sevgilimin libidosu aşırı yüksek benimkiyse çok düşük ne yapsam o duruma gelemiyorum. seviştik birkaç kez ama çok doyumsuz biri. ben çok sevişme taraftarı biri değilim el ele yürüyüp gezmek daha çok hoşuma gidiyor. yazın isteme var söz nişan var seneye de kısmetse düğün. sizce anlaşamayaz mıyız mutsuz bir evlilik mi olur? birbirimizi çok seviyoruz..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlla mutsuz olursunuz diye bir şey yok ama balansı yakalamanız, ikinizin bir çok konuda olması gerektiği gibi bu konuda da bir olup hareket ederek keyiflenebilmeniz gerekli. Bazen o sana bazen sen ona uyarak arayıp bulup dengelerseniz sevgi ve saygı da varsa evliliğinizde mis gibi de mutlu olursunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılağzına sağlık gerçekten en korktuğum şeydi bu ona yetememek mutsuz olması gibi gibi tamam beni çok seviyor ama gerçekten libidosu tavan ama buna rağmen biz 4 yıldır çıkıyoruz u 4 yılda asla beni zorlamadı zina olduğundan dolayı içim rahat etmiyor ondan rahat değilim diye düşünüyırum belki de ben de istekli olurum bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Merak etme evlenince her şey rayına oturur
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle olması gerekiyor belki de içten içe zina diye kendimi tutuyorumdur
+1 yılevlenmez zaten seninle. göreceğini görmüş adam
04 Yorumla
Soran+1 yılyok artık biz 4 senedir çıkıyoruz
- +1 yıl
:) o daha kötü. Sıradanlaşmış artık. ailenle tanıştı mı?
Soran+1 yıl1. yılında tanıştık aileler de o sırada tanıştı
- +1 yıl
4. yıl da hala söz nişan olmadı. siz sevişiyorsunuz :) emin ol evlenelim artık dersen kaçar. Geçen burada senin gibi 4 yıllık birine evlenelim de dedim. Adam bıraktı.
Aldatılırsın muhtemelen
00 Yorumla2 aya boşanmazsanız ismimi değiştiririm
00 YorumlaEvlenmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi sevgilime yetemediğimi ileride de yetemeyecğimi düşünüyorum da çok seviyoruz o nolcak
Evlenir ama sorun bu cidden
02 Yorumla
Soran+1 yılsence neden düşük peki dini açıdan vicdan yapıyor olabilirim sanırım zina sonuçta diye içim içimi yiyor bu yüzden libidomu gizliyor da olabilirim olamz mı
+1 yılBilemedim ki benimki sürekli yüksek şu an nile
00 YorumlaBir yıl çok ama
04 Yorumla
Soran+1 yılne için
Soran+1 yılpara durumlarından dolayı seneye yoksa ben de bekleme taraftarı değildim
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem