Saydım bugün 10 git gelden sonra hemen boşaldı bu süreyi nasıl uzatabiliriz hiç zevk almıyorum tam kıvama gelicem boşalıyor. İkinciyi de yapamıyoruz çünkü kalksa bile yine çok erken boşalıyor bu neden olur bir sorun mu var yoksa ilişkinin normal süresi 3-5 dakika mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinin boşalması biraz anormal. Öncelikle çok sık yapmanız lazım. Sonra onun en az zevk aldığı posizyonları bilmesi gerek. İlişki öncesinde 1 2 saat öncesinde mastürbasyon yapması lazım. Eğer söyleyebilirsen, publig kasları var. Onları güçlendirmesi gerekiyor. Misal çiş esnasında kendini sıkıp çişi durdurucak. Bu o kasları güçlendirir ve boşalma esnasında kendini tutmasını sağlar. Penis kılıfları var. Girme hissini azaltır. Ve geç boşalır. Senin yapacağın ise misal girdi, çıkart. Beklesin. Senle oynasın. Eliyle uyarsın. Tekrar soksun. Yine çıkar. Yine senle oynasın. Yani anlata anlata bıktım 😁
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi başvursun doktor ile araştırsın
Ayrıca 10 kere git gel 3-5 dk sürmez
10 kere ile 10-15 saniye zamanı tutar
Çoğu erkeklerden, acemi ile orta olan 5dk geçmez, geçemez de mumkun değil
Penisi hassas olduğu için tutmaz ve de tutamaz
Vajinaniz hoş bi yer, kaygan yeri, sıcak, bide değişik bir his
Biliyormusun onu ilk girişte vajinanda saniyede boşaltabilirsin ! Ilk girişte biraz zonkla... anında bittirirsin onu
Neyse , doktoru görsün, bide... biraz zaman alır ama, deneme yapsin ilk girişte içine kalsın, sakinleşsin, bir kere git gel yapsın, yine sakinlesşin yine git gel, alışana kadar00 Yorumla
+1 yıl2 dakika altı erken boşalmadır. Tecrübesiz her erkek erken boşalır. Kimse anasının karnında öğrenmiyor. Düzenli ilişki ile düzelebilir kesin değildir. Kişilik ve karakter meselesi aynı zamanda erkeğin önceliği boşalmak olursa boşalır tatmin etmek olursa tutabilir kendini. 45 dk tuttuğum oldu sucuk gibi terlemiştim. Normalde erken boşalırım sevdiğim ile olunca kontrol bende oluyor çünkü amaç tatmin etmek daha mutlu ediyor..
Düzenli ilişkiye girin, süre uzamaz ise kliniğe gidip yardım alın..05 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli ilişkiye giriyoruz zaten ama hep aynı çok kısa sürüyor ve boşalma odaklı senide tatmin edeyim derdi yok bu beni aşırı sinir ediyoe
- +1 yıl
Boşalma odaklı ise yapacak bir şey yok eşiniz bencil demek ki..
Boşalma odaklı olunca erkenden boşalması normaldir
Sinir olman da çok doğal tatmin olduktan sonra kıçını dönüp yatması daha kötü
Ben mesela kendi kendime evde kimse yokken uzun birileri varken acele biri gelir diye heyecanın da etkisi var boşalmada
O seni tatmin etmeyi düşünmeden doktor da bir şey yapaakas - +1 yıl
Yapamaz
Soran+1 yılEn iyisi konuşayım bin defa konuştum ama yine konuşayım
- +1 yıl
Konuş kardeşim en güzeli öyle olur böyle olmaz de bencillik yapma de
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken..
