ya da araba vs diyecektir… Peki en tutkulu seks nasıl bir mekanda yapılır? #reda
Yakalanma korkusu olan yerlerde (misafirlik açık alan vb) adrenaline yükselmesinden dolayı olabilir ama benim tercihim en güzel lüks bir otelde olur konforlu bir yatak ardından jakuzi falan miss tabi normal şartlar için ben en çok yatak odası tercih ederim ama tabiki farklı odalar ya da mekanlarda arada denenmeli
Benim için seks en zevkli odada olur. bunun dışında ki yerlerde olmaz. hele ki araba ya da orman gibi yerlerde hiç konforlu değil ve tehlikelidir. tabi denemek isteyen gitsin yapsın. sanal seksi zaten seksten bile saymıyorum git video aç daha mantıklı. sjssj
eski sevgililerimden biri havadayken kokpitte bir diğeri ormanda geniş dallı 1 ağacın altında istemişti bende mesela 1 şehri tepeden gören bir yerde gece vakti şehrin ışıkları ve ay ve mehtabın yıldızların olduğu 1 yerde sevişmeyi çok isterdim denizin içinde de sevişmek güzelde yorucu oluyor