Haftaya evleniyor um ilk geceden çok korkuyorum canım yanar mı heyecandan uyuyamıyorum
Eşim 1.93 boyunda uzun boylu olması farklılık gösterir mi canım yanar mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haftaya evleniyor um ilk geceden çok korkuyorum canım yanar mı heyecandan uyuyamıyorum
Eşim 1.93 boyunda uzun boylu olması farklılık gösterir mi canım yanar mı
Ben ilk milli olmak için artık zamanı geldi diyen Kuzenimle beraber öncelik benim beynim rahat etmem şartıyla bir eve gittik dört kadın vardı hepsi yabancı bir de Ukrayna’dan yeni gelen 18 yaşında diğerlerinde beş ile on yaşa kadar küçük buraya gelince ilk defa Benimle ilişkiye girecek olan vardı ve benimle olacak olan kız diğerlerine daha önce yaptığını bakire olmadığını söylemiş o işi yapmak için ben de yatakta kızla konuşup sevişmeye başladığımda Dedi ki hiç yapmadım ilk defa yapacağım bilmeni ona göre davranıp ona göre Yapmamız gerektiğini düşünüyorum dedi Kesinlikle haklısın ama şansa bak beni de ilk defa biriyle birlikte olacağım dedim 8. Sınıfa girdim Sen benden biraz büyüksün zarar vermem canını yakmam konusunda rahat ol inşallah sana yeterli olabilirim dedim Kız oral yaptırırken gördü penisimi sen mi küçüksün benden kocaman aletini ben nasıl alacağım dedi Sen önce ağzına almaya başla diğer taraflar da olur bir şekilde korkma dedim kız oral yapmaya başladı ama baksana dedi ağzıma bile sadece kafası giriyor dedi çok korkarak altımda yatıp kendisine yapmam yaşadı ben de ilk kez yapıyordum kızlığını bozup yaparken o orgazm olduğunda bende ona bacak omuza yaparken boşalmaya en yakın olduğumda ikimizinde dizleri titredi😅
“İlk gece korkusu çok normal kanka çünkü bilinmezlik gerer ama gerçek deneyimde acıyı belirleyen boy-pos değil, hız ve sakinliktir. Eşin yavaş ilerlerse, kayganlaştırıcı kullanırsanız ve sen kasılmazsan süreç çok daha rahat akar. İlk sefer illa tam birleşme olmak zorunda değil, beden alıştıkça her şey doğal şekilde çözülür. Heyecanın geçmesi de normal kanka, zamanla ritim oturur ve korktuğun şeyin aslında abartı olduğunu fark edersin.”
Gördün mü eşini aletini. Görmediysen inşallah karşına bamya çıkmaz. Belkide kol gibidir. Bamya çıkarsa canın yanmaz ama kol gibi bir şey çıkarsa canın çok yanar. Ama alışınca günde 5 kere istersin.
Şimdi bak canım benim Korkmana gerektirecek bir şey yok oradan Çocuk çıkıyor vajina esnek bir organdır sana diyeceğim şey şu Kendini kasma ve eşinden ön sevişme iste zaten eşin Eğer profesyonel bir erkekse İlk önce ön sevişmeye başlar senin kıvama getirir sonra cinsel birleşme olur ama çok canım yanıyor falan filan deme İlk denemede Herkesin canı acıyor ama Zaman geçtikçe alışacaksın bir de umarım eşin tecrübelidir Böylece klitorisini uyarır vajinan ıslak olur
Cevap
36Cevap
Halk arasında ilk gece korkusu olarak bilinen durum aslında vajinismus dediğimiz psikosomatik bir rahatsızlığa işaret eder. Ciddiye almanızı ve vakit kaybetmeden profesyonel bir desteğe başvurmanızı öneririm. Terapi ile çözümü mümkün olmakla birlikte kişinin kendi kendine bunu aşması oldukça güçtür.
Uzun boylu olması penisi etkilemez ama üstüne çıkınca kendisi ağırlık yapabilir. Heyecana gerek yok çok abartı anlatılıyor. O kadar da acımıyor merak etme yani.
boy ya da fiğer seçenekler farklılık göstermez , o yüzden takma kafana keyfini çıkar kendini ona bırak , sonra zaten senin arzuların devreye girer. korkacak bişey yok tadını çıkar
Eşinin aleti büyükse ve sert davranırsa biraz canın yanabilir
Korkacak bir şey yok rahat ol stres yapma zevkine bak ☺
Kafanda büyütmene gerek yok hiç sıkıntı olmayacak merak etme
Biz de 2 hafta önce evlendik ve 1.87 boyundayım Eşinin sana nasıl davrandığı ve sana nasıl yaklaştığı önemli aslında o kadar da korkutulacak bir şey yok
Ne canmış arkadaş sanki çok uzunda? Alışırsın merak etme.
Şimdiden geçmiş olsun, seni baya parçalar gibi aleti 18 falansa canın çok yanar
O an yeterince ıslanırsan acı çok çekmezsin. Hatta hafif acıyla birlikte aşırı zevk alırsın
Onunki çok büyüktür, hepsi girer ise aşırı canın yanar, tekrar istemezsin.
Yaaaa katlanıcam yansın
Mecbursun ama her defasında acı, 2 günde bir yapsan acıyı sen hesap et.
Tüm kemiklerin kırılmış gibi yapar seni hayvan gibi tepinir uz rinde duvardan duvara sektirerek miker seni arkani yalar birden saplar kamisini
Nerden buluyonuz la bu kadar uzunlari disarda hep 170 75 erkekler var
Sorma bulduk işte sırığı ben 1.57 im
Ahhah boy uyumunuz supermis
Ayrica belki de 193 degildir boyu 5 6 cm fazla soyluyor da olabilir
DEV diyorum ona
Stres yapma ve ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutmaya çalış
Tüm tecrübemi aktarırım zamanın varsa gel
Boy 191 benim de
Kendini çok kasmamaya çalış o boyla onunki baya büyüktür
Strese girersen canın yanar.
Canım çok korkuyorum 2 metre herif heyecandan uyuyamıyorum
ne kadar rahat olursan o kadat kolay geçer, strese girersen vajina kaslarıda kasılır ilişki gerçekleşmeyebilir. Vajinismus olabiliyor kadınlarda stresten. Aslında acıtan bir şey olmaz çünkü acı ya kuruluktan olur ya da stresten.
Çok teşekkür ederim canım önce onun ıslak kalmasını sağlayım sonrasını ona bırakayım
aynen ön sevişme ve yeterli ıslaklık olunca rahat olursun şu an çok düşünme iyi geçeceğini düşün sadece.
Ay çok teşekkür ederim canım benim ön sevişmeyi çok uzun tutucam olabildiğince aletini ıslatıcam daha sonra sını ona bırakıcam hem öperek susturup hemde sert ce girmesini sağlıycam
Bende korkuyorum biraz😬
İlk gece acır diye😬😄
Yanacak canin yapacak birsey yok amasyada
Deneyimli ise sanslisin
Boyu uzun diye şeyi de uzun olacak değilya
Heycanını sakla kilitli sandık gibi
Yardımcı olmamız gereken bir durum var mi?
Önsevişmede kıvama gelmen önemli.
Sadece rahat bırak kendini
Şimdiden geçmiş olsun sana 😃
Sakin ol ve anın tadını çıkar
Ay bunu çok istiyorum
Çok yanacak
Hayır ya
Delikleri yağla
Ya korkutma
Alıştırma yap
Geçmiş olsun
Esin 1.93 olunca guzel mi gececek yani ilk gece
senin boyun kilon kac
Daha önce hiç biriyle olmadın mı hanımefendi,?
Ya. ağa yedin şimdi ahahhaha
Offfff napıcam
Benimde 188 19 cm büyük yani büyükse sevişmeyi uzun tut
çok sulanırsan sorun olmaz merak etme?
Uzun olması bi ayrıcalık değil ki
Stres yapma
İcidnen gecicek
Senin boy kac?
Yaşlarınız kaç t
Hey
Hiç yakınlaştın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?