- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu aslında sosyal ve kültürel olarak gelişememiş, kendini tabulardan ve prangalardan kurtaramamış bilgisiz ve bilinçsiz bir toplumun gelenek kılıfı altında dışa vurduğu bir eziklikten ibaret bir konudur bana göre
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
p*rno izleyince birlikte medeni mi oluyonuz sgit deli
07 Yorumla- +1 yıl
Yemin ediyorum özürlüsünuz biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz... yok la yok bu kadın milletinin içi çürümüş 😂😂
- +1 yıl
Ya ya öyle sokup çıkarmayı da yaşamak zannediyorsunuz 🙂
- +1 yıl
Ben prno bağımlısı değilim zevk bağımlısı seks bağımlısı diyelim... reelde kadınlar çok pasif genel olarak böyle... istisnalar olabilir biz genel durumu kast ediyoruz... bireysel olarak sen farklı olabilirsin. Libidosu yüksek erkeğe bu konularda itiraz yapılması çok anlamsız oluyor.
- +1 yıl
Benim ilişkimde baskın taraf benim:d uçuk şeyler benden çıkar o kabul etmez daha ne ise p*rno izleyenlere gıcığım diye saldırdım ok naparsanız yapın bana ne.
Çoğu kız için dediğin geçerlidir belki ama kızlarla bunları konuşmuyorum sonuçta erkeklerine nasıllar bilemem 🤷♀️ itiraz yapıyorsa sevmiyodur bence. Karşılıklı zevk almayı bilmiyodur. Takmışlar gerçek sevgi sanki seven s*kmiyo aman ne ise - +1 yıl
Uçuk şeyleri kabul etmeyen erkek de bilemedim şimdi artık 🙂 , hayatım da birisi yok çünkü herkesle bu konuda uyumlu olamıyorum , oyle sadece boşalmak için de ilişki yaşamam.
Evet en büyük saçmalık kızların sekste aşk edebiyatı seven edebiyat-ı yapmaları bu zaten yüzden aşırı monoton ilişkileri var... öyle hava cıva kuru sıkı sallayıp durmalarına bakma... prno izleyene neden gıcık oluyorsun deli yaaa 😃😃
+1 yılbakire arayan toplumda kadını 10 saniyede geyşa yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılpeki mesela ayni sekilde kendini dusun biri senin bacinla konussa normal mi
00 Yorumla
+1 yılHayır görülmuyo
27 Yorumla- +1 yıl
Ben bireysel olarak demedim , Büyük çoğunluk hatta genel kitle tarafından öyle görülüyor.
- +1 yıl
Kaldırımda düz yürü toplum bunuda yargılar, kimseye bi zararın yoksa ne yaptığın kimsenin umrunda olamaz boş şeyleri takmaya bu yüzden gerek yok
- +1 yıl
Olayı tam anlamadın mesajda atılmıyor sana neyse yorum için teşekkür 🙂
- +1 yıl
Tekrar oku anlayana kadar :d
- +1 yıl
ben anlıyorum sen benim demek istediğim olayı anlamadın akillim 😃😃
- +1 yıl
Anladim dayı
- +1 yıl
Tamam teyze devam o zaman
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri