Sanırım yani eve çağırdım film falan izleriz diye kabul etti olaylar gelişir diye düşünüyorum mastürbasyon yapmaktan sıkıldım sevgilimi hayal etmekten sıkıldım gerçek olsun istiyorum. Ama çok heyecanlıyım. Ya yapamazsam ya mutlu olamazsak? Ya beğenmezse ne yapıcam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tür durumlarda ilk olacağı İçin heyecan olması normaldir fakat sürekli final anını düşünmek ye oldukça strese sokar insanı sen adım adım hayal et bence önce eve çağırmayı hayal et sonra filmi hayal et her anı hayal et be akışına bırak sadece gerisi kendiliğinden olucaktır😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun ilki misin? Kızlık bozulacak mı yani şimdi? Beni de bi heyecan sardı şimdi bak 🙃🙃🙃
415 Yorumla
Soran+1 yılOnun da ilkiyim.
Cevap sahibi+1 yılYaparsanız yaptık diye yaz buraya
Cevap sahibi+1 yılAyrıca lütfen korunun lütfeennnn
Soran+1 yılKorunuruz en kötü ella var.
Cevap sahibi+1 yılEllaya falan güvenme, bence en iyisi kondom
Soran+1 yılAnlık gelişirse yanında kondom taşıyamaz ki ama ben mi alayım çünkü h bir şey demedim sadece bu gece gel seni çok özledim dedim
Cevap sahibi+1 yılAl dursun işte
Cevap sahibi+1 yılSitede çok görüyoruz öyle Ella kullanıp hamile kalan...
Soran+1 yılama zevki önlemez mi o da ben bilmiyorum sonuçta yanlışsa düzelt
Cevap sahibi+1 yılBen de bilmiyorum ama riske atma derim
Soran+1 yılPeki teşekkürler :) elim titriyor düşündükçe
Soran+1 yılGüzel olucak değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBenim de deneyimim yok ki, kaç yaşındasınız siz iş güç okul falan?
Soran+1 yılHani yazamayacak durumdayım
Soran+1 yılTamam bekliyorum
+1 yılilk ilişkide mutlu olamayabilirsin bu her zaman böyledir... referans olarak almaman lazım... tecrübe edindikçe mutlulukta artar...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafanda kuruntu yapma kaybedecek birşeykorkun yoksakendini ona bırak gitsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Seni İlk görüşü değil. Merak etme sabaha kadar sürer ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeyecanlanman çok doğal. Ama kendini kasarsan zevk alamazsınız. Rahatla ve kendini ona bırak. Prezervatif taksın bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme teklifini kabul ettiğine ya yokluktadır ya da sapıktır. dolayısyla her türlü beğenir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. şimdi bunları unut ve ana odaklan sadece yani zevkini çıkar
00 YorumlaDaha yaşın küçük belli ki çok pişman olacaksın çok
34 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kötü bir şey değil ki? Sevdiğim adama ait olmak onun da bana ait olması..
Soran+1 yılKatılmıyorum ayrılsak bile en çok sevdiğim adam bu olacak 16 yaşından beri beraberiz. Çok seviyorum o da beni seviyor. Bu güne kadar konuyu hiç buraya getirmedi bile. İlkimi en çok değer verdiğimle yaşamanın yanlışlığı?
- +1 yıl
Valla bilmiyorum canım herkesin görüşüne saygım var yani bana göre yanlış çünkü ben birini seversem hep sevmek isterim hiçbir zaman ayrılmak istemem ve eğer onunla cinsellik yaşayıp da ayrılsaydık psikolojim çok bozulurdu kendimi ruhen olarak kirli hissederdim. Yoksa bende isterdim sevdiğimle birlikte olmayı fakat işte bir anlık zevk için de değmez yani. Benim fikrim bu ve fikrimi de yazmak istedim o kadar yoksa kimse kimseye karışmaya hakkı yok
+1 yılAkışına bırak bence ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Rahat ol kasma. Gereğini yapar
00 YorumlaYenisine saglik der gecersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Heyecan yapma Nirvanaya yükselişin tadını çıkar 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlkse mutlu olur merak etme 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Çok heyecanlanıyorsan bir iki bir şey iç rahatla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke Ramazan sonunu bekleseydin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzlemeye gelelim mi tribün yapar tezahürat yaparız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVaoovvv harika düşünüyorum heyecanlandım
00 YorumlaYardımcı çağır bence
00 Yorumlahadi iyisin gene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buldu da bunuyor mu
00 Yorumla
+1 yılyaparsın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuc
00 Yorumla
+1 yılGeldimi eve
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Nasil gecti
Soran+1 yılÇok güzeldi
Soran+1 yılBiraz gergindi oda benim gibi, ilk girişten sonra rahatladı hoşuna gittim galiba :D
- +1 yıl
Peki canin acıdimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
10 YorumlaBuraya yaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği