Kızlar Bir Adım Öne Evli biriyle tanışmıştım niyeti en başından belliydi ama seviyor gibi davranıyordu. Bende sevdim üzgünüm ki? Uzak durmaya çalışsamda bir türlü kopamıyoruz. Eşi uzaktayken yani eve gelmiyordu annesine gitmişti. Bizde buluştuk iki defa öpme dokunma dışında bir şey olmadı. Eşi evde artık evine geldi. Buna rağmen illada beni istediğini ve asla beni alana kadar peşimi bırakmayacağını söylüyor. Eminim kullanıp atacak. Yolun açık olsun dedim ama hala kabul etmiyor. Wp den sürekli cinsellik konuşuyor. Mesela seni altıma alıp inletirim gibi. Bu tarz sözler. Ne kadar hayır desemde adam vazgeçmiyor benden. Niye bu kadar peşimden geliyor bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUzak dur. Engel atıp polise durumu bildirebilirsin. Bu konuda yetkili olan kişiler durumla ilgilenir. Genelde hayal ettiklerini yaşayamadiklarindan dışardaki insanlari bir çıkış yolu olarak görürler. Tehlikeli bir yolda olduklarini fark etmezler hiçbir zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarısını seviyor ama neden hayal etmediği olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılCanim kisura bakmada en basindan beri belliydi diyosun asil suc sende yani erkekler zaten dunden razi cinselligi duyunca bile beyin iptal oluyo yuz goz olmussun simdide rahatsiz olmaya baslayinca nasil sogur diyosun eger ciddi olarak muhattabi kesmeyi istersen yapardin zaten heryerden engelleyip sonucta ev adresini kisisel bilgilerini bilmiyo yani suc sende derhal her taraftan iletisimi kes yoksa muge anlida selan okunurken buluruz belkide seni
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden cinselliği erkekte normalleştiriyorsunuz. Kadınlarında cinselliği yaşamaya hakkı var ama toplum erkektir dayanamaz diyo. E kimlerle yapıyorlar kadınlarla demekki kadınlarda dayanamıyo. Kadın kocasını aldatsa kötü yollu derler. Erkek aldatsa karısı kadınlık görevini yapmadı derler. Erkeğin canı canda bizim ki patlıcan mı? Karısı varken belki beni isteyebilir ama saygısızlığa asla tahammülüm yok. Üstelik karısınla ilişkiye giriyor.
- +1 yıl
Normallestiriyomuyum nerenle lkuyosun guzelim namussuz herif evli diyosun bide onunla biseyler yasiyosun bide normalmis gibi anlatiyosun aklin fikrin mi yok anlamadim ben a diyorum sen z anliyosun gerci sizin gibiler hakediyo evli olup kocan aynisini yapsa suc onun olurdu yine sacmalamissin tarafsiz bakmayi bile beceremiyosun yazik sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Ne kadar aklı havada insanlarımız ağzınıza söylüyorsunuz kullanacak beni diye baş engeli gitsin yuva yıkanın misali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. farklılık yaşamak istiyor, heyecan onun için
bence tadını çıkart11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir d. angalak ile tanırsirsan böyle olur işte hastalıklı bunlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Sadece cinsellik yönünden arzuluyor ve seni elde edebileceğine emin olmuş durumda
00 Yorumla
+1 yılYasak olan her zaman tatli gelir ulasmak ister ama bi firsatini bulup s. ikerse seni zaten kendiliginden biter bence elde etmis olucak sonucda
00 YorumlaKarısından göremediği sevgi ve ilgiyi senden bekliyor engelle gitsin mantıklı düşünemiyor sen de yeni denizlere yelken aç 😉
00 YorumlaKarına söylerim de gvötü tutuşur
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bacım inan yine yazar. Profil resmimi değiştirdiğim eski sevgilimle olan resmi koydum hala yazıyor
+1 yılsenin de onu arzuladığını düşünüyor olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce konuşmuştuk
- +1 yıl
anlamadım. konuştuk derken?
Oluyor bazen bende anlamıyırum da zorlanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
sen de nasıl oluyor
Ucuz mala rağbet çok olur canım
00 Yorumla
+1 yılO adam olmuyor bence.
00 Yorumla
+1 yılEvde mutsuzdur eksiktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Dediğin gibi kullanıp atacak peçete gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni sonunda inletecek. Aleti sağlam galiba.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu eşiyle yatakta işlerin iyi gitmediğinin sonucu
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3 ya da 4 yapıyorlarmış onu bile söyledi. Bu mu kötü
Cevap sahibi+1 yılHaftada 3-4 iyiymiş, o zaman harem kuracak
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni kullaniyo işte salllakk
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bu yüzden uzak duruyorum ama neden bu kadar ısrar ediyor
Cevap sahibi+1 yılona sorsana mal misin
Farklı tatlar peşinde
00 Yorumlaonursuz şerefsiz olduğu için
00 YorumlaSende engelle istemiyorsan madem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aptal olduğu için
00 YorumlaSana kafayı takmış
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim için WP durumunda şarkı paylaşıyor yazıyor VS. Ama cinsellik konuşmaktan alamıyor kendini
Soran+1 yılÖyle söyledi zaten seni si. gmeden ölmem diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gönlün var mı?
00 Yorumla
+1 yılVerene kadar devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü skip bırakacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği