şu an bana iğrenç geliyor ama libidomun en yüksek olduğu esnada gerçekten yapmak istiyorum oral seks sonrasını mide bulantısı oluyor mu sperm yutmak nasıl Birsey bu zevk verir mi normalde kimsenin bardağından su bile içemem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin gibi bir kıza değil oraldan iğrenen kıza bile sevdirebilirim sırrımı paylaşmam ama iki önemli nokta var. Birisine benim dikkat etmem gerekiyor bu iki adımlı bir şey birisi herkesin bildiği temizlik ikincisi bende kalsın. Diğeri ise kadının yaparken alışma sürecinin nasıl olacağı ki o konuda nasıl yönlendireceğimi biliyorum benim içim rahat yapamam diyene bile sevdiririm 😉😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılNormalde kimsenin bardağından su içemeyen insanın libidosu tavan olunca gözü hiçbir şey görmez ki o an oralda yaparsın spermde yutarsın sadece hazza kapılırsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylerin hiç bir zaman zorunluluğu yoktur.. Yapmak ya da yapmamak size kalmış mide bulantısı olarak ta abartmazsan olmayacaktır.. Sperm yutma olayı ise kimse yutmuyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılVermez , ilk başta belki ama sonra dan seversin. Benim takildigim kızlar da öyleydi sonra dan bırakmaz oldular , sabah oral seks ile uyandirirlardi beni o derece. Şimdilik ananas falan ye öyle yap mide bulantin olmaz , ben de vajina yapamadan önce öyle yapardım alıştım sonra şimdi normal yapıyorum rahat
01 Yorumla
Soran+1 yılananas ne alaka
Yaparken düşünmezsen miden bulanmaz. Sonrasında da dusunmemeye çalış fkfkf çözüm bu kadar ve sperm yutma
23 Yorumla
Soran+1 yılspermi napacagim ki
Soran+1 yılsonuçta girecek ağzıma
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta iğrenç geliyor ama bir süre sonra alışıyorsun ya o kadarda kötü değil. Kadınlar dondurma yalar gibi yalayabilir bide bizi düşünün, vıcık vıcık biz tiksinmiyorsak size hiçbir şey olmaz sjdkssd
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bakımlı birisiyle ilişkiye giriyorsan bence tiksinme oral severiz güzeldir djsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılsonrasıni düşünüyorum ben
Sonrasında pişmanlık olmaz o libido herşeyi çekici kılar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSevisirken igrenclik kalmiyor hayvanlasiyorsun cunku hersey normal geliyor
00 Yorumla
+1 yılolabiliyor o durum rastladım bazı kızlarda. O an kendinden geçtiğinden daha fazla zevk almak için ne yapacağına şaşırıyor
00 YorumlaYaparsan anlarsın gayet hoşuna gider bırakamazsın
00 Yorumla
+1 yılAlılırssn olmaz. Seversin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYla gor doyamazsin valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBununla ilgili yardım alıyorum ben şu an
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTatlım
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anki zevke yaparsın herşeyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. En güzel seydir
00 Yorumla