- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde tercihim tecrübeli kadından yana olmakla beraber tecrübesiz kadınlarla da ilişki yaşadım. Kadının tecrübesiz olması benim açımdan bir sorun değildir önemli olan cesur olması özgüvenin yüksek olması ve zevk alıp zevk vermek için çekingen, ürkek, korkak davranmamasıdır. Sonuçta hiç kimse cinselliği anne karnında öğrenmedi herkes yaparak yaşayarak öğrendi. Benim olgunluğuma ve tecrübeme güvenip kendini kollarıma bırakırsa ve rahat davranırsa sorun yoktur benim açımdan. Onun da sseks öğretmeni ya da seks mentoru olmak ve hayatının devamında beni hatırlayacak dokunuşlar yapmış olmak bana mutluluk verecektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani sonucta bu 5 6 kisilik grupla yapilan bisey degil. 2 kisiyiz. Ve iliskinin yonetimi genellikle erkekte oluyo. Yani kadinin tecrubesiz olmasi bana engel olmaz. Tarif ederim ogretirim. Ve bu daha cok haz verebilir. Ama tabiki tutkusu yuksek bir kadina teslim olmanin ve seninim bebgim. Elinden geleni ardina koyma deyip. Ellerimi kafamin arkasinda kenetleyip geriye yaslanip onun penisimle mucadelesini essiz dokunuslarini izlemenin hazzida buyuk. Ya aslinda onemli olan senin en olumsuz sartlari bile guzel keyifli hale getirmendir. Yani iliskide 2 tarafta tecrubesiz se rezalaet bir birliktelik olausur. Ama 2 den 1 i tecrubeli ise. Essiz zevkler dogabilir. Onemli olan bide tutku bence.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç birimiz profesyonel kişiler değiliz. her birimizin aceme olduğu anlar ve yerler vardır. O anlarda belki de karşımızdaki bizden tecrübelidir. Diyelim ki her konuda karşımdaki tecrübesiz bu yine de bir değişiklik göstermez. Ben onun tecrübesiyle ilgilenmiyorum direk onunla ilgileniyorum. İstediğim kişi ki yatağıma girmiş gerisi teferruattır.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKorkutmaz ki zaten bunun farkında olarak başlarım ilişkiye.. İlk kez ilişkiye girmiyorsa çok da büyük problem değil açıkçası..
111 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. :))
- +1 yıl
Hep sorularıma beğeni atacaksan böyle valla ben teşekkür ederim😂
- +1 yıl
Tarzımı biliyorsun.. 😄
- +1 yıl
Alıştım.. 😄
Benden de sana teşekkürler :) - +1 yıl
Ne demek.. 😊
- +1 yıl
- +1 yıl
Gördüm gördüm. Uyku şeysinden😂
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır korkutmaz çünkü tecrübe sahibi olmayan birisiyle olacağımı zannetmiyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır birlikte deneyimimizi artırırız
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılKorkutmaz tam tersine rahatlatır. Eğer tecrübesi olmayan biriyse ilklerini yaşıyor demektir ve fazlasıyla heyecanlanacaktır. Ben ne yaparsam yapayım zevk alacaktır. Bu yüzden bu beni rahatlatır. Tek sorun zevk vermeyi bilmiyorsa ve bazı şeyleri denemekten çekiniyorsa zevk vermekle kalırım 😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEbru yasar, ne demiş değerimi bilen usta ellerde yeşillenirim usta birinin elindeyse tecrubesizligi dert degil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Kadının istekli olması yeterlidir oral ve pozisyonlar atla deve değil rahat öğrenilir yeter ki istekli olsun çok zıplasın
10 Yorumla
+1 yılOtoriter bir yapım var her nekadar tecrübeli veya tecrübesiz olsun ben yönlendirecegim için sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte hem ben onun ilki olmuş olurum hemde o tecrübeyi benimle birlikte iken öğrenir 😊👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır korkutmaz.. aksine daha çok istek uyandırır. ☺️🙃
10 YorumlaTecrübe önemli değil ruhsuz olmasın tutkulu olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılGeldi iki gözümün çiçeği platoniğim. Günaydın
12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın😂
Hayırlı kandilleeerrr - +1 yıl
Hyırlı kandiller ❤️
+1 yılBen hocası olurum ve onu egitirim kendini bana bıraksın keyfine baksın
10 Yorumla
+1 yılEvet ama tecrübesiz yine de iyi
30 YorumlaHayır daha çok hoşuma gider
30 Yorumla
+1 yılBeraber tecrube edinmek kesfetmek daha guzel bence
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ögretiriz sonra bizi geçer
10 YorumlaProblem değil benim tecrübem onada yeter
10 YorumlaHayır ben gereken herseyi yaparım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır ilkleri güzel yaşatirsam baglanirda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılonun yeri başka korku heyecan
10 Yorumla Düşünmem hoşuma gider, keşfederiz birbirimizi
10 Yorumla
+1 yılDüşünürüm bu yüzden bazı kriterlerim var
10 Yorumla
+1 yılHayır. Aksine ona öğretirim.
10 Yorumlaürkek ceylan daha iyidir yatakta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkucak bişe yok öğrenir hemen
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesiz partnerle sevişmek çok yorucu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden korkuyoruz 🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlarda tecrübesizse gelmesin gibi bir düşünce var , bilmiyorum denk geldin mı
Belki zevk alamayacağını falan düşünürsün, olabilir yani
- +1 yıl
Hmm anladım. Ben tecrübe yaşadıkça kazanılır düşüncesindeyim.
- +1 yıl
Böyle düşünmene sevindim.
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılHsyr
10 Yorumla
+1 yılHayır korkutmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni korkutmaz.
10 Yorumla Hayır düşünmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha iyi ilkiyim demektir hoşuma gider
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 YorumlaZevk almm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır korkutmaz
10 YorumlaNope
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam