Biri var lez olup olmadigini cok merak ediyorum. Kizla fazla bir samimiyetim de yok. Nasil anlayabilirim? Lez kizlar nasil anlasiliyor? Lütfen tipinden demeyin, gayet kadinsi bir kiz.
Cevabın nedir?
dostum agresif ve pasif diğe ikiye ayrıyorlar galiba kendilerini pasifse öyle halinden tavrından anlayamassın gidip düp düzgün bir şekilde sor cevap verir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgözlerini devamlı incele konuşurken veya karşılıklı otururken bakalım devamlı nerelere bakıyor.. Zaten lez olsa sık sık dokunur sana.. :)
011 Yorumla
Soran+1 yılYok benden gozlerini kaçırıyor
- +1 yıl
o zaman senin mi o na ilgin var?
Soran+1 yılYoo neden
- +1 yıl
Sadece sordum.. belki kız hoşuna gidebilir diye.. Ama durup dururken şayet dokunuyorsa çok çok sık sık.. O zaman şüphelenir zaten insan.. erkek arkadaşlarımla Veya dostlarımla bile özel günlerde bayramlarda kafa tokuştururum. ne bir erkeği öpmeyi nede öpülmeyi severim.. Karşında ki kişi o kadar net anlaşılıyorki zaten.. hemen saniyede anlarım bakışından farklı bakıyorlar zaten ısırıcakmış gibi bakarım zaten hemen.. Biraz yaklaştığında da hırrrr lamaya başlarım.. Hemen anlarlar uzak dururlar zaten ; anlar ısıracağımı.. :))))))
Soran+1 yılBen sadece kadinsal bir kiskancliktan mi boyle davrandığını yoksa lez mi oldugunu merak ediyorum
- +1 yıl
Kıskançlık olabilir.. giyimini - kişiliğini - yaşam tarzını kıskanıyordur.. lez olsa açıkça sulanır yani.. :) :) yoklar kesinlikle.. :)
Soran+1 yılEvet haklisin 😳
- +1 yıl
güzel giyiniyorsun herhalde dikkat çekiyorsun yani.. :)
- +1 yıl
Eyvahh :))) lezlerden eksi gelmiş bile.. :)))))
Soran+1 yılEvet eksilemis biri 🤣
- +1 yıl
:) :) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDış görünüşten hepsi anlaşılmaz. Hareketlerinden belki anlaşılabilir ya da konuşmalarından. Konuyu oraya getirmesi filan
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar samimi degiliz ya
Cevap sahibi+1 yılSamimiyet yoksa anlaman zor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanında açık giyiniyor mu dekolte veriyor mu çok sık elle temas kurmaya çalışıyor mu
026 Yorumla
Soran+1 yılYa soyle biz bir kursta tanistik. Surekli bana bakiyor. Soylediklerime guluyor. Brn biriyle konusurken bizi dinliyor. Ama ben ona yanasmaya çalışınca bana sicak davranmiyo. Gozlerini kaciriyo. Ben ortama merhaba diyorum. Herkes merhsba diyor bir o demiyor. Yana bana yaklasmiyor. Faceten biraz arastirdim kizi. Kendi facei kapalo ama ablasinin facei acik ve ablasi lez.
Cevap sahibi+1 yılilgileniyor demek ki. ablasının lezbiyen olduğunu nasıl anladın kız
Soran+1 yılSurekli lgbt seyleri paylasmis. bir de bir kizla fotosunu paylasip iyi ki dogdun sevgilim yazmis
Cevap sahibi+1 yıltamamdır anladım :D o da öyle olabilir biraz cesaret göstermen gerekecek. seks hayatın var mıydı şimdiye dek.
Soran+1 yılBu yaptıklarından ablasinin lez oldugunu cikartmam normal ama di mi? 😂 sadece sevisme seklinde oldu ama kizla olmadi hic
Cevap sahibi+1 yıldeliller yeterli bence :D lezler bakire sevmezlermiş :D kaç yaşındaydın ki
Soran+1 yıl28 yaş
Cevap sahibi+1 yılbu yaşa kadar neden bakiresin ki. sevişmeden öteye geçemedin
Soran+1 yılOlmasa miydim 😁
Cevap sahibi+1 yıl22 yaşındayım kendimi anlarım da siz neden :D kan filan korkudan mı yoksa :D
Soran+1 yılYoo zamani oldugunu hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılen son ki birlikteliğin ne zamandı
Soran+1 yılYeni bitti
Cevap sahibi+1 yılhadi ya üzüldüm :( ne kadardır birlikteydiniz
Soran+1 yıl4 bucuk yil 😊
Cevap sahibi+1 yılçok kötü ya ablacım keşke bitmeseymiş :( ilkindi değil mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılilklerden sonra insan cinsel boşluğa düşüyor demek doğruymuş
Soran+1 yılYa ben kizi sadece cinsrl olarak arzulamiyorum sorun bu hoslaniyorum ondan
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani duygusallıkta mı var
Soran+1 yılTabii var. Hosuma gidiyo onunla ayni ortamda olmak. Onunla konuşmak...
Cevap sahibi+1 yıl4,5 seneden sonra erkeklere güvende kalmadı tabi kızlara mı ilgin başladı yani
Soran+1 yılNe bilem ya kari beni bagladi bakislariyla
Cevap sahibi+1 yılablaaaaamm sen bence bırak bu sevdayı git erkek bul kendine gönül filan eğlendir bırak bu işin peşini :(
Soran+1 yılSus kiz
Cevap sahibi+1 yılciddiyim ben gayet kaç yaşındasın ablaaaa erkek bul kendine cinsel olarak anlarım da duygusalla heba etme kendini :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Kadınsı ise kesin sapına kadar kadındır. Sen de kesin erkeksin Harun abi. Maloş anca buralarda soru sor beyin siz. Öyle kadınlar senin gibi sapıklara bakmaz bilesin
10 YorumlaLezlerin hepsi kadınsı zaten. Elbet yaklaşmıştır birine. Reddedilse bile yaklaşırlar
010 Yorumla
Soran+1 yılHepsi yaklasmaz bence
Soran+1 yılHimm yok bu surekli beni izleyip bana yaklasmaya çalışıyordu.
Soran+1 yılSonra ne olduysa ben ortama girer girmez bir cocuktan hoslaniyormus onu anlatmaya başlıyor.
Soran+1 yılOfff ne zaman acilacak bana onu cok seviyorum falan diye
Soran+1 yılInsan arkadas olmak istedigi birini surekli izler mi? Bakislari resmen bir erkeğin bakislari gibiydi. Suzmeleri falan.
Soran+1 yılBen de biliyorum lezlerin her kiza bakmayacagini
Düşüncelerin doğru, bayan musallatları var o kızın senin gibi
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılBayan musallati oldugunu nerden biliyorsun ki
Soran+1 yılYazdiklarindan en ufak sey anlamadim
Soran+1 yılNe alaka be 😂😂
Soran+1 yılFal baksana bana
Soran+1 yılAhahaha
+1 yılBelirtilerini belli etmedigi musdetce anlasilmaz
ya da kendi demedgi muddetce
Gayim ben mesela ama kimse anlamiyo bende belli etmiyorum07 Yorumla
Soran+1 yılOf anlamak istiyom ben
- +1 yıl
Sen hoslandinmi o kizdan
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kiyamam kuzuş ya
Peki onda lezbiyen belirtisi varmi? Yani emin diilsinya aklina takilan 3 5 belirti var belliki. Nelerdi mesela?
Soran+1 yılSurekli beni izlemesi, her dedigime kulak vermesi. Ne zaman ona donsem bana bakiyor olmasi vs. Ama kizlar bu inceleme islerini kiskandiklarinda da yaparlar. O yüzden bilemedim sinir mi oluyo yoksa lez mi
- +1 yıl
Karmaşıkmış ya biraz
Soran+1 yılEvet sorma
+1 yılBarbie bebek al ama yüzüne bıyık çiz , hediye et o anlar...
00 YorumlaSosyal medyadan konuşun muhabbet esnasında kızlar daha iyi bence de sende çok hoşsun de
02 Yorumla
Soran+1 yılYazmaya çekiniyorum
+1 yılErkeklere pek ilgilenmez hemcinslerini gözleriyle iyice süzer niyetine girdiyse bakışlarından anlarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılAy anlasilmiyo iste kafayi yicem. Evet surekli bakiyo, kiminle konussam bizi dinliyo ama ben ona yaklasinca uzak duruyo benden. Ben de acaba kadinsal bir kiskancliktan mi suzuyor diye dusunmeye basladim
- +1 yıl
Oda olabilir ama Lez değildir belki
Soran+1 yılIste o yuzden emin olamadim
- +1 yıl
Benim tanıdığım kızların karşıdan anlıyorsun Lez olduğu
Soran+1 yılBenim anlattiklarima dayanarak bu kiz hakkinda ne diyorsun?
- +1 yıl
Lez değil sanırım ama senin bunun anlaman gerek senin için mahsuru yoksa özele gelirmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız kıza partı verıyoruz sende gelırmısın de davet et onu evıne ama +18 olacak de
036 Yorumla
Soran+1 yılHahahah oldu
Cevap sahibi+1 yılkabul ederse senındır lezlık var demekkı senı kesıyo ama cekınyor işte
Soran+1 yılBen konusmaya calisinca da uzak duruyo ama
Cevap sahibi+1 yıliçi içini yıyorda ondan zor tutyo kendını sana yapışmamak ıcın ondan kacıyor ama gozlerı hep uzerınde
Soran+1 yılHahah bilemem
Cevap sahibi+1 yılsenle yan yana gelınce kendını tıtamamaktan korkuyor ne yaptında kızın aklını basından aldın
Soran+1 yılAy hicbir sey 😁
Cevap sahibi+1 yılsendede var mı lezlık ıstıyormusun onu
Soran+1 yılVar galina
Cevap sahibi+1 yıltamam işte bu iş olur tenha bır yerde yakala sen onu tut kolundan konuş bişey kaybetmezsın
Soran+1 yılYok artik
Cevap sahibi+1 yılcekınme az cesaretlı ol olumsuz dese bıle ne kaybedersın bence olumlu cevap verecek onun aklıda sende
Soran+1 yılYa kizlarin isi belli olmaz. Belki de o kadar bakip incelemesinin sebebi beni kiskanmasi ya da gicik olmasi olabilir. O yüzden rezil olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbişey olmaz senın aklında hep olumsuz tarafı var bır olumlu tarafından bak oda ınsan cekınme bız nasıl teklıf edıyoruz kızlara coğuda terslıyo bışey olmuyor bu hemcınsın daha ılımlı yaklaşacaktır
Soran+1 yılSapik sanmasin
Cevap sahibi+1 yılsana gelıp etse sen sapıkmı sanacaksın onunda duyguları ve ısteklerı var
Soran+1 yılBelki ben yanlis anliyorum iste. Duygu ve istekleri oldugundan emin olsam soylerdim
Cevap sahibi+1 yılsen onun duygularından oda senın duygularından emın değil konuşmanız gerek bırının adım atması gerek sen at adımı bişey kaybetmezsın
Cevap sahibi+1 yılver adresı ben gelıp aranızı yapayım :))
Soran+1 yılGazlama beni 😂
Cevap sahibi+1 yılhazır kızı bulmuşsun eğlinden kacırma bu fırsat bır daha elıne gecmez az cesaret bişey kaybetmezsın
Soran+1 yılBak nasi gaz veriyo ya 😂😂
Soran+1 yılSen kesin onun da duygulari var mi diyorulsun yani
Cevap sahibi+1 yılvar tabıı olmazmı cekınıyor sadece olumlu bır ısık arıyor
Soran+1 yılCekinmesin
Cevap sahibi+1 yılsende cekınıyosun aynı dusuncedesınız bırınız adım atmalı bende sen adımı at dıyorum
Soran+1 yılAnladim dogru diyorsun da zor iste
Soran+1 yılLez oldugindan emin olsam atardim
Cevap sahibi+1 yılkonuşmadan anlayamazsın yavas yavas gır konuya karsılık verıyosa devam et sonuna kadar
Soran+1 yılYa biz kursta tanistik ve haftaya cmt son. Bir daha goremiycem kizi zaten. Yani artik pek konusma sansim da yok. 😂
Cevap sahibi+1 yıldaha 1 haftan var tanış kızla numarasını ıste bu fırsat eğline gecmez bır daha
Soran+1 yılNumarasi var bende. Ortak grubumuz var. O yuzden nosunu biliyorum. Ama ozelden hic konusmadik.
Cevap sahibi+1 yılohoo daha ne ıstıyosun numarasıda var yaz hemen bu fırsatı kacırma
Soran+1 yılAy takti 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsana yardımcı olmakta yaramıyor neyse rahatsız ettım kusura bakma
Soran+1 yılHaydaa rahatsiz ettin diyen mi var 😁
+1 yılKendisi istemediği sürece anlayamazsın. Uğraşma.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeme yaaa
Sen lezbiyen misin? O yüzden mi bilmek istiyorsun?
