Bir erkeği ne tür fanteziler çıldırtır, heyecanlandırır. Uzun bir süredir bazı olaylar yüzünden görüşemiyorduk. Onu delirtmek istiyorum?
Cevabın nedir?
Oncelikle giyim onemli sonra iliskiye baslamadan istekli gorun caktirmadan frikik vs ver aklina gir yani arzulari artsin ondan sonrasi fantazi kismi zaten mesela gozleri ya da elleri bagliyip oralla baslamak gibi 😉😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence iç çamaşarı giyme ve dışarıda giymediğini ona göster bir şekilde ama o görsün birşey yapmasın çünkü ortam müsait olmadığı için düşündükçe sneni iyice azacaktır. :)
118 Yorumla
Soran+1 yılDışarı çamaşırsız çıkmam
Cevap sahibi+1 yılHmm o kadar cesur değilsin yani... O zaman evde fantezi kıyafetleri giyerek onu bekle seni görür görmez şok olsun ;)
Soran+1 yılCesurluk değil o iğrenç 😊
Cevap sahibi+1 yılYo neresi iğrenç ya benim sevgilim bana yapsa deli olurum eve gitmek için ölürüm bir an önce :)
Soran+1 yılBen öyle çıksam o beni kıskanç zaten vurur 😃😃
Cevap sahibi+1 yılOoo cinsellikte sınır tanımayın ama iş fanteziye gelince çekip vursun ne biçim bir ilişkidir bu ya :D eve gelince vursaya başka türlü :D
Soran+1 yılEvde istersem çıplak gezeyim bişey demez ama dışarda asla ☺️ Zaten bu yüzden seviyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılMmm evde çıplak gezmek güzeldir ya :) bence gez o da canı istedikçe yapar mmm :) evde yapacak bence sizin bir fanteziniz kalmamıştır... Ne yapııpta onu etkilyeceksin ki ben de anlamadım :)
Soran+1 yılBen misal verdim ☺️ Her dk da seks yapmıyoruz 😊
Cevap sahibi+1 yıltabiki ya ben de espirisine dedim.. Zaten bir ilişki sadece cinsellik değildir ama en güzel parçasıda cinselliktir.. :) ama kaldımı yapmak isteyip yapamadığınız bir fanteziniz?
Soran+1 yılOhooooo 😃 Çoookkkk
Cevap sahibi+1 yılNe mesela :) Şaşırdım aynı evde yaşıyorsunuz ve hala kalan fantezileriniz var :D
Soran+1 yılAynı evde kalmıyoruz. Ben yurttaydım eve çıkalı bir ay yeni oldu. Belki de olmadı bilmiyorum ev arkadaşı bulana kadar bende işte 😃
Cevap sahibi+1 yılhaha :) desenize daha taze evli çift gibisiniz :) Ev sahibi kovmasın sonra :D Çok inleme aman diyeyim komşular falan rahatsız olmasın :D
Ya bilmiyorum yaşın kaç ama o kadar çok yaşayan var ki cinselliği üni de şaşırıyorum... Biz çok safmışız okurken :D Eee nasıl mutlu olacaksınız düşündün mü ne yapacağını karar verdin mi ;)
Soran+1 yılBiz nişanlıyız artı imam nikahımız var ya ondan böyle rahatız 🙂 Çakmıyor komşular sorun yok 😊
Cevap sahibi+1 yılNişanı kendi aranızda mı yaptınız? :) İmam nikahı olunca rahat olmanız doğal :) şanslısın ya genç yaşta yaşıyorsun mis gibi :) Çok isteklisin sanırım genel olarak :) ;)
Soran+1 yılErgen miyiz be ne kendi arası 😃😃 Yo istekli falan değilim sadece erkeğim dediğimi mutlu görmeyi seviyorum seks benim hayatımda 5. Planda o kadar geride yani 😊
Cevap sahibi+1 yılİstemem yan cebime koy : ) erkeğin için her şeyi yapıyorsun seks de bir erkek için yeme içme gibi ;) seni her gece ister ; ) dimi sende isteklisin belli o seni azdırıyor; )
+1 yıl:):) ya, erkekleri bu kadar büyütmeyin gözünüzde, onlar için en iyi fantezi çıplaklıktır. Basitler işte. Uğraşmaya değmez.
28 Yorumla
Soran+1 yılSonra neden aldatıldım.
- +1 yıl
:) iyi sevişiyorsun diye aldatılmayacağını mı düşünüyorsun? Ya da ona her istediğini veriyorum, beni aldatmaz mı? İyinin iyisi vardır yaz bunu bir kenara:)
Soran+1 yılAdamına göre değişir o aldatma meselesi karakter meselesi
- +1 yıl
Yorumumu aldatılmaya bağlayan sensin, şimdi kalkmış karakter meselesi diyorsun:) haşa tabiki karakter aksini iddia etmiyoruz
Soran+1 yılSenin yorumundan dolayı aldatılmak dedim ben, adama istediğini verme sonra dışarı çıksın orda arasın. Ayrıca onu her türlü memnun etmek ona güzel görünmek bir kadının görevidir 😉
- +1 yıl
Anlaşamadığımız konu ne biliyo musun :) ben daha uzun vadeli bakıyorum bu işe, erkeği iyiye, en iyiye, ya da fazlasına alıştırırsan bu adam bir süre sonra senden iyileri olduğunu ve onları hakettiğini düşünecek asıl aldatılma orada başlayacak, alıştırma diyorum basit düşün;)
Soran+1 yılİşte bende diyorum ki karakter meselesi o 🙂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Ben kadınım gel ev bizim demen yeterli. Sıradan bir erkek için bu çıldırtıcı olur zaten.
012 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃😃😃 ya allahımmmm skfsjs
Soran+1 yılBen azgın abaza değilim ki, hatta seksi çok sevmem bile ama amaç onu mutlu etmek ☺️
Soran+1 yılİmam nikahı var ve nişanlım. Ya neden insanları yargılıyosunuz?
Soran+1 yılİmam nikahı evlilik değil mi? Ey allahım ya
Soran+1 yılEsas nikah zaten imam nikahıdr. Eğer imam nikahın yoksa, sadece kağıt üzerinde evli isen o nikah tam değildir. Resmiyette ki nikah duyurmak için vardır. İmam nikahı evlenmek için vardır. Yarım yamalak bilgilerle beni yadırgamayı bırak.
Soran+1 yılLaikçi bir düşünce.. Yazık
Kelepçeyle bağla yatağı. ona dokanmadan surtun dudak flan kışkırt şşakkakını şaaktır ona dokunmada yatakta bırakıp kışkırtıp çık 😅
00 YorumlaMini etek giy, göğüs dekolte giy ve bol frikik ver. O zaten delirir
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes erkeklerin en ufak şeyden memnun kalacağını söylüyor 😃
+1 yılTişört veya gömlek ne varsa üzerinde onu yırt
Ama adamı elbisesiz bırakma tabi ki :D
Ya da üzerinde sadece alt çamaşır kalsın üzerinde ıslak gömlek ya da tişört, atlet de olabilir o şekilde çık ;)00 YorumlaBir erkeği bilmem de beni boş konuşmayan kız mutluluktan çıldırtır
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya ben ne tür kızdan mı hoşlanırsınız dedim
Soran+1 yılDoğrudur abi 😌
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılJartiyer ve vucut çorabı tek geçer mini eteğide tavsiye olark bırakırım ;)
013 Yorumla
Soran+1 yılOnlar zaten var ☺️ Ben küçük oyunlardan bahsedilirim
Soran+1 yıl*bahsediyorumm
- +1 yıl
Güzel bir ev kirala kostüm giy kırbaçlar flan bir atmosfer oluştur biraz kölelik yaptır ;)
Soran+1 yılEv kiralamaya Gerek yok yeni eve çıktım daha arkadaş bulamadım zaten
- +1 yıl
tamam evde hazır plan da belli kostüm seç onada al tabi
Soran+1 yılErkekte öyle değişik şeyleri sevmiyorum ya kıyafet konusunda ama diğer dediklerin iyiiii ☺️ Thankss
- +1 yıl
Rica ederim ışıklandırmaya dikkat bide ;)
Soran+1 yılAa bak bu daha cazip geldi 😊
- +1 yıl
Loş olsn çok açık olmasın bide ytk çarşafları küçük detylar ama güzel olur
Soran+1 yılThanks 😊 En yardımcı sen oldun valla
- +1 yıl
Rica ederm kendime yapıldığınında hoşlandığım için yardm pek zor olmadı bana ;)
Soran+1 yılYa bende bunu soruyorum zaten. Millet saçmalıyo
- +1 yıl
Kafana takılan başka bişey varsa cvblim burdaki. cvblara aldırış etme
+1 yılUzun bir süreden sonra halâ fantazi ye mi ihtiyaç duyuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bildiklerini uygula mutlaka bir kaç tanesi hoşuna gidecektir
00 Yorumla
+1 yılonu yatağa bağla sonra yüzüne otur vajinanı yalattır.
