Cinsel Yaşam Partnerinizin cinsellikte tecrübeli olması sizi rahatsız eder mi? a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 🤍✨️... Partnerinizin cinsellikte tecrübeli olması sizi rahatsız eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Tecrübe iyidir. Neden rahatsız olayım ki 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır beni etmez 0 0 Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Herkes nekadar sallamis , isi gordukten sonra baslasin kavgalar. Sen kac kisiyle yattinda bukadar tecrubelisin diyerekten.. 9 5 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Bence aklına bile gelmez o zevkten Yorumla Melodiieejj 1 yıl Tek gecelik birsey olsa kimse takmaz zaten , ki oda benlik degil. Ama bir duygu varsa , wallah kimse kusura bakmasin benim midem o kadar genis degil. Kaldiramam Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Tecrübeli olması senin için daha iyi uzun süreli ilişkidede bu senin için sorun olmaz Yorumla Melodiieejj 1 yıl Ya birak , benim midem kaldirmaz. Kendi adina konus. Iki metre acilmis boroya git sk sen Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Ben erkek tarafı için konuşmuştum kadınlar için aynı şey geçerli değil Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Bence Rahatsız etmez aksine daha iyi geçer. )) tek taraf olunca bazen yönlendirdiğin kişi utangaçlık seviyesi fazla olunca problem oluyor.(( 1 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Etmezdi sanırım ama ben yönlendiriyor olsaydım daha fazla hoşuma giderdi 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yorumlar reel mi abi saçmalamayın direkt kavga başlar iş bitiminde tabi eğer tek gecelik ilişki değilse 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl herkes michalle Jakson gibi dans edebilir mi kabiliyet meselesi dans etmek gibi bir şey her vucut her hareketi yapamaz kısmet bu işler 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Tecrübesiz olması rahatsız eder mi deseydin daha iyi olurdu onu merak ederdim bak bende tecrübe yok rahatsız olurlar mı ki 0 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Geneleve gitmissem etmez. Geneleve de gitmeyecegime gore eder. 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Beni hiç rahatsız etmez. Aksine o seks benim için iyi not almanın sınavıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En iyisi öğrenmeye açık ve arzulu olması... Tecrübelerini en güzel şekilde ve sıfırdan ben kazandirmaliyim ona 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Memnun olurum. 5 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı. Eder, her şeyi benimle öğrenmeli. 1 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir tam tersi memnun eder 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benden teçrübeli olamsı evet. Ama olamaz zaten🥰 1 0 Yorumla
minnaaks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 858 cevap paylaştı. Etmez 5 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Evet bu durumla ilgili lafta sokarım zaten. 1 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. olmalı zaten olmazsa rahat edemez. 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. tecrübesi olmalı acemi kişiyi ne yapacaksın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Görmeden bir şey diyemeyiz 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır, aksine daha çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Etmez, aksine memnun olurum. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Etmez aksine daha zevkli ve eglencelimolabilir. 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Etmez memnun eder 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkeğin tecrübelisi kadının iştahlısı makbül 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha iyi 2 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Rahatsız eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tecrübe iyidir. Neden rahatsız olayım ki
Hayır beni etmez
Herkes nekadar sallamis , isi gordukten sonra baslasin kavgalar. Sen kac kisiyle yattinda bukadar tecrubelisin diyerekten..
Bence aklına bile gelmez o zevkten
Tek gecelik birsey olsa kimse takmaz zaten , ki oda benlik degil. Ama bir duygu varsa , wallah kimse kusura bakmasin benim midem o kadar genis degil. Kaldiramam
Tecrübeli olması senin için daha iyi uzun süreli ilişkidede bu senin için sorun olmaz
Ya birak , benim midem kaldirmaz. Kendi adina konus. Iki metre acilmis boroya git sk sen
Ben erkek tarafı için konuşmuştum kadınlar için aynı şey geçerli değil
Bence Rahatsız etmez aksine daha iyi geçer. )) tek taraf olunca bazen yönlendirdiğin kişi utangaçlık seviyesi fazla olunca problem oluyor.((
Etmezdi sanırım ama ben yönlendiriyor olsaydım daha fazla hoşuma giderdi
Yorumlar reel mi abi saçmalamayın direkt kavga başlar iş bitiminde tabi eğer tek gecelik ilişki değilse
herkes michalle Jakson gibi dans edebilir mi kabiliyet meselesi dans etmek gibi bir şey her vucut her hareketi yapamaz kısmet bu işler
Tecrübesiz olması rahatsız eder mi deseydin daha iyi olurdu onu merak ederdim bak bende tecrübe yok rahatsız olurlar mı ki
Geneleve gitmissem etmez. Geneleve de gitmeyecegime gore eder.
Beni hiç rahatsız etmez.
Aksine o seks benim için iyi not almanın sınavıdır.
En iyisi öğrenmeye açık ve arzulu olması... Tecrübelerini en güzel şekilde ve sıfırdan ben kazandirmaliyim ona
Memnun olurum.
Hayır aksine daha iyi
Aksine memnun eder
İşime gelir hoşuma gider
Eder, her şeyi benimle öğrenmeli.
Hayir tam tersi memnun eder
Benden teçrübeli olamsı evet. Ama olamaz zaten🥰
Etmez daha iyi
Erkek tecrübeli olmalı
Etmez
Evet bu durumla ilgili lafta sokarım zaten.
olmalı zaten olmazsa rahat edemez.
tecrübesi olmalı acemi kişiyi ne yapacaksın
Görmeden bir şey diyemeyiz
Etmez. Çok tecrübeli ise sıkıntı
Hayır, aksine daha çok hoşuma gider
Öyle birini asla istemem
Çok üzülürdüm ve soğurdum.
Etmez, aksine memnun olurum.
Etmez aksine daha zevkli ve eglencelimolabilir.
Hayir neden rahatsiz etsin
Yo hayır
Tecrübe şart
Etmez memnun eder
Tecrübe iyidir yani
tecrübeli olmaması rahatsız eder
Erkeğin tecrübelisi kadının iştahlısı makbül
Daha iyi
Tecrübe önemli
Rahatsız etmez
Eder..
seninle dolu dolu yaşamak