017 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Soran+1 yılBir kizin lez ya da bisex oldugundan supheleniyorum da ondan
Soran+1 yılSen niye benim neden merak ettigimi merak ediyorsun 😂😂
Soran+1 yılYa soyle soyleyeyim bir kursta beraberiz. Her ders bana bakiyor, ben kiminle konussam lafimi dinliyor. Ama mesela merhaba desem herkez merhaba der o cevap vermez, ben onunla konuşmadıkça o laf atmaz. O yuzden amacini anlamadim
Soran+1 yılEvet, anlayamadim
Soran+1 yılSag ol 🤗
Soran+1 yılBen soyliceni hic sanmiyorum, kiz konusma cabasi icinde bile degil ki. Anca süzsün...
Soran+1 yılVarsa oyle bisi söylesin tabii
Soran+1 yılBilmem soylediginde dusunurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tuhaf tuhaf gülümseyerek bakiyorsa
05 Yorumla
Soran+1 yılYa soyle soyleyeyim bir kursta beraberiz. Her ders bana bakiyor, ben kiminle konussam lafimi dinliyor. Ama mesela merhaba desem herkez merhaba der o cevap vermez, ben onunla konuşmadıkça o laf atmaz. O yuzden amacini anlamadim
Cevap sahibi+1 yılSert bak ona. Ve hic bida bakma.
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılOzmn anlar sende ondan hoslanmadini
Soran+1 yılHe anladim 😊
Harun diye seslen belki hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılKendisine sorabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. o zaman kıza yaklaşman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yaklasamam ki
Sana yakınlaşmasından
10 Yorumla
+1 yılseni çok öpüyosa lezdir
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar samimi degiliz ki
- +1 yıl
olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıllez olmasını mı istiyorsun :D :D
015 Yorumla
Soran+1 yılEveeeeeeet
Cevap sahibi+1 yılhiç bir kızla birlikte oldun mu öyleyse
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılilk olmasını istiyorsun bu istek ne zamandan beri var sen de
Soran+1 yılKizin bana bakislarini fark ettigimden beri
Cevap sahibi+1 yılbirden böyle cinsel isteğin doğması ilginç olmuş, hayatında birisi yok mu cinsel boşluktamıydın
Soran+1 yılEvet hayatimda biri yok. Bir arayis icinde oldugum icin ondan hoşlandığımı mı saniyorum acaba
Cevap sahibi+1 yılbence de araşyıştan sanki en son ne zaman seks yapmıştın
Soran+1 yılKizla ayni ortamda olmaktan falan zevk aliyorum ama normal bir erkekten hoslanir gibi
Cevap sahibi+1 yılo erkek olsa aynı izlenimi alırmıydın
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılyani bilinç altın kim olursa olsun seks mi istiyor. sanırsam yıllar mı geçti en son yaptığından :D
Soran+1 yılBen seksten bahsetmedim neden konuyu oraya cekiyorsun. Duygusal olarak hoslaniyorum.
Cevap sahibi+1 yılduygusallık varsa işin rengi de değişir o zaman
Soran+1 yılNasil degisir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte olmak gibi amacın mı var :)
055 Yorumla
Soran+1 yılVar evet
Cevap sahibi+1 yılHmm daha önce yaptın mı peki
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki tecrübeli ise denemeye değiyor.
Soran+1 yılDaha onun lez olup olmadigini dahi bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılGerçekçi olmak gerekirse baş başa kalmadan zor anlaşılır biliyorum gizliyorlar kendilerini :) Hareketleri nasıl sana karşı oradan belki
Soran+1 yılYa soyle biz bir kursta tanistik. Surekli bana bakiyor. Soylediklerime guluyor. Brn biriyle konusurken bizi dinliyor. Ama ben ona yanasmaya çalışınca bana sicak davranmiyo. Gozlerini kaciriyo. Ben ortama merhaba diyorum. Herkes merhsba diyor bir o demiyor. Yana bana yaklasmiyor. Faceten biraz arastirdim kizi. Kendi facei kapalo ama ablasinin facei acik ve ablasi lez.
Cevap sahibi+1 yılBiraz ilgi biraz kaçınma var sanki. Göstermiyor pek dediğim gibi kendini de ablası ne alakas orayı anlayamadım.
Soran+1 yılYa kizin hesabi kapali olunca ben de ablasinin hesabini inceledim. Lgbt postlari paylasmis. Bir kizla fotosunu koyup dgunun kutlu olsun sevgilim yazmis. Ben de belki ablasi kiza da etki etmistir. Bizim kiz da lez olmustur dedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl azimle araştırmadır öyle hayran kaldım ya hu :) Ben de inanacağım resmen öyle sanırsam güçlü ihtimal hatta. Bir an önce yakınlık kurabilirsin onunla :
Soran+1 yılLez olmasi mi guclu ihtimal 🤔
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi kız deliller onu gösteriyor işte :)
Soran+1 yılAy haydi bakalim 🤗🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBir sevinmişe benziyorsun kuzum :) Başbaşa kalmaya çalış onunla kimsenin olmadığı mesela yerler.
Soran+1 yılKiz ben ona yanastigimda cekincen davraniyo
Cevap sahibi+1 yılHerkesin ortasında mı böyle yoksa baş başa kalınca da mı
Soran+1 yılBas basa hic kalmadik ki. Birileriyleyken boyle. Bakiyo bakiyo ben laf atinca kendini cekiyo. Ortaya selam veriyorum merhaba demiyo. Ona bakip konuşuyorum gozunu kaciriyo
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındaydı o? Herkesin içinde çekiniyor utanıyor olabilir mi? Gerçek yüzünü ancak başbaşa da tanıyabilirsin.
Soran+1 yıl18 yasinda
Cevap sahibi+1 yıl18 miii kaç yaş var sizin aranızda?
Soran+1 yıl10 yas var 😁
Cevap sahibi+1 yılÇok değil mi kız sen ablasından da büyüksün onun şok oldum :)
Soran+1 yılAz çok ne fark eder ki 😊
Cevap sahibi+1 yılAmacın farklı zevkler ise bence de değmez sorgulamaya :) Biraz olgun birisi olsaymış keşke
Soran+1 yılYasi kucuk diye sorun olur mu yani?
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan reşit olması ve rızası. Toy da güzel olabilir bilmiyorum karamsar olma.
Soran+1 yılResit eminim. Sen lez misin peki
Cevap sahibi+1 yılSayılmaz benim duygusal hislerim yok belki bisexüal olabilir ama hislerim hetero eminim :)
Soran+1 yılCinsel istegin var mi peki hemcinslerine
Cevap sahibi+1 yılÖhömm öhümm zor sorular bunlar :D
Soran+1 yılAnladım var kesin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNereden anladın :)
Soran+1 yılYazma şeklinden 😁 olmasa direkt yok derdin
Cevap sahibi+1 yılAbladan sonra iyi analizler yapmaya başlıyorsun :D
Soran+1 yılSende de 24/ 29 yas arasi yaziyor. Ben nerden ablan oluyorum senin 😉
Cevap sahibi+1 yılBenim değil ya hu o kızın ablası dediydim :)
Soran+1 yılHeee anladim 😁
Soran+1 yılKizin ablasi lez diye kiz niye olsun zaten ama ne bilem insan supheleniyo 😂
Cevap sahibi+1 yılSonunda kıza şey edip rezil olma ihtimali de var ona göre temkinli olamlı haklısın :D
Soran+1 yılEvet ya kiza asilcam sapik misin dicek 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBazı anlarda bazı şeyler red edilemez o anı kolla en kötü ;)
Soran+1 yılVaaay guzel sozdu ☺
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa kadar az çok bir şeyler yaşamışsındır anın etkisi kaçınılmaz olabiliyor bazen :)
Soran+1 yılIste soyle bir sikinti var kursta tanıştık. Kur bitiyo bir daha girmicem bu cmt son
Cevap sahibi+1 yılİrtibat numarasını, iletişim bilgilerini al işte.
Soran+1 yılOrtak bir sinif grubumuz var ordan telini alip ekledim hemen ama o beni eklememis wpta fotosu gorulmuyor
Cevap sahibi+1 yılBak şu bacaksızın yaptığına iyi bir cezayı hakediyor :)
Soran+1 yılDi mi ya pislik 😂
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bu cezayı vermende yanında olmak yardım etmek isterdim ;) ;)
Soran+1 yılEme eme vereyim ceza 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHeheh olabilir de buradan deme izleniyorsun ya silerler yorumları :)
Soran+1 yılAy evet 🙈🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılBu yorumların sonu gelmeyecek gizliden çıkabiliyorsan çık döneyim sana :)
Soran+1 yılSen cik ekliyim
Cevap sahibi+1 yıltamam.
Anlasan nolcakki
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak
Soeçr söyler zaten
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılgit öp anlarsın :D
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026