Cinsel Yaşam Cinsellikte en çok haz alınan noktalar nelerdir? alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim için penis ucu sizin Cinsellikte en çok haz alınan noktalar nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Sol ayak serçe parmağım. Hele bi yere vurunca offf 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim için klitoris 1 43 Yorumla alwaysbefree 1 yıl Yalanmasi mi oksanmasi mi hoşuna gidiyor peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkiside giderdi Yorumla alwaysbefree 1 yıl Yapan oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır deneyimim yok Yorumla alwaysbefree 1 yıl Olsun ister mıydın biri ile sevişmek ve yalatmak okşatmak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen istiyorum tabi ama bu işler nasip işte Öyle herkesle olmaz , yaşanmaz Yorumla alwaysbefree 1 yıl Nasıl biri ile yaşamak isterdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama kendi kendime de yetebiliyorum sorun olmuyor Yorumla alwaysbefree 1 yıl Himm ne sıklıkla yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadakatli ince ruhlu bencil olmayan biraz çatlak , hayvansever saygı ve sevgiye önem veren biri olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aylık yapıyorum Yorumla alwaysbefree 1 yıl Himm evet benim gibi biri yani 😅 umarım denk gelir gerçek bir sevişmeyi tutamaz hiç bir sey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasip Yorumla alwaysbefree 1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23 Yorumla alwaysbefree 1 yıl Hiç sevişme öpüşme oldu mu biri ile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır deneyimli değilim dedim Sadece öpüşme oldu el ele tutuşma sarılma vs o kadar ki lisedeykendi buda Küçük masum bir şeydi Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım kapalı mısın peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır açığım Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım peki hayatına istediğin kişi görse dener mıydın bunları Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ben evliliği bekliyorum karşımdaki insanında öyle olmasını isterim ve ciddi ilişki insanıyım Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım en güzeli umarım bulursun ve evlenip yaşarsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler sağ olun umarım sizde yoksa eğer nasibinizi bulursunuz Yorumla alwaysbefree 1 yıl Teşekkürler umarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ricalar Yorumla alwaysbefree 1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu söyleyemem sadece Karadenizliyim bunu bilin yeterli Yorumla alwaysbefree 1 yıl Himm ben de öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş 👍 Yorumla alwaysbefree 1 yıl Belki de yakınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem siz hangi şehirdensiniz Yorumla alwaysbefree 1 yıl Ben şu an Sakarya ama normalde memleket Karadenizde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende Trabzondayım Memleketim Çaykara Yorumla alwaysbefree 1 yıl Ordu benim de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzelmiş Yorumla alwaysbefree 1 yıl Evet belki denk geliriz bir gün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasip kısmet Yorumla alwaysbefree 1 yıl Öyle bakalım ama nasıl tanıtayacaz o da var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum reelde karşılaşırsak ancak En iyisi boş ver in gitsin Yorumla alwaysbefree 1 yıl Neden boşvereyim olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın Yorumla alwaysbefree 1 yıl Peki saygı duyuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlayışınız için teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sol ayak serçe parmağım. Hele bi yere vurunca offf
Testisler vakumlaninca bir fena oluyorum
Benim için klitoris
Yalanmasi mi oksanmasi mi hoşuna gidiyor peki
İkiside giderdi
Yapan oldu mu hiç
Hayır deneyimim yok
Olsun ister mıydın biri ile sevişmek ve yalatmak okşatmak
Bazen istiyorum tabi ama bu işler nasip işte
Öyle herkesle olmaz , yaşanmaz
Nasıl biri ile yaşamak isterdin
Ama kendi kendime de yetebiliyorum sorun olmuyor
Himm ne sıklıkla yapıyorsun
Sadakatli ince ruhlu bencil olmayan biraz çatlak , hayvansever saygı ve sevgiye önem veren biri olabilir
Aylık yapıyorum
Himm evet benim gibi biri yani 😅 umarım denk gelir gerçek bir sevişmeyi tutamaz hiç bir sey
Nasip
Yaş kaç senin
23
Hiç sevişme öpüşme oldu mu biri ile
Hayır deneyimli değilim dedim
Sadece öpüşme oldu el ele tutuşma sarılma vs o kadar ki lisedeykendi buda
Küçük masum bir şeydi
Anladım kapalı mısın peki
Hayır açığım
Anladım peki hayatına istediğin kişi görse dener mıydın bunları
Hayır ben evliliği bekliyorum karşımdaki insanında öyle olmasını isterim ve ciddi ilişki insanıyım
Anladım en güzeli umarım bulursun ve evlenip yaşarsın
Teşekkürler sağ olun umarım sizde yoksa eğer nasibinizi bulursunuz
Teşekkürler umarım
Ricalar
Nerede yaşıyorsun
Bunu söyleyemem sadece Karadenizliyim bunu bilin yeterli
Himm ben de öyle
İyiymiş 👍
Belki de yakınız
Bilmem siz hangi şehirdensiniz
Ben şu an Sakarya ama normalde memleket Karadenizde
Bende Trabzondayım