Evli bir erkek arkadaşım vardı. 3 ay oldu ayrıldık. Şimdi tekrar beraber olmak istiyor. Ama aramızda cinsellik olmadı neden geri döner ki?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle ona iyi geliyorsundur. Ayrıca evli bir erkek de bir insandır ve o da herkes kadar ilgiye ve kabul edilmeye ihtiyaç duyar. Belli ki sen onu her haliyle kabul eden ve onun yanında olan bir yaklaşım sergilemişsin. O da bu yanındanda özgür olma halini özlemiştir.
Cinselliğe gelince. cinsellik olmayacağı anlamına gelmiyor, belki olur. ama sadece sex için görüşmek istemediği de onaylanmış oluyor. buradaki konu şu, sen onu halka istiyor musun sorusu.
Zaten mutsuz ve birbirinize iyi geliyorsanız sürdürün derim. Ama tabi daha önceki ayrılış nedeniniz sıkıntılı bir konuysa tekrar değerlendirmek lazım.
bir de evli erkek aslında karısının bu olayları duymasından sıkıntı duyar. O nedenle gerilmiş ve ayrılmış olabilirsiniz. Neyse sonuçta kötü bir niyet yok gibime geliyor01 Yorumla
Soran+1 yıliyi geliyomuşum öyle dedi zaten bakalım hayırlısı :)
Geri dönmek istemesinin sebebi neden sadece cinsellik olsun ki. Belki erkekler genellikle cinsellik için geri dönüyorlar ama bu her zaman doğru değil. Sende bulduğu farklı şeyler vardır bunu kendisine sor ama asla tekrar başlama
10 Yorumla
yapma bunu.. sakın tekrar geri dönmesine, tekrar birlikte olmanıza izin verme.. yine senin canın yanar, ki bu erkek evli.. belki karısı yüzünden ayrılmıştır.. şimdi yine anlaşmazlık olduğunda sana geri dönmüştür ama bunun yine 2 gün sonra seni bırakma ihtimali var.. seni kullanmasına izin verme..
01 Yorumla
Soran+1 yılcanımı yakacağını bile bile istiyorum onu napicamm
evli adamdan hayır gelmez kızım söyliyim karısına yapan iki gün sonra sanada yapar benim gözlemlerime göre iki gün sonra cinsellikte yaşarsınız adam çift taraflı ohh kebab bir karısı bir siz parmağında oynatır kendinide bir şey zanneder tepenizede çıkar bu kadar!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
evliliğinde sorunlarla karşılaşmış olmalı mutsuz olmalı ve senle huzur bulmak istiyordur.sensiz hiçbir şey olmadığını düşünmüştür.özlemiştir.belkide 3 aydır seni düşündü ve dayanamadı en sonunda..
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Tekrar başlamak için bazı sebepleri olabilir. Bu sebepleri ona sorabilirsin veya kendin tahminler yürütebilirsin.
Bence tekrar başlamayın.10 YorumlaSende bulduğunu başka kadınlarda bulamamış demekki.
10 Yorumla
+1 yılBelki özlemiştir belki de evliyken onunla birlikte olcak başka bi insan bulmakta zorluk çekmiştir
00 Yorumla
+1 yılSelamlar bana mesj atarmısın bende aynı durumdayım
11 Yorumla- +1 yıl
Bana döner misiniz
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne