Sekste fazla tecrübeli partnerden mi korkulur, aşırı doyumsuz partnerden mi?

Sekste fazla tecrübeli partnerden mi korkulur, aşırı doyumsuz partnerden mi?

Tecrübeli den korkulmaz. Öpüp başına koyarsın😅 Ya da vakit kaybetmeden sevişmeye başlarsın. Doyumsuzluk diye bişey de yok aslında.. Zor doyan ya da istekli olan kişiler vardir. Doyumsuzluk denilen şey hastalık boyutu olan istektir arkadaşlarım.. Seks denilen şeyde korkulmamalı.. Sevişmenin neyinden korkar ki bi insan. Ânı yaşamaya bakmaz mıyız 😄
Fazla tecrübeliden korkulur çünkü en doyumsuz bile belli bir yerden sonra doyar ama aşırı tecrübeli birisi ona zevk vermek çok zor olmalı. Zaten tecrübeli birisi tecrübeli birisinden zevk almaz tecrübeli birisi doyumsuz birisinden zevk alır çünkü bütün taktikleri biliyor ama hiç bıkmadan saatlerce deneyebileceği birisi belki de karşısına çıkmamıştır.
Doyumsuz dicem de bende doyumsuzum ama korkulacak bir yanım yok tam tersi çook şirinim ksksksld
Ben doyumsuzm diyen neler gördüm neler.
Bende kendini çook övüp şöyle iyiyim böyle iyiyim şöyle sertim böyle tecrübeliyim diye neler gördüm neler.
Teşekkürler
Doyumsuzdan..
Gerçi sağlık problemi olmayan insan doyumsuz olamaz asla..
Teşekkür ederim..
Cevap
20Cevap
İkisi de korkulacak bir şey değil
İkisi de benim için daha iyi
Cinsellik özgürlüktür. Özgür birisine ise saygı duyulur. Özgür birisinden neden korkulsun. Bu noktada insan kendini düşünmeli ve sorgulamalı ben özgürmüyüm diye. Verdiği cevap evet ise zaten sorun yok. Eğer cevap hayırsa o vakit korkuyu partnerinde değil kendi içinde ara. Çözemiyorsan özgür bırak partnerini ve kaygı yaşamayacağın kendin gibi birini bul.
Fazla tecrübeli partner bence doyumsuz olanı doyururuz😁🙈
Kendini kırbaçlatan, kelepçeleten, sırtına sigara bastığım partnerlerim oldu. Bir noktaya kadar tamam da daha da ileri gitmek istiyorlar doyumsuzlar sıkıntı yaratabiliyor bazen
Aşırı doyumsuz tabiki yatağın kırılmasıni geçtim ham yapar 😂😂😂
Aa ben 😂
Bende iki ozellikte mevcut hiç sorun yasamadi partnerlerim
Korkulacak ne var bunda. İkisi de iyi bir özellik bence sorun yok
Benden çok korkuyolar genelde, kelepçe, zincir falan görünce aklı çıkıyo insanların sjsjsjjs
İkiside beni korkutabilecek şeyler değil.
neden korkulasın ki bunlardan.. en azından kendim kadar tecrübeli ve doyumsuz isterim karşımda ben de
Bende
her iki cinsi de doyumsuz olan partner korkutabilir çünkü kimsenin isteği bir olmuyor :)
ben çok severim doyumsuz kadınları ama henüz benden isteklisi çıkmadı karşıma
Doyumsuz...
Doyumsuza ne veya neler yaparsan yap asla ama asla tatmin olmuyorlar. :)
Hayır, ne alaka?
Doyumsuz partner risktir, tecrübeliyi sen de tecrübeliysen idare edersin
Ne yapıcağını bilmeyen aşırı doyumsuz sadece kendini düşünür
Tecrübeli hastalıkları bana geçsin istemem.
İkisinden de korkulmaz
İkisinden de korkulmaz bence
Tecrübe beni korkutmaz kesinlikle
Korkulacak bir şey yok zevk almaya devam
Doyumsuzdan korkarlar doyuramam diye
Net aşırı doyumsuz olandan
İkisi de aynı şey gibi geldi
İkisinden de korkulmaz
Aşırı doyumsuz
Doyumsuz partnerden
Dptumauz
İkisinden de korkma anj yaşa.