evli misin değil misiniz diye sormayın lütfen sevhilimle ilk defa seks yapıcaz ve aşırı utanıyorum...
ne yaapmam lazım bu duygudan kurtulmak için ya lütfen cevap verin
ne yaapmam lazım bu duygudan kurtulmak için ya lütfen cevap verin
Aranızda karşılıklı sevgi ve aşk varsa,
Hiçbir şey düşünmen, sormana ve ya merak etmene gerek yok.
O seni sevdiği, ve sana aşık olduğu için,
Sana karşı nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilir.
(tabii kaç yaşında olduğunu bilmiyorum).
Ama arada sevgi ve aşk yoksa ve yalnız geçici fiziksel bir zevk için ise,
Söyleyecek pek fazla bir şey kalmaz:
Önce biraz fiziksel acı çekersin ki, en fazla 24 saat sonra unutulur.
Ama bir de arkasında ruhsal acı çekmeye başlarsın ki yıllarca sürer.
Ben dahil, herkes satılıktır, yeter ki kendimize ucuza satmayalım.
Şehvetten aşk doğmaz, ama aşk şehvet yaratabilir.
kardeş ben anlamiyorumki noluyoz size bubülkede iyice türediniz sizene milletin cinselkiğinden kötü yorumunu kendine sakla insan ol insan ilk bir düzgün konuşsonra milletten saygı bekle yaşın olmuş 20 küsür hala gericilikde kaan şimdi uza buradan (kadinlara yaranmak için demiyorum bunları )
Yahu bitirdiniz bizi bea. Vermeyi planlıyorsun ama ne yapacağını millete soruyorsun!
aynen vercekse versın bıze ne
Çirkinsin demekki utanma çünkü o da senin kaşına gözüne bayılmıyo tek derdi o iş
evliyiz biz dksajdks
Cevap
22Cevap
rahat ol ramazan falan diyenlere bakma heyecanlanacaksın tabi normal sevgilin seni rahatlatır. anın tadını çıkar bir daha aynısı olmayacak sonuçta aynı çekingenlik :)
bu yoruma eksi verenin ağzının orta yerine kargalar sıçsın.
ooo eksiler artıyor :)
sevgilin senden kaç yaş büyük ya da onun kaçıncı ilişkiye girdiği kadın olacaksın bu zamana kadar bekledin şimdi niye bekleniyorsun bunları düşündün mü
Rahat ol. Vurucun ayarlar her şeyi. Ya 24 cm ve bileğin kalınlığında ise ne yapacaksın. Pert eder seni.
Benim Nickim mizah amaçlı ayrıca orda geçen patlak sıfatı sivilceyi nitelendiriyor sen bunu kadınla iliskilendirecek kdr kendini malla eşdeğer gören bir zavallısın
Pardon yanlış yere yazdım
Utandıgın biriyle seks yapmak nedir? daha önce sevismedinizmi hic nasıl hala utanıyosun?
ramazandayiz lan günah
ne dediiin anlaşılmıyo şuraya soyunup uzan da anlat bakalım :D
aşırı utandıgın içinmi seks yapıcan bir saf kız daha kandırılmış
ne alaka
@margarita93 hangisi ne alaka?
"aşırı utandığın için mi seks yapıcan"
@margarita93 aşırı utangac ama seks yapıcak? utansa zaten yapmazdı
utangac kızlar saf olur
vede madem yapıcak olcak o iş neyi soruyor
utanıyo işte be ilk seferi çekiniyo ne var bunda
fazla heyecanlıyım heyecanımı nasıl bastırabilirim diye soruyo
@margarita93 o kadarını düşünen bunumu düşünmüyor ilginç cahilse hiç yapmasın yarın hamilemiyim diye sorar sonra
yani gençtir belki 18 falan, o konuda da erkek arkadaşının da bilgili olması lazım ki sormasın hamile miyim diye. gerçi gene de sorabilir nice korunan insanın da çocuğu oluyor
@margarita93 yaşının önemi yok bişey yapıcaksa bilgilensin bu kız aşırı utangacsa zaten sevgilisi saf bulup istemiştir 2 ay sonra sevgilim aramıyor sormuyor ayrıldı derse hiç şaşırmam örnekleri bol miktarda var
niye ki utanmak çok normal bir şey aşırı heyecanlıyım demeye çalışmış kızlar olarak çoğumuz utanıyoruz ilk seferimizde, çok bilgisizlik kokan bir soru d yok ortada bana 28 günün 28'inde de kızı hamile bırakabileceğini zanneden erkekler yazdı. bu normal bir soru
@margarita93 herkes utanırda aşırı utanmaz
bende burda bakire olup 20 cm cok zevk verir diyen kızları gördüm
o beni ilgilendirmez onların bakire derken neyi kastettikleri karışık. aşırı utandığını sanmam daha çok heyecanlanan bir insan sorusu bu. utanırsan da hemen o anyapmak zorunda değilsiniz bacım bu bile seni biraz rahatlatır sonraki denemenizde biraz rahatlamış olursun.
ayrıca ben bilgiden bilgisizlikten bahsettiğin için o cahil erkekleri örnek verdim. santimdi de zevkti de bunlar sağlıklı bir seks hayatı için bilinmesi ELZEM OLAN şeyler değil. yani örneğin geçersiz.
@margarita93 ben cahilliğe örnek verdim sen öyle mesajlar geliyo deyince
utanıyosa yapmasın ya da sevgilisine sorsun
buraya da sorabilir sitenin bu bölümü bunun için var. ben de cahilliğe örnek verdim. soruya verecek cevabın yoksa cevap vermemelisin.
zaten sevgilisiyle gerekli iletişimi kuracaktır zamanı gelince merak etme.
@margarita93 avukatımısın? cevabımı verdim anlayana
biz anlayamadık maalesef ondan çıktı zaten bu konuşma. "aşırı utandığın için mi seks yapıcan" bu türkçede kesinlikle bir anlam ifade etmiyor. üzgünüm türkçeni geliştirmelisin. :)
@margarita93 cümleyi anlayan anlar anlamayan anlamak istemeyen farklı yere ceker :)
@margarita93 bir tartışma yaşıyosan tartışmayı bitirir sonra engellersin engellicek olsam ben coktan engellerdim ama işte herkesin kapasitesi var aklınca laf soktugunu sandın herhalde senin gibi harun abileride ergenleride cok gördük :)
ben engellemedim ki şizofren misin?
ha ama iyi hatırlattın şimdi engelleyeyim.
@margarita93 cocuk gibi engeli açıp laf soktugunu sanıyosun herhalde
@margarita93 engelle aciz ve haksız olanlar engeller harun abicim
@margarita93 bende hiç engellemedim kimin şizofren oldugu belli
kimseyi durduk yere engellicek kadar ya da tartışmayı kesicek kadar aciz değilim laf sokcak olsam lafı sokar engellerdim hahaha
@margarita93 yazma mı? burası benim görüşüm sazan olan ve bayan sensin sen kıza seks dersi ver hadi
sinir olup birilerini engellemek şizofrenlik olmuyo ama olmayan şeyleri iddia etmek delüzyon önemli bir bulgu.
@margarita93 olmayan şey? sitede o kadar cok harun abi varki özellikle kızlara seks tavsiyesi verip atlayan
onu demiyorum tutturdun ya en başta engelledin diye. ben kızım bu arada da sana kanıtlamak zorunda da değilim. ama kukum var yani kukumla doğdum kukum var. oldu mu.
@margarita93 sana kanıtla diyen yok sana dediğim gibi bende sinirle seni engellerdim yazamazdında kolay engelleme huyum yoktur biriyle bir tartışmam varsa usulunce tartışırım engellemem
selam ama once yavaş yavaşş oynaşın elleşinn sevişinn öpüşün gerisi zaten gelırr acele etmeyın sakın sakın hareket edinnn
Bir kez soyunduktan sonra gerisi geliyor canim
Oralla başla, gerisi gelir :)
Utanacagin BOKKU niye yiyosun MK trollü..
Evli misin degil misin?
evliyim
Alacağın zevki düşün sal kendini
tövbe yarabbi Ramazan ayında...
Amuda kalkarak mastürbasyon yap stresi alır.
İftardan sonra yaparsınız herhal değil mi
Utanmak da tatlıdır. Utan :) 😘
Yapmazsan utanmazsın mesela
heycanlanma kendını serbet bırak
Anı yaşa derim
rahat bırak kendini.
Bayilmayasin :D
sorun yok
Bende utanıyorum 😁
Rahat ol
kafana göre takıl
Korku Da var galiba