00 YorumlaHayatınızda ki tek sorun buydu çunku
211 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@poyraz_karayel kesin öyle gözüne çarpmıştır 😃 Bunlar hep böyle ya insanları yargılamak işleri
- +1 yıl
aynen :)
Soran+1 yılBen demedim mi bu cevabı verecek diye. Sanane? Orda o kadar soru varken neden cinsel bölümüne yorum yapıyorsun?
- +1 yıl
Kızım hasta mısın yürü işine ya silah zoruyla mı yorum yaptırdık snaa git kendıne göre soruları yorumla o halde
- +1 yıl
Bende yine küçücük de olsa beyin var ama sende o da yok Nasıl olacak kaşarcım?
Soran+1 yılDiğerlerine yorum yapınca da xper alabiliyorsun. Niye cinsellik?
- +1 yıl
@poyraz_karayel eminmisin insanları tanımadan onlara itam da bulunuyosun vve az onceki yorumundada duzgunsen yorum atma diyosun dengezissin heralde bir kaşar bir duzgun
Soran+1 yılYa insanları neden yadırgıyosun sen? Ya yorum yapma ya da cinsel konular buralar bu sorular normal. Sen çok mu mantıklısın, neden cinsellik konusu var? Ne sorulacak burda? Sanane sanane. Daha ergensin hadi git
İç çamaşırı ve aşırı hırs beni deli eder mesela
00 Yorumla
+1 yıltelefonda inlemelerini duyması yeterlidir aslında
027 Yorumla
Soran+1 yılO ne öyle be
- +1 yıl
basit ama etkilidir seni kesmedi sanırım fazlasıyla coşmak mı istiyorsun nedir :D
Soran+1 yılYa ben seks manyağı biri değilim ki.. Aramıyorum yani, bir erkek olarak o düşkün ben onu düşünüyorum 😊
- +1 yıl
haha yaa senin gibi bir kız neden bizi bulmaz kii :D baksana her türlü fanteziye açıksın :D
Soran+1 yılAnal dışında evet hepsine açığım 😃 Ama o mutlu oluyor önemli olan bu değil mi 😊
- +1 yıl
yaa seni bana versinler o adam başkasını bulur olmaz mı :D nasıl kaptı hemen seni bu :D
Soran+1 yılBulursun bulursun 😃 Doluuuu
- +1 yıl
olmaz seni istiyom ben senin gibisi zor bulunur. baksana kendi mutluluğundan önce onu düşünüyor onu mutlu etmek için uğraşıyorsun :D
Soran+1 yılSeks değil tek ya her konuda öyle düşünüyorum ama iyi bişey değil buuu ☺️
- +1 yıl
seni tanımak istiyorum bana senin gibi kızların nerelerde dolandığını ne yiyip ne içtiğini söylersen onlara rahatlıkla ulaşabilirim yoksa sana sararım bırakmam peşinii :D
Soran+1 yılHaha bulamazsın beniiii 😃 Var var çoookkkk var etrafta iyi bak sadece 😃
- +1 yıl
gıcıksın ama sen yaaa :D bu kadar gizemli olmak zorunda mıydın :D
Soran+1 yılGizemliyimdir pat diye yok olurum 😃
- +1 yıl
hayır yok olma göster bana kendiniii :D sana ihtiyacım var :D
- +1 yıl
@kaan_0007 hayırdır kardeş benim yorumun altına neden yazdın
Soran+1 yıl@kaan_0007 anlayamadım 😊
Soran+1 yıl@kaan_0007 ne diyon ya
Soran+1 yıl@kaan_0007 he ondan
- +1 yıl
ya benim yorumumun altını neden seçtiniz anlamadım ki neyse ben soranla muhatap oluyorum başka kimseyle değil :D
Soran+1 yılBu kim anlamadım. Neyse iyi geceler bol şanslar sana da arkadasım 😊
- +1 yıl
bir gece ansızın mesaj kutumu aydınlatmanı isterim ama :D bunu saymıyorum :D iyi geceler canım iyi eğlenceler :D
- +1 yıl
lan ne yalamık adamsın yaa benim altımı mı buldun yazıcak. neyse canım sen buna bakma iyi geceler tatlı rüyalar :D
+1 yılYatağa bağla ve dokun sadece kafayı yer :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ☺️
