Seks esnasında en can alıcı haz bölgesi, fiziksel olarak konuşursak genelde erojen bölgeler, göğüs, boyun bölgesi diyebiliriz.
Bundan geriye kalan yerler ise kişiden kişiye değişiklik kazanıyor.
Benim şahsi görüşüm ise, aslında kişiyi cinsel açıdan kışkırtan en önemli unsur psikolojiktir. Hem ruhen, hem aklen, hem fiziken uyumu yakaladığın birisi ile normal bir pozisyondan cinsel bir boyuta ulaşmak, kişiyi nirvanaya taşıyabiliyor.
Bu köyden çıkıp bir anda mükemmel bir şehire geçiş yapmak gibi bir şey.
Sinir noktaları önemli, herkesin daha fazla zevk aldığı farklı pozisyonlar vardır. Partnerimizle konuşup bu noktalara yoğunlaşmamız lazım. Erkekler zaten zevk alacaktır, fakat kadınlar önemlidir. Eğer kadınlarımızı mutlu edersek, daha farklı duygular içinde olabiliriz. Kısacası, kadınlarımız önemlidir diyelim
Boyun, göğüsler, göbek, kalça, bacak içleri, vajina, klitoris, anüs ve anüs ile vajina arasında kalan bölüm buralara dil atıp emilir ve yalanirsa kadın cildirir zevkten 😍
Bu yoruma bayıldım insan güven ve sadakat olmadan ne yaparsan yap tatmin olmaz ve kişinin sevdiği kişiyle mutlu olup her anlamda zevk almadığı an ve yerde yok o yüzden önce sevdiği olmalı sonra güven ve sadakat. Dokunduğum tene bir başkası dokunmamalı.. Aşk ve Sevgiye sadık kalmalıki zevkin doruğu dokunduğun her zerreye yansısın
Erkeğin kadın üzerinde hakimiyet kurup sabırlı bir şekilde teninde kuru bir nokta bırakmadan yalayıp zevke getirebilen erkek , kadının kendisini cennete gibi hissettirmesine yol açar. Bunu derin duygularla süslerse girip çıkmalar da kadın zevkin doruklarına çıksada devam etmek ister.^^Erkeğin sekste stabil kalmayıp değişik davranışlar sergilemesi kadının erkeğe bağlanmasıyla kalmaz aynı zamanda aldığı zevkide artırır fazlasıyla ^^
Kısiye gore degışkendir bu. Ama biyun memeler ve uçları bacak içleri kasık popo vajina penis testisler ve klitoris en etkili noktalar. Bir kadinda en son ve en uzun ilgilendigim boktalar vajkna ve klitoristir yalanip emilnesi kadini zevkten kudurtmaya yeter
En can alıcı tabiki klitoris, bundan ötesi fiziksel olarak mümkün değil tabiki. Ama klitorisle birlikte kullanılarak zirveleri yaşatacak noktalar bulunabilir partnerde. Bu kişiden kişiye değişebilecek birşeydir tabiki. Kulak bölgesi genelde yaygın tahrik edici noktalardan. Ensesinden tahrik olanı da gördüm, çok etkileniyordu :)
Kadının her yeri ayrı bir zevk önce dudaklar sonra kulak memeleri sonra meme uçları sonra domaltip iki deliğinide dakikalarca yalamak lazım zaten kadın kendinden geçiyor bu esnada penisimi bir yalayisi var ısırıp koparacak diye korkuyorum 💋
Yazılanların tamamı boş ve yanlış. Her ik cinstede beyin kimileri beyin yerine ruh der ama sonuç aynı. Beynine hitap etmeyen biri istediğin yerine dokunsun fark etmez.
Kadının, dil ucuyla toplardan başlayıp yukarıya doğru yalayarak çıkması ve kafasını yuttuğu an... Ve benim klitoris ısırıklarımla kadının kendinden geçtiği an.
Omurga bölgesinde nefesin hissettirilmesi ve dilin teması, anal bölgedeki çevrenin dil ile teması ve kulak arkası boyun çevresi haz alıcı noktalar olarak kadınları doruklara çıkartabilir.
Herhangi bir korku, acele veya yakalanma korkusuyla yapılan seks güzeldir, onun dışında çok sevdiğin çabaladığın kızla yapılanı nirvanadır ama nokta olarak soruyorsan kızlarda klitoris erkeklerde güzel bir sakso veya boobjob gibisi yok
safra kesesi ve diz kapağı arası hanfendi. beyefendilere rica edin oralarınızı yalasınlar. bana bu soruda cevap hakkı tanıdığınız için tşklr.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evli bir kadını rahat bırakın ve sonra gözlerinize inanamayacaksınız kesinlikle sınırları ne kadar zorladığını gözlerinizle görün erkeklerin başka kadınları istediğini söyleriz her zaman ama bir kadının neler istediğini çok iyi bilenlerdenim!
Hani böyle yatmis sevisiyorsun kadın gir der sen biraxdaha uzatmak yalvartmak istersin sonra dayanamayip girdigin andaki zevk bence ilk ıslak bölgeye girdigin an
Sanal sekste seksten ziyade yazmakta usta olmak gerekiyor, o yüzden cinsellik başlığında değil de kültür sanat başlığında bu konuda daha iyi erkekler olabilir diye düşünüyorum aklında olsun ;)