evlendikten sonra yapılan oral seks sizce günah mıdır? siz eşinizin ya da kocanızın alt tarafını yalar mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence olmaması gereken bir şey. Artık hemen hemen herkes yapıyor diye çok normal bir duruma geldi. Zevk veren her şeyi normal gören bir yapısı vardır insanın. Fark ettiysen ters ilişki bile normalleşiyor artık. Ben de isterim tabi evet hatta libidom aşırı yüksektir ama bu bana göre yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. O yüzden kimseyle yakınlaşmamaya çalışıyorum.
012 Yorumla
Soran+1 yılneden yanlış ki evlenince
Soran+1 yılhijyenli olunduğundan emin olsan peki ve kadının orası yalandığında zaten o kıvama geliyor yoksa nasıl olucak ki. Allah sadece anal ilişkiyi haram kılmış oral günah haram yazmıyor.
Soran+1 yılPeki hayatında ki kız veya eşin işte senden istese bunu hayır mı diceksin
Soran+1 yılanladım. kadınları çok mutlu eden bir şey o yüzden söyledim
Soran+1 yılyapmam dedin ya o yüzden, sonuçta eskort değil sadece seninle yapıyorsa yalamalasın. inanılmaz orgasm oluyor orası yalandığında.
En İyi Cevaplar
+1 yılha evlenmeden önce sevaptı evlenince mi günah oldu. bakın güzel kardeşlerim evlenince seks yapmak günah olmaz aksine sevaptır mesela bayramda seks yaılmaz hayır aksine o gün seks yaparsan eşinle ekstra sevaptır. oral içinse yahu karımı yalamıycam da kimi yalıycam elin kimle yattığı belli olmayan kızlarını mı? ve ondan da bunu beklerim açık diyeyim bencil bi eşe ihtiyacım yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
+1 yılOral seks mekruh diye duymuştum ama doğru mu bilmiyorum. Çünkü dinen eşinin bile olsa cinsel organına bakmak hayayı azaltırmış. Bu yüzden üzerinize örtü örterek cima edim tarzı şeyler okumuştum. Ayrıca günah mı bilmiyorum ama kuran okunan yer ile (ağızla) orayı uyarmak da çok doğru sayılmıyor sanırım dinimizce
34 Yorumla- +1 yıl
Bence değil ve olması da saçma olur. Evli çiftler birbirini tatmin etmeliler ki bağları daha kuvvetli olsun
- +1 yıl
Dine saçma demek doğru olmaz. Pek dindar değilim ama saygı duymalısın olanlara da. Ben çok duydum valla örtü ile sevişilmeli diye 😅 Demek ki oral seks de çok doğru sayılmıyor dinen. Ha günah mı onu bilmiyorum. Ama durum buyken, en azından mekruhtur diye tahmin ediyorum.
- +1 yıl
Ben dine saçma demiyorum. Bu benim haddime değil.
Benim dediğim insanların dini kafalarına göre yorumlayıp kendilerine çıkarımda bulunması. Hoca hacılar için diyorum. Bana doğru gelmiyor.
Kuranda vars vardır. Kuranda yasak demiyorsa yask değildir bebce
+1 yılEvet yalarım. Oral olmadan seks yapılmaz. Oral yapmayan insanların seks yapmalarının yasaklanmasını istiyorum öyle bir zevki haketmiyorlar.
123 Yorumla- +1 yıl
Bu kız çok fena ya :))
- +1 yıl
harika cevap
- +1 yıl
Muhteşem ♥️
+1 yılŞöyle dinen bir günahı yok diye biliyorum , tek günah olan yer anal kısım.
Ama oral seks hijyen açısından sıkıntılı yoksa güzel yani00 Yorumlayahu ne günahı bugün ne kadar gerici insanlar var ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle söylenti var o yüzden
+1 yılYalarım bakarım vakumlarim yeterki yalatmayi seven bir partnerim olsun benim ki yalanmasada olur ısrar etmmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılniye günah olsun bu kadar da bilgisizce inanmayın şu dininize
00 Yorumla
+1 yılNikahlı çiftler arasında anal harici bir çok şey haram değil bunları bilmen lazm
00 Yorumlaharika bir şey ve inanılmaz zevk alırım ve seve seve de yaparım
00 Yorumla
+1 yılZevke bağlı hijyen olduktan sonra olabilir Sen ister miydin
00 YorumlaBazı insanların ağzı s*kilmeli, çok saçma konuşuyorlar…
00 Yorumla
+1 yılOral olmadan seks olmaz bence. O yüzden kesinlikle yaparım
00 Yorumla😂😂😂 Bu da yeni moda mı? günah demek yerine, sormak
00 Yorumla
+1 yılOral siz evlilik mi olur ya, klitorisi ve vajinanın yalamadan duramam, Ekim de mutlaka penisimi yalayacak, memeleri de yalamayı çok seviyorum. İstersen seninkini yalırım. Güzel mı cinsel organın? Rengi ne?
00 Yorumla
+1 yılGeçen yolda gördüm oturan çift vardı yeşil çimenlerin üstünde bir tane battaniye ile örtmüş orayı kız çaktırmadan yalıyor memleket elden gidiyor usta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks ön sevişmenin olmazsa olmazıdır.
İnsan sevdiğinden çekinir mi, igrenir mi00 YorumlaBen HC yapmadm evli oldgm halde
213 Yorumla- +1 yıl
Kocan mı istemedi yoksa sen mi karışsın direkt baya garip de
- +1 yıl
Enteranmış şaşırdım bayan
Soran+1 yılbence yala eşini zevkten çıldırt
- +1 yıl
Hayret ettim
Sesli yanıt veriyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıloha çok iyi örnek lan
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılyalamadığım gün yüzüme tükürsün benim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok yaptım çünkü seviyorum
00 Yorumlafinalinde yutacaksa spermı olur
00 YorumlaHer şeyi dört dörtlük yaptık da bir bu kaldı.
00 Yorumla
+1 yılYalarimmm tabiki popo deligini bile 🙂
00 Yorumla
+1 yılSekste her yol mübah yavrum
00 YorumlaBen yaparım sınırım yok.
00 Yorumla
+1 yılBen yalarım partnerimi daima
00 YorumlaGünah değil kesinlikle evet yalardım
00 Yorumla
+1 yıltemizlenirse neden günah olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıklı bol bol olmalı mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimin en çok göreceği şeylerden biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalimdekini anlatırsam ohhhoooo 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Günahı sevabı bilmem ama oralsiz olmaz
00 YorumlaYapmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. oral haram değildir.
00 YorumlaEn sevdiğim
00 YorumlaMidyesiz 😂pis
00 YorumlaYalamadan olmaz tadı orada o işin 😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. severiz
00 Yorumla
+1 yılzevkle yalardim
00 YorumlaYalarım
00 Yorumla
+1 yılGünah değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç
40 Yorumla