Oral seks hakkında düşünceleriniz neler? Size yapılması mı daha güzel, sizin karşınızdakine yapmanız mı? Oral seks yapacaklara tavsiyeler var mı?
Cevabın nedir?
sizden önce kim bilir kaç kişininkini daha ağzına almak sureti ile geçmişini lekelemiştir. bu açıdan bakınca cennet annelerin ayaklarının altındadır lafı da havada kalmakta. o işi yapan bir kadının ayağının altında nasıl cennet olabilir? cidden aklım almıyor. ayrıca bu eylemin günümüzde gerçekleşiyor olması da mütemadiyen üzüyor beni. düşünsenize bakkalın oğlunun aletinin değdiği dudaklar sizin çocuklarınızın o saf yüzüne değecek. midem bulanıyor... umudumu kaybediyorum.
şahsen delikanlı bir adam asla böyle bir şey yapmaz diye düşünmekteyim. sonuçta evlilik kutsal bir müessesedir. elin itinin kopuğunun sikinin -çok afedersiniz sik dedim- değdiği dudaklar size günaydın öpücüğü verecek falan... ondan sonra o evde bereket arayacaksın, huzur arayacaksın... c'mon dude! bu kadar da denyo olmayın be. o evde ne huzur olur ne sağlık... en fazla kaos, en fazla kasvet.
bunu yapabilen insanları anlamaya çalıştım ama olmadı. sanırım fazla cesur biriyim. hey! elin itine kopuğuna oral seks yapmış kadınlar... uzak durun benden! midemi bulandırıyorsunuz!294 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkes sizin gibi olsa. Allah sizi sahibinize bağışlasın okurken duygulandım.
- +1 yıl
Aynen ya ne midesizsiniz
- +1 yıl
oo körlerle sağırlar birbirini ağırlamaya gelmiş. nerede kimsenin bakmadığı yalnız tipsiz var kıskançlıktan çamur atmaya gelmiş size kolay gelsin kudurun bb
En İyi Cevaplar
+1 yılÖn başlık sorusu ; oral seks yapmayı/ yapılmayı ne kadar seversiniz
sevdiğin kadar sevilirsin
Sonrasını erkeklere yöneltmişsin nsl zevk alırsınız
zevk vermese bu oluşum mevcut olmazdı
herkes yalanmaktan hoşnut kalır burdaki soru ne
aşk olsun -meşk olsun vur dibine...92 Yorumla- +1 yıl
teveccühünüz ;)
+1 yılkutuya göre değişir, kiminin yapısı gereği görünüşü de pempe şeker gibi, kokusu da pamuk şekeri gibi oluyor, yala, em doyulmuyor. Kimisi de ne kadar temiz olursa olsun bayat balık gibi kokuyor, o da çekilecek mevzu değil. Kadın yapmasa da olur, çok da şart değil, özellikle diş gelirse bütün iştah kaçıyor. Ha erkek neden yapar? kadın azsın tam teslim olsun hoplasın zıplasın diye işte...
50 Yorumla
cevap verip uyuyayım bari :)
https://www.youtube.com/embed/omq6dRLE940
Hepsi değil tabi ama bazı kadınların vajinaları gerçekten lezzetli oluyor :)
Ayrıca kadın başını vajinaya bastırıp, enseni okşarken aynı anda attığı zevk çığlıkları erkeği daha da teşvik ediyor...
Hem yalamak, hem de kadının aldığı zevki görmek müthiş zevkli geliyor... Şimdi olsaydı da yalasaydım :)))100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
66Cevap
+1 yılen cok severim. yapmayida yaptirmayida. insanin en hassas yerinden sevilmesinden güzel birsey yok bence :) teknik ve sehvet önemli
166 Yorumla- +1 yıl
agzının tadınıbilmiyorsun bence:)))
- +1 yıl
yalanmak ve yalamak harika şeyler bence
- +1 yıl
neden olmasin yani? bir insani sevip ona güvenebilirsen böyle olmasi gerek bence.
kocamin basi bacaklarimin arasindayken o sefket,sevgi ge sehvet dolu gözlerinin icinde bakmaktan güzel birsey yok. tabiki erkekler bu durumda cok sevecen ve dikkatli davranmalari gerek.helede kizlar icin ilk defa ise :D yes make love not war diyorum - +1 yıl
nedimmm :D +100 ünü yerim ya nediim ben sana nedim :D
- +1 yıl
Samimi güzel yorum
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. yorumlara göre 69 demiş çoğunluk
ben göz teması olmuyo ben yaparken yüz ifadesini izlemeyi seviyorum
ikiside çok güzel bence sıralı yapılmalı herkez sırasına razı olmalı131 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle göz teması olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılhatırladığım hemen hiçbir ilişkim oral seks olmadan bitmedi.olmazsa olmaz yani
122 Yorumla- +1 yıl
supersın sennnn... senı tanımak guzel olurdu... ama sahıplısın sanırım:((
+1 yıl69 posizyonun bayılırım. ama temizlik şart. kıl olmaması lazım. ve oral biberon emer gibi değil. nefes alışverişi eliğinde duygulu nefesin arttıgı anda dil darbeleriyle karşılıklı haz verilme işidir. ve bundada yalayanda yalananda aynı anda boşalması laızm yoksa. biri bitince diğerine gereken özengösterilmediginden haz sancıya dönebilir..
Birde özensiz yalamak ve okşamak, emilme noktalarını tahriş edebiliriz.30 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak bunun yanıtını ancak erkek hisleriyle yanıtlayabilirim..
Karşılaştırılacak bir konu değil bu. Kimisi öpüşmeyi sever, kimisi sarılmayı, kimisi elele tutşmayı, kimisi kimisi kimisi..
Ben her ikisinden de hoşlanırım ama hiçbir yanıt seni tatmin etmemeli. Çünkü bu çok özel bir hıstir. Bu da nasıl soruysa ? :)21 Yorumla
Soran+1 yılben sadece başkalarının fikirlerini merak ediyorum bi çıkarım yapmıyorum cevaplardan :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de çok seviyorum. zaten bugüne kadar sadece sevgilime yaptım tek kişiye yani, onun da tadına doyamıyorum. ilk başta o sıvının tadı ve yoğunluğu biraz farklı geliyor ama zamanla ona da alışıyor insan. özellikle aşağıya inmeden dudakların birleştiği üst noktaya dilimle alfabeyi yazdığımda sevgilim çıldırıyor. eş zamanlı olması bomba etkisi yaratıyor o tartışılmaz. ama öncesinde güzelce temizlenmek şart tabi kesinlikle. yapmayanlara denemeyenlere de şiddetle tavsiye ediyorum.
30 Yorumlakendime yapılmasından çok yapmayı daha çok severim.
123 Yorumlaben yaptırdım işi bilen bir kadındı hatta bitanesi pekte zevkli oldunu söyleyemem hatta neredeyse hiç etkilenmiyorum. ciddi ciddi hoşlanmıyorum dese kız ısrar etmem ama ya filan derse yaptırırım kız hoşlanıyorum derse yine yaptırmak isterim. kızın istemesi önemli
20 Yorumlabence harikadanda ahrika orlasiz sex olmaz deeye dusunenlerdenim bendeee en cok yapmak deyil ama yapdrmak keyifli ve hazli
82 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn yapmayı cok seviorum özllkle sexse başlamadn önce 1kere orlla boşltırım snra başlarız :)
1513 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) aynen öle
Cevap sahibi+1 yılvalla bnde hç boşlmadm orall ztn yaptrmam ama yaprm kesnlklede boşalio :)
Cevap sahibi+1 yılsanada
- +1 yıl
Harikasın işte bu !
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılevt sonra en haycanlı yernde durmasn :)
Cevap sahibi+1 yıloldu
- 40 Yorumla
anlatılmayacak kadar cokkk...
https://www.youtube.com/embed/hQm-r8vLvzA20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya aslında şöyle ki. seks için karşı tarafı tatmin etmek de zevk almak kadar önemlidir.senin ona oral yapman sana zevk veriyor mu? hayır sadece onun zevk alması hoşuna gidiyor.
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhoşuma gidiyor yapmak ama zevk almıyorum.iğrenmiyorum, yapmak da istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılseks hayatımızı sana mı sorak kardeş.
Cevap sahibi+1 yıltamam sus
ben şahsen çok severim ve yapanıda severim çok zevkli ve heyecan verici oluyor denemeni tavsiye ederim
81 Yorumla
+1 yıloral seks vazgecilmezimdir ...
ağzına aletimi alıpsokupsokupcıkarması emmesi süper bişey
ayrıca oral yapmayıda severim o mis kokulu pembe üçgen bayılıyorum emmeye ve yalamaya40 Yorumlakesinlikle hatuna yapılan çok teşvik edici tahrik edici... dönüşü de size yapılması bence kesinlikle her iki tarafa da şart...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversite mezunu kadınlar lise mezunlarına kıyasla oral sex yapmayı ve yaptırmayı daha çok seviyormuş. Boşuna demiyoruz "Eğitim şart"
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok be sirf oralla olacak is degil zaten kadinin zevk aldigini görmek yoksa o seksden hayir gelmez sirf oralla sürekli mutlu olan tipler genelde zengin artik siradanliktan bikmis tipler oluyor...
20 Yorumla
+1 yılİlişkinin olmazsa olmazıdır, ve özellikle kadın açısından gereklidir... dinende hiçbir sakıncası yoktur...
10 Yorumlakız üstte ters ağzında ben altta ters yumulmuşum. bu pozisyonda dehşet oluyor ikinizde zevk aldıkça coşuyorsunuz. ağzına sumu gelmiş menimi gelmiş anlamazsın. büyük lezzet bence..
30 Yorumlakadına oral yapmak ,onu hazırlamak ve onu ıslatmak inanılmaz bir duygu,dilinin altında çıkarılan zevk sesleri bile bunu yapmaya değer kılıyor..ama bunun için karşılıklı hijyen olmalı,kadın yapmasada olur bence...
10 YorumlaBir keresınde hafif bir idrar kacırmanın ardından yapmıstı soyledıgım halde ve tıksınmemıstı kısıden kısıye gore degısır bence
40 Yorumlaher ikiside güzel.. bekaretin mühim olduğu toplumlarda gençler eğlenmeli.. ;)
20 Yorumla
+1 yılHemde nasıl , o sıvının tadı kadar lezzetli bişey yoktur heralde..
20 YorumlaBen kendim yapmayı bana yapılmasından daha çok severim. Ama en iyisi 69.
10 Yorumladil sağlam olmalı
https://www.youtube.com/watch?v=1k0kQH36WTA&feature=fvwrel10 YorumlaKız zevk almasa kesinlikle yapacağım bir şey değil ama zevk alması - ki çok fazla alıyorlar iyi yapılırsa - benim de oral yapmaktan zevk almamı sağlıyor
10 Yorumla
+1 yıloral yaptırmak bana çok zevk veriyor.gerçekden haz alıyorum.özellikle araba fantezilerimde oral vazgeçilmezimdir.ben arabada direksiyonda hareket halindeyken aletimin yalanması bana çok uçuk zevkler veriyor.
10 Yorumla
+1 yılevet keyıf verıyor bir kadına oral yapmayıda seviyorum zevk noktası ise kızgın kumlardan serin sulara atlamak igibi
20 Yorumlaya artık bayatladı böyle sorular çok konu açıldı artık yorumlamak sıkıcı gelmeye başladı 69 pozisyonu her zaman birinci önceliktir
21 Yorumlao senin ağzına boşalınca ne hissedersen o da aynısını hisseder
10 Yorumlaoooooooooooooooo oralsız olurmu ceko tam ereksiyon için o oo heeeaahhh
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılYapmasını ve zevk almasını biliyorsan bence mükemmel bir duygu..
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. iyidir, güzeldir. yapmasına da, yapılmasına da varım.
00 Yorumla
+1 yılher iki taraf için gerekli hijyenik şartlar tamamen sağlanmışsa iki taraf içinde gülzel olur
10 Yorumla
+1 yılben yapmak istemem ama onun yapmasını isterim...
92 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yapmam, bana yapilmasina bayilirim:))
Hatta o sekilde bosalmayi hicbirseye degismem...20 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlapartnerimin her yerini dilimle okşamayı çok severim oral seksle karşımdakininde benimde orgazm etmek süper bi şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldilimin ucunu saniyede 85458. kere kullanabiliyorum. bir kadını sadece dilimin ucuyla orgazm edebilme yeteneğim var.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluğraşmıyorum, kadına saydırıyorum :)
+1 yılonun zevk alması ve inlemeleri daha fazla yapma isteği doğuruyo :)
10 Yorumlaiki tarafta ilk başta istemiyor aslında ama denedikten sonrada bir beklenti içine giriliyor
10 YorumlaHiç yapmadım ama temiz olmazsa hiç güzel deneyimler yaşanmaz.
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım büyük konuşmuyayım ama hiç oral yapamam istemem de...
22 Yorumla- +1 yıl
agzının tadınıbilmiyorsun bence :)))
- +1 yıl
ağız tadı değil o öküzleşmeyin.bişeyler yaşamadan önce hep onu yapmam iğrenç bunu yapmam diyorsun ama bişeyler yaşamaya başladığında sen de yavaş yavaş açılıyorsun.zorlamayla olmaz bu.kendi iradenle bişeyler yaptığında farkediceksin sen de.
ikisi bir arada mükemmelliğin son noktası veya diğer 69...:))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral seks mutlaka olmalı ikisini aynı anda yapmaktan çok hoşlanırım
60 YorumlaGüzeldir hoştur ama kirli kıllı bir organa oral seks yapmak da ne kadar cezbeder bilemem :)
10 Yorumlakıza yapmaktan nefret ediyorum, ama bana yapılması da bi o kadar hosuma gidiyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ikiside çok güzel olması gerek ön sevişme için şart bazı kadınlar sevmiyor yapmak istemiyor ama kesinlikle olması gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral sex le ilgili sorular sıktı artık ya.. ewet oral sex olmazsa olmazdır..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarşı tarafın zevk alması hoşuma gittiği için yapıyorum
00 Yorumlaalın verin ekonomiye can verin...
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmayıda severim yapılmasınıda
80 Yorumla
+1 yılkesinlikle olmazsa olmaz
10 Yorumla
+1 yıloral mı oral erkek ismi degilmi ya :D
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkadınıma oral yapmaktan daha çok haz alıyorum <3
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey karşılıklı güzel :)
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence olması lazım:)))
42 YorumlaBen keyif ve zevk alıyorum..
00 YorumlaKesinlikle zevkli hemde fena
20 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri