Ben de biseksim ama milleti anlayamıyorum gay mi değil mi hepsi hetero gibi geliyor bana sevdiğim kızdan emin olamıyorum nasıl anlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
onlar senin biseks olduğunu anlayabiliyorlar mı peki?
Sanmam
e demek ki onlar da seni anlayamıyor bak. sen kendini dışarı belli edememişsin ki onların sana belli etmesini bekliyorsun. herkes senin gibi içinde gizli tutuyor.
Feminenleri anlamıyorum ben. Biseksler bi şekilde çaktırıyor da feminen eşcinseller çok zor. Aşırı dikkat ve çaba gerektiriyor öğrenmek için
Feminense anlayamazsın çok iyi saklarlar ki kendimden biliyorum.
Gibi geliyo wpwpwp herkes oyle zaten rol yapmiyolar yani normaller canim cok guldum ya
Beni de anlayamıyorlar feminen bir kadınım ama şu an kız arkadaşım var
Yskından tanımadan zor. Ama biraz samimi olunca anlarsın. Konuştuğu konulardan
Bende de durum aynı, bir taktik öğrenirsen bana da söyle lütfen😅 Şu an hoşlandığım kız var, heyecandan konuşamıyorum bile
Anlayamazsın, sor gitsin
Arka Sokaklar parmak at
Seviyorsan git konuş bence
El at vereceği tepkiden anlarsın.
Erkek misin sen gey mey filan
Kızım
Sor direkt
Bi bitmediniz ya
Ney alaka? Duygularımızı isteyerek mi seçiyoruz
Senin Duygu'nun içine... sapiklar.. toplumun yüz karaları
Kanka ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ve elimde değil napayım ya
Kimseye zararım yok niye öfkelisin sjjdjdjdjg
Mesela şimdi bubları buradan diyorsun ama realde diyemezsin kişinin özel hayatına karışamazsın BÖyle bir yetkin yok sen istediğini diyebilirsin
Herkese zarar veriyorsunuz utanmazlar milletin çocuğuna kötü örnek oluyorsunuz Gidin başka ülkeye ne haliniz varsa görün orada igrenc r sapıklar
Hahshahshs
Birinin sorusuna grup yap demişsin bu ne kadar mantıklı ve edepli bir fikir? İş eşcinselliğe gelince tepki vermen epey bir komik
Kimseye zarar vermedim çocukların gözü önünde yapmıyorum. Madem çocukları düşünüyorsun tecavüze de aynı tepkiyi veriyor musun mesela
Grup yap diye tavsiye veren birisi bana iğrenç diyor en azından çok eşli değilim ben sevdiğim biriyle yapıyorum bunu kendinize bakın
Senin gibileri turnikeye sokup plastik oyuncakları geçirmek lazım aoclub teslim etmek gerek
Çocuklara şu an çok güzel örnek oldun tebrikler
Senin gibi pislikler olduğu müddetçe bu ülkem mahvolur Yazıklar olsun sana senin gibilere utanmaz arlanmaz sapıklar
Seni takmıyorum
Realde bunları diyemezsin bile hahahah kuduruyorsun
Gel de bak sana neler yaparım nonoş olursun yolda yürüyüşün değişir Otobana çıkarsın herkes sana yardım eder arabasına atar... Sen niye Otobana çıkmıyorsun millete bir faydan olsun bari senin gibiler lazım bu ülkede..
Terbiyesiz
Otoban gülü olarak meşhur olursun televizyona çıkarsın
Biraz daha devam edersen dilekçe yazıp savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
E5 otobanında seni bekliyorum gel
Otobanda seninle turnikeye sokacağım vatandaş sevinsin
Senin şase n asıl güçlü mü... çift taraflı çalışıyor mu arkalı önlü