Yanında çok kez sarhoş oldum ama istemediğimi belli edince yapmadı ama bugün sevişiyorduk ve nerdeyse 4 5 aydır ilk defa bu oldu bana aşık olduğunu biliyorum çok şey yaşandı ben ona yanlışlarda yapıyorum sevgilide olmuyorum ama şu an bundan dolayı sevgisini sorguladım anal olma sebebi ben bakireyim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsan sevdiğini miker mi sorusu ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma. Bunca anal yapan çift var bunlar birbirini sevmiyor anlamına mı geliyor? anal ya da vajinal yapmanın sevmekle ilgisi yok yanlış çıkarımlar yapma bakiresin diye anal yapmış olay bu sadece
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsan sevdiğine kıyamaz düşüncesi bizim çocukluk zamanindaydı bende kıyamamistim gitti elin oğluna verdi o yüzden şimdikiler hiç acımadan koyar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sonuç
+1 yılSen ne istersen o olur. Ben önce vajina , olmassa anal olmassa sevişme. O da olmassa yatiririm koynuma yatarız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİstemeyince veya zorla yapılmaz ama öbür türlü gayet doğal ve keyfli şekilde yapılır
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğiyle yaşamak istediği cinselligin tamamıni yasamak ister
00 Yorumla
+1 yılNeden yapmasın kiminle yapacak yoldan geçen biriyle mi
00 Yorumla
+1 yılben yapmam anal seks kadının anüs kaslarına zarar verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide istemiş gibisin ama sanki sen istemiyormuş gibi yapınca karşısında basit olmamak istemiş gibisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstedim ama onu anlamaya çalıştım sevgisinden emin oluncada kendimi saldım ama şimdi yine sorguluyorum..
Cevap sahibi+1 yılistediğini anlamak zor değil bazı kızlar sevgilim hakkımda kötü düşünmesin diye içlerinde bambaşka arzular tatlar yaşama isteği var sanırım bir daha o anı yaşayabilirmisin sen asıl bunu merak ediyor olmalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç bizde yapacaktık kıyamadım o kıydı ama değmez acımam bundan sonra
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok zaman oldu yanında çok kez sarhoş oldum falan yaşanmadı ama bugün kendimi saldım
Cevap sahibi+1 yılYa seviyorsa zaten senden faydalanmaz sarhoşken seviyorsa isteye bilir ama insan sevdiğini daha çok sahip olmak ister yaşlar kaç ne zamandır sevgilisiniz anal yaptınız mı
Soran+1 yılSahip olmak derken birşeyler yaşamak mi ister
Soran+1 yılSevgili değiliz ben istemedigim için o benle evlenir bile ama ben biraz dik başlıyim bana karismasin diye sevgili olmuyor
Soran+1 yılOlmuyorum *
Cevap sahibi+1 yılEvet istersen detaylı anlatır fikir verebilirim evlilik düşünüyorduk analı bırak oral yapmazdı alıştı oral kendi isteyerek yapmaya başladı anal hayatta olmaz derdi bi gün boğazımı şıktı anal yap diye
Cevap sahibi+1 yılBurçlar ne ve sevgili olmadan nasıl bi ilişki
+1 yılAnal ile aşkın tam olarak alakası nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
İnsan sevdiğiyle anal seks yapar mı demişsin. Bunun aşkla sevgiyle ne alakası var?
+1 yılYapar iki yetişkin birey sonuçta
00 YorumlaAnal yapma zararlı knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız isterse erkek yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSalla ya olur öyle. Yapar erkekler
00 YorumlaGirebildi mi tamamen anlamadım soruyu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Yapmayın anal
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Sevdigi icin yapmak ister cok ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yapar evet
00 Yorumla
+1 yılOf benimle kimse bir şey yaomıyoe
00 YorumlaDerin mi girdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun olmaz yap herkes yapıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgiyle bi ilgisi var mı insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz diye bi algı var ya yani
Cevap sahibi+1 yılYanlış bir görüş bu alakası yok cinsellikte birçok fantezi var bu da bunlardan biri
Soran+1 yılZaten 6 ay oldu okadar yanında sarhoş oldum ama istek belli etmediğim için sadece öpüşüyorduk
Cevap sahibi+1 yılO da olur o senin ne kadar geri durduğun kadar yerinde duruyor sen istersen o da ister istemezsen istemez.
Cevap sahibi+1 yılŞunu unutma seks de sınır yoktur.
Soran+1 yılTamam da o bana aşık biri çok konular var ve ben bakire bir genç kızım oyüzden sorguluyorumm
Cevap sahibi+1 yılSen doğrusunu yapıyorsun bilmen gerek.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapar tabiki
00 Yorumla
+1 yılYapar
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.
00 YorumlaYaoarrrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi