3-4 kere anal ilişkiyi istediği için yaptık, onun çok zevk aldığını biliyorum ama ben acı çekiyorum ama ona zevk aldığımı söylüyorum acıdığını söylesem kesinlikle yapmaz. Mutlu olmasını istiyorum. Bu durumda ne yapmalıyım. Bakire değilim bu arada önden ilişkiye giriyoruz zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster sağlık isterse de inanç bazında yapmamanız gereken bir şey. Ne kadar kişilere zevk de verse sonuçta kirli bir ortam ve sayısız hastalığın bulaşma noktası. Sevdiğiniz için yapmanız kendinize de ona da yaptığınız bir iyilik değil aslında bu. Ayrıca acı çekmeniz zaten bir problem olduğunu ve anal bölge kaslarını zedelemeye başladığınızı gösterir. Kesinlikle devam etmeniz halinde en başta hemoroid, anal fissür gibi durumlar olmak üzere gaita kaçırmaya kadar problem için risk altındasınız. Bulaşıcı hastalıkları saymıyorum bile. Zira bakire değilim dediniz ve bu partnerinizin muhtemelen vajina ve anüs arasında geçişler yaptığını gösterir ki vajina gibi temiz floraya sahip bir ortamı bağırsak florası gibi kirli bir şeyle kirletmiş oluyorsunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam senin acı çektiğini her türlü biliyordur ve o acı ona zevk veriyor belli ki
Senin kendine saygın olsun anal ilişki nedir pislikten başka ileri ki yaşlarda ciddi hastalıklarla karşılaşacaksın farkında değilsin
Belki yarın seni terk edecek biri için kendine acı çektirmek neden olan sana oluyor o sadece zevkine bakıyor
Gerçekten sevdiği kadınla anal seks yapacak bir erkek olacağını sanmıyorum00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcı kullanın ilk girişte nazik davranın acı olmaması gerekir. Birlikte olduğum kıza yirmi defa sorarım rahatsız olduğunda duralım diyerek canım yandı dediği çok nadirdir.
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmam da istemem de çünkü seven sevdiğine kıyamaz ayrıca bu işin birde dini boyutu var kuranı kerimde yazıyor ters ilişki yapılmaması gerektiği helalin bile olsa günah
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani acı çekiyorsan bunu söylemelisin partnerine ki çünkü biri zevk alırken diğerinin acı içinde olması hoş değil
00 Yorumla
+1 yılsevgilim ben istediğim için veriyor anal ama kalın ve büyük aletim olduğu için hepsini alamıyor deliği büyüdü nerdeyse yine yarısını aldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacı çekiyorsan yeterince seni yükseltememiş demektir o seviyeye çıkarmadıysa bi zahmet arkadan yapmasın. seni öyle bi duruma getirmesi lazım ki artık sen anal isteyebilesin. zevk almadığını söylemesende anlaması lazım gözünden.
00 Yorumlane kadar zamanlık bir ilişki ve o seni seviyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle seviyor güven sorunumuz yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen koyardım böyle saklamasına karşı tavrımı. Sen acı çekiyorsun diye beni zevklendirmek zorunda değilsin. Sen yanlış yapıyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkcası ben anal birliktelikten keyf aldığım için yapma konusunda sorun sıkıntım olmaz yaparım yani
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ne saf insanlar var ya ondan sonra da kullandı dersiniz kullandırtma o zaman
00 YorumlaBayram şekeri gibi bayramdan bayrama olursa ok ama diger zamanlarda ön
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Hayır igrenc bir şey zaten bir erkek istiyorsa sorunludur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer sevgilin anal seviyorsa bunun tadını sende aldıysa yapmak istemiyorum dersen emin ol yapacak başka birini bulur. Acaba birşeyleri yanlış mı yapıyorsunuz birkaç seferden sonra acımaması lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz işi bilirseniz canın cok fazla yanmaz zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma kesinlikle vajina toparlanmıyor sonra kuyuya dönüşür vajinan. Bu arada seven insan böyle şeyler beklemez senden seni de düşünür
44 Yorumla
Soran+1 yılben acıdığını söylemiyorum ki işte söylesem kesinlikle yapmaz
Cevap sahibi+1 yılYapma canım benim senin için çok zararlı
Soran+1 yılhaklısınız sanırım
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır yaa ön tarafın mükemmelliğine nasıl tercih ediyor erkekler anlamış değilim
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç bir zaman ne orala ne anala zorlarım. Üç kez farklı kişiler ile anal yaptik hepside kendi istedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmam aq sevmiyorumda zevk alacağım diye b*kunu çıkarmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılona zevk aldığımı söylüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmazdım kimseye bu kadar fedakarlık yapmaya değmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızlarının yaptığı saçmalık seviyorum diye anal. o seni seviyor mu? sevseydi acı çekmeni istemezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora gitdıgını söle yırtılma var yasakladı dersin doktor o sekilde kırılmaz bence belım agrıyordu doktora gitdım söle yasakladı ben öyle söledım daha yalmadı
24 Yorumla
Soran+1 yılanladım mantıklıymış teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrıca ederım bıde gunah abla o kısmıda var sevıyor olabılır ama sagık sorunu bı taraf dını boyutuda gunah
Soran+1 yıldini boyutuna pek takılmıyorum ama sağlık konusunda takıyorum
Cevap sahibi+1 yılyanı yasınız kac sızın bende cok yaptım ama Şu an saglık sorunlarım var doktora gıtmye utanıyorum anltsam sana sendede belkı aynı seyler vardır
+1 yılbiri keyif alırken biri acı çekiyorsa bu işte bi terslik vardır :D
06 Yorumla
Soran+1 yılo benim acı çektiğimi bilmiyor
- +1 yıl
acı çektiğini söylememek de yanlış değil mi :D
Soran+1 yılyani işte bilemiyorum söylesem kesinlikle yapmaz artık
- +1 yıl
e neden söylemiyorsun
Soran+1 yılmutlu olsun istiyorum
- +1 yıl
cinsellik birinin mutlu olup diğerinin acı çektiği bir etkinlik değildir. iki tarafta keyif almalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıya nasıl katlaniyorsun günlerce sürüyordur acisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapıyorum
73 Yorumla
Soran+1 yılacı çektiğini söylüyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılbuna rağmen devam ediyor mu gerçekten
Yapmam anal haram hem saglik icin iyi degil
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimde zevk aldığını söyler gep yoksa acımı çekiyordur oda
02 Yorumla
Soran+1 yılben zevk aldığını düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılama inliyor
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Zevk almıyosan yapma bence ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen acı çekiyorsun anal yapma önden yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin ki
00 Yorumla
+1 yılNe güzel ya bu kadar değer veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılPsrtner değiştir yol ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılAnal yapacak kdr midesiz biri degilim
00 Yorumla
+1 yılYa tıtumun çok yanlış. Kesinlikle söylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğim adam beni seviyorsa böyle. Bişey istemez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal zararlı yapma bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne karilarr var be.. mk bize denk gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden taviz vermesen daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kızlar var... bir de bize bak
00 YorumlaAnaldan kızlar zevk almaz mı ya?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaparız knka ne olacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılsevmeden yapılmaz anal güzeldir
00 Yorumla
+1 yılErkek hep sever analdan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaççç sevgilin miii
00 Yorumla
+1 yılevet yapar
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCokmu aciyir
00 Yorumla