1. Uzun aralıklarla yapılıyorsa erken boşalır
2. zamaninda aşırı mastürbasyon yapmış ise erken boşalır
3. Kendini tutmak istemiyor rahatlamak istiyorsa erken boşalır
Ününe gecemiyorsa geciktirici li prezervatif kullanın etkisi uzuyor010 Yorumla
Soran+1 yılüç güne bir yapıyoruz. Evet mastürbasyon çok yaptı çünkü işi gereği hep benden uzaktaydı askeri personel kendisi çok ayrı kaldık ve birturlu düzene girmiyor biz sevgiliyken sevişmeler yaşardık sayısız kez bosalirdi ama şimdi boşalıyor hemen bitiyor zevki
- +1 yıl
Geciktirici kullanarak deneyin ya da ilişkide dur devam uygulayın
Soran+1 yılGeciktirici işe yaramadı anca hapla süre uzuyor dur devam yapamıyoruz çünkü hemen bitiriyoru
- +1 yıl
Penisinde yıpranma var mı
Soran+1 yılNasil anlicam bunu gayet sağlam görünüyor ama hdhd
- +1 yıl
Tkp at yazayim istersen
- +1 yıl
Çok az kanka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
Erken boşalma maalesef bu ama dert değil çözümü var. İster prezervatif alın ister deneme yanılma yoluyla sürekli ilişkiye girin yani içine girsin beklesin tam boşalacakken çıksın 1 ila 3 dakika beklesin soğusun devam etsin sonra veya öpüşün. Düzenli birleşme olduktan sonra her şey yerine oturacaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif + geciktirici olduğu halde böyle kısa sürüyor ayrıca dediğini yaptık indi zor kalktı
- +1 yıl
prezervatif ve geciktirici ile bu kadar sürüyorsa problem büyük. Eşine zaman tanı, konuşmaya çalış belki mesleki sıkıntıları vardır işin psikolojik durumu da önemli. Yani sen eşinden memnunsan o bu durumun farkındadır çözüm için muhakkak oda bir şeyler düşünüyordur. Harekete geçiren sen ol doktor olur, psikolog olur, ilaç (doktor tavsiyeli) olur. Sonuç çıkmazsa bencil olmayı bırakıp ister eliyle ister diliyle seni memnun etmesi gerekir. Çok mastürbasyon mu yapmış neden acaba ya da hiç ilişkiyi girmemiş mi
Soran+1 yılBiz birbirimizin ilkiyiz eşimle bu konuyu güzelce konuştuğum halde erken bosalmadigini normal olduğunu iddia etti karşısında canım varmış gibi eliyle yapıyor ama arada bir sanki cinsellik onun ihtiyacı ama benim olmazsa da olurummsu gibi davranıyor
- +1 yıl
aslında birbirinizin ilki olmanız çok güzel ve hoş bir durum. Birlikte öğreneceksiniz birçok şeyi ama eşinizin bencilliği söz konusu bu bir tabu maalesef TR de erkek kendine toz kondurmaz kondursa da işini bitirir gider. Eşinin bu durumla yüzleşmesi gerekir gerekirse üst üste olsun. İlişkiye girme süreni uzat uzatabildiğin kadar ister seviş ister öpüş ama içine girdirme. Girmesin, sabır ol oral yap ilgilen onunla ve erken gelsin. Geleceğini anladığı an öfke olursa ve içine girmek isterse ağır davran. Emin ol dayanamayıp artık çözmek isteyecektir
Soran+1 yılUğraşmak istemiyorum artık tek mevzu cinsellikte değil boşanmayı düşünüyorum artık ilişkiye dahi girmek istemiyorum
- +1 yıl
Hanımefendi hikayenizi bilmiyorum ama vazgeçmek en basitidir. Ne kadar emek verdiniz, çözüm için uğraştınız onu da bilmiyorum ama eğer vicdanınız rahat olmadan bunu düşünüyorsanız yazık olur. Elinizden geleni yaptıysanız mücadele ettiyseniz yine de çözüm olmadıysa elbette ilişkiyi zehir etmenin anlamı yoktur. Sizde kadınsınız ihtiyaçlarınız var karşılayacak olan birini istemek hakkınızdır.
hmmm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur.
d00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eğer 2. de de erken bosiyorsa eşinin erken boşalma sorunu var ama siz nekadar sürede bir iliskiye giriyosunuz oda çok ònemli size tavsiyem duzenli olarak hergün seks yapın zanla esinizin boşalma suresi uzayacaktır ayrica bu bosalma isi biraz beyinde bitiyor eşinin bu konuda kendini alıştirmasi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet erken boşalıyor. Geciktirici spreyler var onları kullanabilir. Ya da kalın prezervatif kullansın o zaman da daha geç boşalır. Heyecanı artınca biraz yavaşlayıp sakinleşsin sonra devam etsin. Mümkün olduğunca geç boşalmak için odaklanması gerekiyor. Bu şekilde süreyi yarım saate bile çıkarabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılGeciktirici işe yaramadı maalesef hap atıyordu arada bir o şekilde uzun sürüyor başka türlü çok kısa sürüyor. Bir de heyecanı artınca hepten sert davranıyor bitiriyor ilişkiyi ama onsevisme çok uzun sürüyor
Cevap sahibi+1 yılHeyecanı artınca sert davranırsa iş orada biter. Amaç senin de zevk alman ise öyle yapmamalı. Geciktirici konusunda haklısın bazen ters tepebiliyor. Kalın prezervatif deneyin derim.
Soran+1 yılBoşalmaya odaklı beni düşündüğünü sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet anlattığından öyle anlaşılıyor. Buna hakkı yok. Herkes için cinsellik önemli
- +1 yıl
Erkek bencil bu konuda evet
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. İlk ilişki 3-5 dk tamam normal ama ikincisi en az 20 dk oluyor. Bu durumda eşin erken boşalıyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılİkinci de beş dakika bile sürmüyor ki zaten ikinci olmuyor çok nadir olur
Soran+1 yılŞimdi seni konuşmuyoruz bunu nasıl cozebilirim ilişkiden soğudum
+1 yıl3-5 dakika nedir ya. Hiç bir şey yaşatamıyor demek ki sana. İyi dayanıyorsun. Geciktirici spreyler var. Her erkek kabul etmez ama bir sor alsın. En az yarım saat uzatırsınız o süreyi. Eminim ön sevişmede yoktur sizde. Direkt olaya giriyodur seninki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu bencillikten öküzlükten olur. eşin seni önemsemiyor. o nedenle sana değil kendine odaklanıyor kendi mutlu sonuna hemen ulaşmaya çalışıyor irade göstermiyor.
unutmayın boşalamayan kadın yoktur
boşaltamayan cahil bencil öküz erkek vardır00 Yorumla
+1 yılEşin cinselliği bilmiyo umarım zamanla düzelir çünkü cinsellik önemli, ilşki süresi ön sevişme dahil en az 1 saattir en azından bende öyle, burada püf nokta boşalmak amaç olmamalı enazından erkek için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 3-5dk lık bir seks olmaz hele 10 defa git gel yapınca boşalması hiç normal degil.. nefesiini kontrol etsin uzatabilir bunu aslında
00 YorumlaNe zamandır evlisiniz? Bu durum aslında zamanla uzuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır evliyiz ama bu durum düzelmedi
+1 yılÖncelikle geçmiş olsunnüzücu bir durum ama detaylı konuşmak için dm atsan kafandaki sorulari akici bir sekilde cevaplayip öneride bulunabilirim
00 YorumlaKanka yanlış anlama 1. si 20-30 dk sürüyor ikincisi 1-2 saat değişiyor sağlık problemi olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmez söylesem de o erken bosaldigini düşünmüyor
- +1 yıl
Sana bir taktik vereceğim o zaman ön sevişmeyi bol tutun , normalde boşalacağımı anlayacağım zaman ben pozisyon değişiyorum öyle öyle sabaha kadar sürüyor eşine bağlı senin bir suçun yok ona tavsiye et sürekli pozisyon değiştirmek iste yatakta baskın ol herifte iş yoksa sana kaldı.
- +1 yıl
Bak burada ki abazanların dinleme boşa atıp tutanları psikolojik her şey anladın mı kafasını eğer boşalmaya verirse çabucak boşalır zaten erkek organizması işi doğası gereği bir anda bitirmeye kurulmuş , ama eğer teknik geliştirirse dediğim gibi basit bir şey sabaha kadar yaparsınız.
Soran+1 yılmaalesef pozisyon değiştim indi kalkmadı yani ben ne denediysem olmadı
İlk seferde hızlı boşalma olabilir ama 2-3 de yavaş olmalı
00 Yorumla
+1 yılhanım efendi erken boşalma ile ilgili sağlık siteleri var... yardımcı olur mutlaka
00 Yorumla
+1 yıl3-5 dakika nedir ya 30-40 dakika olacak tadını çıkara çıkara. Doktora gitmeli bence eşin
00 Yorumla
+1 yılİlkini dışarı boşalsın 5 dakika falan beklesin sonra yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüre değil önemli olan senin aldığın tat ve yaşaman gereken orgazmı yaşaman ve 3 5 dk asla yetmez sanki
08 Yorumla
Soran+1 yılBen zevk almıyorum hiç orgazm olmuyorum hep eliyle klistorisi uyararak orgazm ediyor vajinal yoldan hıc orgazm olmadım
Cevap sahibi+1 yılboyutu da mı yetersiz
Soran+1 yılKısa kalın
Cevap sahibi+1 yılkısa olması sanırım etkisiz bir yöntem önerecektim ama boyutu yetmez ve inan sen henüz seks yaşamamışsın
Cevap sahibi+1 yılgerçekten eşin mi bilmiyorum da gerçek bir sekste sahip olunması gereken bazı özellikleri ifade edersem olmaması gereken düşünceler yaşamana sebep olurdu
Soran+1 yılEvet eşim ve maalesef aldatamam ya da ayrılamam
Cevap sahibi+1 yılama bazen olmaması gereken arzular taşınma sebebi değil mi
Cevap sahibi+1 yılbiraz özeldensohbet itici gelir mi
+1 yılErkenin de erkeni boşalıyor. Sevişmeden mi giriyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. önce oral yaparak seni boşaltsın, sonra içinde hisset onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılIkinizin arasında elinde olan bişey eşin bencil olmuyacak ya da sen yöneticiden
00 Yorumla
+1 yılBu konuda bir çözüm var ama ben demeyeceğim tutarsa da sana da söylerim
00 YorumlaNormal değil doktora gitsin ilişki böyle olmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
+1 yılDetaylı anlatabilirim süreyi uzatmak senin elinde
00 YorumlaHiç normal değil yedek birini bul
00 YorumlaKendisine söyle hemen içine girmesin oral yaptır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Çok çok erken ama sebepleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok az erken boşalıyor ilaç al taş gibi olur inmez 🙈😃😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOn git gel dediğin çok kısa süre.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi cok erken o. İlkiniz mi ikinizinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisini yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılÇok az şöyle kendini tutsun erkeğin elinde bu is
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. 2. ye kaldırması ve onun uzun sürmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılErken bosalma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılduruma göre değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok kısa
00 Yorumla
+1 yılBiraz erken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcok erken
00 Yorumla
+1 yılBen çok geç bosaliyorm
00 Yorumla
+1 yılYazık oluyor sana yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mastürbasyon yap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel bana en az 20 dk
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 dakika ne ya şöyle bir saat olacak of
Cevap sahibi+1 yıl20x3 yaparız da dayanabilir misin bunu bi düşün :)
Soran+1 yılValla asıl bana dayanır misin bilmem de şansıma böylesi es düştü maalesef başkasına da dokunamam kaderime razi olmaktan başka çare yok
Cevap sahibi+1 yılNe kadar aç olduğunu görüyorum karpuz değil ki seçesin hak veriyorum sana benim gibi bir erkek lazim ama sen çare yok diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBu süre nasıl uzar
Cevap sahibi+1 yılKonusalımmı
+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılErken nşyeuki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi