Hayır yaşlı erkeklere bakmıyorum tabi normalde ama o seks anında düşüncesinde yaşlı olması çok hoşuma gider. Hatta itiraf ediyorum çok nadir p*rno izlerim o da yaşlı adam genç bayan olur kategorisi başka asla bakmam..
@Gripin34 İnan tam neden bilmiyorum. belki daha değerli hissediyorum belki genç yaşlı ilişkisi cazip geliyor. Çirkin olması da o an için güzel gelebiliyor yani şimdi düşündüm de ben hiç çok yakışıklı birini hayal etmemişim ya hayalimde.. gerçekte beraber olduğum kişilerden benden büyüktü ama yaşlı konumunda değil tabi en büyüğü 23 yaş büyüktü benden
@eırkrkfkfk hmm bu da var erkeğin sert olması her dediğini yapmasi yaptırmasi hoşuma gider işin tuhafi normalde çok baskın bir tipim evde dışarıda vs ama yatakta durum tam tersi karşımdaki erkek çok mutlu olmalı
belli bir durum yok varsa da bilmiyorum. genelde dikkatimi zeka çeker veya o an ne kadar tahrik olduğumla alakalı ya his gibi. birden şurasını gördüm şuyunu gördüm diye düşünmüyorum. yaydığı enerji dicem şimdi komik olcak ama öyle gibi duruyor jsfhkjsdfsdfsf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok mok diye kazanovalık yapacaklar inanma kanka, yıllarca eşek s**kti bu millet ;)
komple ise evet. ama yüzü çirkin fiziği güzel olanlarda olmuyor.
Anladım
Bi kadin vardı tip olarak çirkin ses olarak çirkin ama vücut olarak beni zevkin doruklarına cikartiyordu
İğrenç Bir şekilde, evet
😅😅😅
Cidden mi peki nasıl ne durumlarda oluyor bu
Bilmiyorum çoğu yakışıklı aklıma gelmiyor hemde
. Yaşlı da dahil...
Nasıl yani yaşlılar da mı çekici oluyor yani
Hayır yaşlı erkeklere bakmıyorum tabi normalde ama o seks anında düşüncesinde yaşlı olması çok hoşuma gider. Hatta itiraf ediyorum çok nadir p*rno izlerim o da yaşlı adam genç bayan olur kategorisi başka asla bakmam..
Vay be ilginçmiş demek ki o yüzden bazı kızların ilişkiye girdiği erkek çirkin falan oluyor
Bu bir fantezi olmalı
Hadi ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Gerçekten var bu nedeni ne bende bilmiyorum.
Yani o an nasıl hissediyorsun kendini daha mı güzel hissediyorsun ya da tam olarak açıklaya bilir misin
Ver birine kurtul sende ya😅
@Gripin34 İnan tam neden bilmiyorum. belki daha değerli hissediyorum belki genç yaşlı ilişkisi cazip geliyor. Çirkin olması da o an için güzel gelebiliyor yani şimdi düşündüm de ben hiç çok yakışıklı birini hayal etmemişim ya hayalimde.. gerçekte beraber olduğum kişilerden benden büyüktü ama yaşlı konumunda değil tabi en büyüğü 23 yaş büyüktü benden
Domine edilmekten, Aşşağılanmaktan hoşlanıyormuşsun gibi geldi
Siz kaç yaşındasınız en büyük kaç yaşında birisi ile oldunuz?
@eırkrkfkfk hmm bu da var erkeğin sert olması her dediğini yapmasi yaptırmasi hoşuma gider işin tuhafi normalde çok baskın bir tipim evde dışarıda vs ama yatakta durum tam tersi karşımdaki erkek çok mutlu olmalı
Merak ettiğim bir sorum olacak ulaşma şansınız var mı?
Özele çekme la kızı anlatsın burdan işte soruyu soran benim ayrıca benim görmem lazım ne düşündüğünü
@Gripin34 buradan sorabilirsiniz
Resmimi atıcam yorum yaparmışsınız diyecektim sizce nasıl diye
Olur mu sizin için uygun mu profilde paylaşmak istemiyorum çünkü
Evet
Peki ne durumlarda hangi alanlarda bu durum oluyor yani o kişiyi nasıl çekici buluyorsun
belli bir durum yok varsa da bilmiyorum. genelde dikkatimi zeka çeker veya o an ne kadar tahrik olduğumla alakalı ya his gibi. birden şurasını gördüm şuyunu gördüm diye düşünmüyorum. yaydığı enerji dicem şimdi komik olcak ama öyle gibi duruyor jsfhkjsdfsdfsf
Peki hiç tanımadığın kişiyi sadece gördüğünde cinsel olarak etkilendiğin oldu mu
eveeeeeeeeeeeet
Ne tipteki insanlar peki yürüyüşü mu giydiği don falan mı ilgini cekti
oLuyor
Haaa pardon sen kızlar yorumlasın istiyordun
kendin için.
erkekler zaten her şeyi çekici bulabilir mq
soriiiii
Aynen öyle cbgcbxgcbxhxbxx
Evet oldu
ses, davranışlar
Yabancı birisi mi yoksa yakın çevrenden olan insanla mı oluyor bu durum