- +1 yıl
Küçük dokunuslar penise
Soran+1 yılHmm güzel olabilir 🤗
- +1 yıl
Ama çözdükten sonra kaç öküz gibi saldiracak :)
Soran+1 yılYaşadın mı hiç 😊
- +1 yıl
Sana boşuna kaç demiyorum :)
+1 yıletek giy cok sexy olur kalçalarını kulln bide
01 Yorumla
Soran+1 yılGiyin konusu tamam zaten ben küçük oyunlardan bahsediyorumm
Normal bir erkeği çogu faztezi çıldırtır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha oda doğru 😃
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. valla iki bayan beni çok tahrik ediyor grup filan
12 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler ölsem yapmam
+1 yılbenim fantazim o adamı çıldırtmaz seni çıldırtır
00 Yorumla
+1 yılÇok Fantazi yaptım en çok delirten iki kızla oldu
113 Yorumla
Soran+1 yılOnun ağzına... Kıskanç biri içib asla
- +1 yıl
Zaten ben değil o getirdi kızı
Soran+1 yılKıskanmıyor mu?
- +1 yıl
Yok kıskanmadı zaten eskide kaldı ve çok güzel di hemde öyle bir kız getirdiki
Soran+1 yılHayatta öleceğimi bilsem yapmam. Ben bazen ortada kız yokken delirtiyorum onu bide öyle ayyyyy düşüncesi bile delirtiyor beni
- +1 yıl
Çok zevk liydi ve harikaydı sanada saygım sonsuz
Soran+1 yılErkeğe göre hava hoş belki bende götürsem oda böyle düşünür ama kafasını kırarım.
- +1 yıl
Benimki sürpriz hediye oldu şaşırmadım desem yalan olur
Soran+1 yılNe diye getirdi söyledi?
- +1 yıl
Aslında eve geldim işten onda evin anahtarı vardı girdim eve hoşgeldin falan sana sürpriz im var var dedi hadi duş al dedi duşu aldım yatak odasına girdim ikiside çıplak yatakta
Soran+1 yılÇok geniş çaplı düşüncelere sahipmiş
- +1 yıl
Çapını bilmiyorum ama beni mahvetti ikisi iliklerimi kuruttu lar
- +1 yıl
Teşekkürler tatlım
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek
10 Yorumlasprıtız artı kucak dansı )
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. eline al oyna
014 Yorumla
Soran+1 yılDayı genciz biz ne diyon 😃
Soran+1 yılGençler onla kalmaz 😃
- +1 yıl
bizde geçtik o devrelerden bir erkeği azdırmak istiyorsan utanmamalısın bunu bil yeter en basiti olur olmadık yerde okşa onu veya oral yap sever erkekler süprizi ama yatağa gelince sen aktif ol önce sana amca tavsiyesi kızım ben hala ara vermeden devam etmekteyim şu anda üçtane partnerim var aman haaa aramızda kalsında
Soran+1 yılTaktikler iyi dayı sağolasın sen daha iyisin tabi ki 😊 Evli değil misin ki sen
Soran+1 yılKarını mı aldatıyorsunnnnnnnn 😱 Ne yaptın dayı sen ya karizmatikliğini karına göster 😔
Soran+1 yılYengeye üzüldüm ben yaa
Soran+1 yılHerkes mi yapıyor herkes mi aldatıyoooo
Soran+1 yılHadi ya gece gece üzdün beni dayıııııı 😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher yerini yala g. tünü bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılGösterip vermemek
00 Yorumla Strapon tak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgizliden cıkarak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılsen ce
+1 yılboş ver,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılfanteziye karşıyımmm
00 Yorumlafarketmez
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!