İlk kez cinsellik kategorisi sorusu ile karşınızdayım. 3 dakikalık süren ilişki sorun oluyor biliyoruz. Peki 2 saat süren bir ilişki sorun olmuyor mu? Kadınlar bu konuya nasıl bakıyor merak ettim..

Kategorimize hoş geldin 🤭

Erken boşalma, geç boşalma, ereksiyon olamama, vajinismus gibi birçok cinsel sağlık sorunu temelde psikolojiyle ilgilidir. Tedavisi gereklidir. Konunun bu kısmına çok fazla değinmeyip kadınların bakış açısından bahsedeceğim.

Erkeğin geç boşalması, kadın için bir yere kadar çok güzel bir nimet, ama bir yerden sonra sıkıcı bir hal alabilir. Üstelik kişi kendini tanıdığı, öz güveni yerinde olduğu halde sorgulamaya başlayabilir, yani "Acaba benden etkilenmiyor mu, yeterli değil miyim?" gibi.
Aslında aynı şey erkek için de geçerli. Uzun süre orgazm olmayan bir kadın karşısında erkek kendini mahçup hissetmeye başlar, memnun edemediğini düşünür. Halbuki altında çok farklı sebepler olabilir, değil mi? Elbette bu her zaman böyleyse sorundur, ama arada bir bu şekilde olması normal sayılabilir, çünkü o anlık kafası dolu olabilir, canı sıkkın olabilir. Gerçi bunun gibi şeyler seks öncesi kafadan atılmalıdır zaten.

Bir de saatlerce o kadar güzel hissi ve hazzı bir arada yaşayınca insan bunun bir ödülü olmasını bekliyor. Yani erkek boşalmadan ara verip tekrar devam etmek falan o esnada her şeyi başa çekiyor. Hele ki kadın defalarca orgazm olmuşsa... Hoş bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bence'nizi yanlış yere yazdınız sanırım 🙈
Elinize sağlık 😊
🤭 Doyurucu görüşler güzel oluyor. Teşekkür ederim 🙏
Doyurdunuz 😊
Geç boşalma ve boşalamama sorunu tıpkı erken boşalma gibi bir cinsel işlev bozukluğudur. Geç boşalma da aşırı kontrol var. Cinselliğin iki tane merkezi vardır. Bir tanesi omurilik, bir tanesi beyin. Beyin o kadar fazla kontrol ediyor ki geç boşalma sorunu ortaya çıkıyor.
Tıbbi olarak bir sorun olsa da, açıkçası ben bu durumdan aşırı keyif ve zevk alıyorum. Çok azgın ve doyumsuz bir kadınım. 5-10 dakika sürecek seks için alacağım duşa, akıttığım suyu, elektrik su faturama yazık. Erkek dediğin saatlerce doya doya s. kmeli ki kadın doyuma ulaşsın. Isıtan sobanın önünden kimse kaçmak istemez. ;)
Erken boşalma tedavisi olan bir durum ve düzenli seks hayatı olur ise ortadan kalkabilir. Mesela geç boşalan partneri erken boşalan partnere yeğlerim çünkü kadınların orgaz olması ve doyuma ulaşması biraz zaman alır. Örneğin ben 1 2 postadan asla doymam daha fazlasını isterim kesmez beni, geç boşalan aşağı yukarı 2 saatte boşalmayan biri benim için avantaj olabilir. Erken boşlan birinde ereksiyon sorunu olduğundan hemen sertleşmeyebilirde zorlayıcı bir durum gibi ama sevdiğim partnerime eğer erken boşalma durumu olursa her zaman memnuniyetle destekçisi olabilirim..
Merhaba, geç boşalan erkek sorun oluşturmaz bence hatta aranan kişilerdir kendileri :) Kadının geç boşalması maalesef erkek için sorun olabilir neden derseniz '' hadi artık'' diye isyan etmelere sebep olabilir.. :D Ya da erkek olması gerekenden daha kısa sürede boşalıyorsa kadın '' yine mi ama ya '' moduna geçebiliyor.. Yani erkekte geç boşalma makbüldür ama kadının geç boşalması değil bir çok insan için bu böyle.. :) Keyifli geceler..
Cevap
8Cevap
Geç boşalma boşalamama erken boşalma herbiri bir problem olduğu gibi normal karşılanacak durumlarda olabilir. Sorun var diyebilmek için bu durumun sık tekrarlanması gerekir. Kişi bu sorunun nedenini kendi içinde farkedip çözümlemesi yetersiz kalabilir. Genelde stres kaynaklı yaşanan sorunlar olsada hekime danışılmakta uygundur. 👒
Selam
Evet geç boşalmak erken boşalmak gibi aslında bir problemdir.
Erken boşalınca kadın belki sonraki postalarda tatmin olur erkekte tatmin olur ve ayrıca erken boşalmanın tedavisi daha kolaydır.
Ama geç boşalmada seks artık belli bit evreden sonra zevk değil acı verir yanma hissi oluşur sınıfta et ete sürtüyor erkek belli bir yerden sonra yorulur ne derman kalır iki taraftada nede istek.
#perso
Evet geç boşalmak erkek için nimet değildir. Bir süre sonra erekte gider ve zevkten düşmeye başlanır. Yaşadığım bir sorun ve genelde psikolojik oluyor. Ben ilk günden beri erken boşalmaktan korktuğum için hiç yapamamıştım. Zamanla yaptıkça her şey rayına oturuyor.
Evet, hem yorar hem de zevkten ziyade acı verir bir süreden sonra kadına.
Hiç geç boşalan sorunu ile karşılaşmadım ))) 2 saat sürerse de zevk almadığını düşünürüm yani. 2 saatlik sekse vajina da dayanmaz ki 😃🙈 konuşturuyorsunuz beni 😄
Bence sorun olmaz... Kadın tekrar terar...🙈ama tabi altında sağlık ya da pikolijik sorun var mı yok mu bilinmeli. varsa sorun giderilmeli.
Yaa ben dayanamayacağım raddeye geldiysem ve karşımda tık yoksa zorlanırım haha 😅
Bendede aynı sorun var kardeşim şikayet ederler bazen ama 3 gün sonra tekrar ararlar takma iyi bişey
Bence sıkıntı olmaz, ne kadar çok uzun sürerse o kadar iyi 😘
cok yoruluyorum artık ıcımden hadı artık dıye gecırıyorum
#Bonjour
Geç olsun güç olmasın derler. :-D benim için no problem
oluyo tabi. heleki prezervatif kullanılıyorsa kayganlığı geçiyor, karşı tarafa acı vermeye başlıyor.
Ne kadar uzun o kadar zevk almak demekle eşittir 😉👍
Bence erken bosalmadan daha iyidir
Valla sıkıntı herşeyin fazlası yorar ve sıkar
Kadınlar için sorun olmayacağı kesin))
daha iyi
Olabilir
Sorun zaten
Evet sorun olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?