Bi şekilde eşimle evlendim ama evlenmeden önceki sevgilim beni darlıyor sürekli unutamıyorum seni diyor ne yapayım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşimin eski sevgilisi ilk zamanlarımızda onun ile irtibatı koparmak istemedi eşim hiç istemese bile üstelik evli bir bayan olduğunu biliyordu bu yüzden çok canım sıkıldı çok kavga ettik dostça ayrılıklarda yaşanan bir durumdur gelende sen evliliğini huzurlu bir şekilde yürütmek istersen ve eşin ile Aran iyi ise şayet onu her türlü engelle eşin geçmişini biliri mi? sanırım bilmiyordur tahminimce benim eşim aşırı dürüst bir insandı ve geçmişini anlatmıştı bana bu yüzden ben bir nevi hazırlıklı ve bilinçliydim eşin geçmişi biliyorsa ona beni rahatsız ediyor de bilmiyorsa şayet her türlü engelle yoksa bir mesaj bile görse eşin ile sorun yaşayacağın bir gerçek kardeşim
013 Yorumla
Soran+1 yılEşim geçmişimi bilmiyor. Bakire olarak ona geldigimi zannediyor. Öyle kandırmak zorunda kaldım. Eşim ile aram çok da iyi sayılmaz. İlgisiz sevgisiz birisi ne yapacağımı şaşırdım bende. Eşin baya cesaret limimiş sende sorun etmemişsin. herkes bunu yapamaz. Erkekler genelde her türlü haltı yiyip nakire kız ile evlenmek isterler sana helal olsun. Eşine sahip çıkmışsın
Cevap sahibi+1 yılSevdim onu o da beni dediğim gibi aşırı dürüst olmuş bir bayan bana karşı biraz istisnayız biz anlamışsın sende sanırım Kardeş ama şu an evlisin eşinde bilmiyor geçmişini bu büyük sıkıntı zaten şimdi sen eşin senin ile ilgisiz o yüzden ikilemde kalıyorsun şu an ama evlisin ve buluşursan onun ile eşinde çakarsa bu durumu baya bir sorun yaşarsın sanırım eşin ile bekar olsan git bir kez daha dene derim ama evlisin gitsen buluşsan sevişsen ne olacak sonuçta akşam eve döneceksin ve bu bir macera olarak kalacak belki bir yaramazlık o kadar ve ne olacak kafan daha çok karışacak huzur istiyorsan eşin ile arayı düzelt diyeceğim ama nasıl düzelir bilemem tabi işte bu ilgisiz koca yüzünden oluyor sanırım eşin seni çok sevse ve ilgili bir adam olsa eski sevgilin aklından geçmez ve onu bir şekilde başından atacaksın ne yapıcam peki aklında ne var? Yaz yarın cevaplarım eşim cesaretli çünkü eskiden benden önce sonradan söylediği olmuş ve baştan kabul görmemiş sen kandırma olayına pek takılma öyle gerekmiş demekki benim eşim beni sevdi ve herşeyi göze alıp en başında söyledi benimde çekincelerim olmadı değil ama yaz yarın cevaplarım kardeş aklına bir konu takılırsa yaz mutlaka yardımcı olmak adına cebçvaplarım ama özele gelmiyorum ben burada cevaplarım senin hayatın ve kendi hayatım adına çekincem yok helal olsun dediğin için teşekkür ederim sana ne yapayım sevdim bu hatunu iyi bir kadındı tüüüüü kakasın sen demedim bende
Soran+1 yılSevmişsin ne güzel bak aranızda gizli saklı yok. Bu güzel bir şey. Ben ne yapıcam bilmiyorum hem duygusal hem cinsel olarak onu istiyorum hastalık derecesinde baglandık birbirimize. Cocuklarım olmasa hiç düşünmeden boşanır onunla olurdum. Ama zor bir durum bu yani gözümü kapatıyorum o açıyorum o. Eşimle beraber olmak bile istemiyorum artık ne yapıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayat çok acımasız işte kardeşim bazen çocuklar demişsin eşin ile ayrılmayı ve herşeyi göze alabilirsin fakat ilerde çocukların anne sen ayrılmışsın istememişim yuvamızı sen yıkmışsın derlerse bir gün büyüyünce işte o zaman bitersin bu sana koyar herhalde sen genç bir kimsesin sanırım ve bazen insanlar tam anlamı ile birşeyleri yaşamayınca yarım kalınca böyle şeyler olabiliyor cinsellik kastım değil anlamışsındır sanırım cinsellik adına yarım kalmış bir yaşanmamışlığın yoktur umarım? Cinsellik ağır basarsa ve yarım yaşamadın şeyler varsa oda fena durum ama tahmin etmiyorum yaşamışsındır sanırım? Sahi kardeşim sen niye ayrıldın bu kadar seviyorken ne engel vardı sevgilin ile ve şimdiki eşinle bir yola çıktın ve onu bakire olarak kandırmak için çaba harcadın strese girdin bir sürü düşündün niye ayrıldınız ve yatım kaldı
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilini ile eskiden olanları yaşadığını şeyleri bilmiyorum tabi ama günün birinde o mu sana geri dönüş yaptı? Ondan sonra sende duygusal bir durum gelişti birde onun sevgisinden eminmisin? Ya senden cinsel faydalanmak isteyen bir adamsa ve ustaca yazıyor ve seviyorum diyorsa ne yaparsın ya yalansa? niye diyorum biliyormusun çünkü her erkek evli olduğunu bildiği eski sevgilisi ile ne kadar ileri gidebilir sen evlisin köpekler gibi sevseniz bile bir birinizi senin döneceğin yer akşam olunca yine ev yani kürkçü dükkanı
Cevap sahibi+1 yılSana uzun yazdım kafanı ütülemiyorum umarım ama sana eşimin bakire olmadığı bahsetmiştim ve çekincelerim olduğunu yazmıştım bu çekincem eski olduğu sevgili ve sevgilerinden biri tarafından sonradan aranıp sorulması ile ilgiliydi bildiğim kadarı ile biri ile cinsellik ile beraber aşk yaşamış sevmişlerdi bir birlerini ama olamamışlar onunla bir nedenden dolayı ve o adam bir gün mesaj attı ve resmini beydi beraber okuduk irtibatı koparmak istemiyordu bir nevi bir geri dönüş yapmak istiyordu evli bir bayan olduğunu bildiği halde ve aramızda en başından itibaren gizli saklı olmasa bile bu durum beni rahatsız etti ve bu mesaj yüzünden kavga bile ettik ama sonradan anladım benim hatunda onu zamanında sevse bile ona karşı bir şey kalmamıştı veya bilmiyorum ama benim gibi anlayışlı ve seven bir adamı bulmuşken bu fırsatı öldürmek istemiyordu tabi iç düşüncesini bilememek ile beraber ben eski sevgilisi mesaj atınca baya kötü oldum çünkü dostça bir ayrılıktı onlarınki sanırım bir geri dönüş olayı hep bekledim ve başımada geldi işte sonuçta o safça gezip tozduğu lise aşkı değildi özeli olduğu ve yattığı bir kimseydi bu sonuçta hayat bize umarım bir kötü bir şey hazırlamaz şimdilik bir sorun yok onu engellemiş kendisi ama insanların iç dünyası bilemeyiz işte sen ve sevgilin bunun bir kanıtı
Soran+1 yılEvet bak ben evleneli 6 yıl oldu bana hep mesaj atıyor bıkmadan usanmadan 3 4 ayda bir yazar. Ben engellerim o yazar. 2 cocukgum var 25 yaşındayım. Yapamam edemem kocama bunu böyle tekliflerle gelme ban sakın felan diyordum ne yaptı etti beni kendine çekti. En sonunda 1 ay önce yattım onunla bak bunu kimseye söylememedim kendimi sana yakın hissettim için söylüyorum. Çok zevk aldım bayadırda görülmemiştik ya çok güzel oldu. Beraber kaçma teklifi etti cocukalrı bırak gidelim demek istedi resmen. Cocuklarımı bırakıp da bir yere gitmem zaten asla. Kaç kere söyledim nolur yine yapalım şu gün gel bugün gel diye 3 4 kere söyledim işlerim var dedi o kadar. Pişman oluyorum eşime bunu yaptıgım için ama ne yapayım çok hoşuma gittii
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama ben cinsel bir heves olduğunu sanıyorum eski sevgilinin isteğini kaçalım falan lafları bence olgun bir adamın söyleyeceği şeyler değil oda bilir bir annenin çocuklarını kolay kolay bırakmayacağını senin bu yatak olayı hoşuna gitmiş olabil elbet buda kocanın ilgisiz bir adam olduğundan kaynaklandığı düşünüyorum Tam bir macerada olduğunu düşünüyorum şu an onun ile yatıp kocanı aldatman umrumda değil ahlak bekçisi değilim ama çocukların ile olan bağının bozulmasından endişe ettim için yazıyorum sadece sen biliyorsun dimi bir sonu olmadığı sanırım? Bir macera ve enstantane olmasını dilerim senin adına kardeşim buluşup yatarsan daha fazla tamam zevk alırsın bu çokta hoşuna da gidebilir ama herşeyin berbat olması durumu var unutma çocukları kast ediyorum kocan umrunda değil zaten anlamışsındır
Cevap sahibi+1 yılSeni temin ederim o seni canı bir şey çektiği için arıyor o kadar bir nevi senin ona olan zaafını değerlendiriyor bence sen evlisin zaten tamamen kopup gelmeyeceğini şu aşamada oda biliyor bak yine yazacak ve isteyecek seni göreceksin taki sen dur diyene kadar karar senin beden senin tabi ama çocukları unutma onlar senin esas sevgilin her şey bok olmasın sonra bir gün
Soran+1 yılHaklısın abi çok hemde ama seviyorum ben onu napim oda bunun farkında evlenemedik olmadı işte nasip değilmiş. Şimdide karısı hamileymiş ☹️ yapacak bişey yok tamma kaçamak onunla çok zevkli pluhor ama napim eşimede acıyorum onu aldattım için. Kendimdem nefret ediyorum bazen ama onunla mutlu onunla zevkli oluyor her şey ne diyim başka
Cevap sahibi+1 yılDikkat et o zaman ne diyim bu senin tercihin
Soran+1 yılEşinede kızma bence onun bi suçu yok adam şerefssszz ise eşin napsın. Adam insan olsa evli bir kadına böyle bir teklifte bulunmaz. Aynı benim ex gibi işte naparsın böyle şerefsizler var dünyada benimkide aklımı çeldi işte oldu 1 kere ama vicdanım rahat degil eşime bunu yaptım pişmanım ama canımda istemiyor degil işte yakalanırsam bedeli çok agır olucak yazık olucak
Cevap sahibi+1 yılYol yakınken sapağı kaçırma derim yoksa yazdıklarımızı hep okuyacaksın keşke diye ya aslında senin durum gayet net sevgisiz aşksız bir evlilik yapmışsın eşinde ilgisiz o yüzden eski sevgili olayın oldu her şey güzel gitseydi aşık olsaydın eşine oda sana sanırım bu yaşananlar olmazdı yanılmıyorum dimi?
Eşime kızmıyorum dediğim gibi aşırı dürüst bir kimse sonradan yaşanacak süprizleri sevmez herşeyi anlatmıştı zaten mesaj beraber okumuştuk zaten ülkemizde eğitim seviyesi düşük biliyorsun işte erkek milletininin eğitimsiz olanınızda bilirsin onlardan biri işte bu adam iki duble bir şey içmiştir bir yeri oynamıştır yazmış işte ahlak yoksunu bir adammış diyelim zaten bunun üstünden uzun yıllar geçti zaten anlız eşim değil her bayanın eski olduğu adam nerdeyse geri dönüş yapmak ister çok okurum eşinden geçmişini gizleyen bayanların geçmişimden korkuyorum eşim bilmiyor yazılarını bilirsin geçmiş ateşten gömlektir bazı bayanlar İçin eşim senin eskiden seks yaptığını ve herşeyi yaşadığını öğrense ne yapar? Kısaca sen bir kez daha düşün çok zevkli olabilir tamam macerada olabilir bu heyecanda verir yasaklar hep öyledir zaten bilirsin çeker insanı yahu sen eşinden önce sadece bu eski sevgilin ile mi beraberlik yaşadın yani cinsel olarak açmısın? Keşke daha fazla beraber olsaydın isteği var mı sende? Niye sordum çünkü gençsin duygusal olarak onu istediğin gibi cinsellik az yaşandı ise o yüzdende istesin eski sevgilini
En İyi Cevaplar
Eskinin ne dediği önemli değil. Asıl senin ne düşündüğün önemli. Kararsız kalmış gibisin. Yani %50 ihtimalin gidip ilişki yaşamayı göze alıyorsun.
Eğer kocanı umursamıyorsan, yakalanma korkun gidip yapabilirsin ama eskin ile aranda çıkar ilişkisinden başka bir şey olmayacağı belli. Yani seni seks için kullanacak. Sorun yoksa neden olmasın.
Peki kocanın senin haberin olmadan, bir kız ile seni istiyorum, unutamadım gibi konuşmasını yakalarsan ne yapardın? 🤔011 Yorumla
Soran+1 yılBenimle evlenmek istiyor
- +1 yıl
O zaman tekrar yazıyorum.
Gene kararsız gibisin. Yani onunla evlenme düşüncesi var gibi sende.
Eşinden mutlu değil, yeterli görmüyor isen bunu deneyebilirsin ama eşinle bir yola girdin. Boşandığın anda büyük bir ihtimal bir saha sana dönmez. Sende eski sevgilinle tekrar bir araya gelirsin. Evlenirsiniz. Oldu ya eski sevgilin 2 gün sonra anlaşamadı senle ve tötüne tekmeyi koyarsa ailene açıklama yapmadan dönebilecek misin ya da ne bilim seni anlayışla karşılayabilecekler mi?
Soran+1 yılNapıcagımı bilmiyorum işte onu seviyorum oda beni seviyor cocuklarım var 2 tane bide benim onda yok ailem ne der bilmiyorum çıkmazdaym
Soran+1 yılSevgiliyken beni kaçırıp evlenmek istiyordu ben istemedim güvenemedim ona zaten ozamanda cinseliik yaşıyorduk. ailem yüzünden baskılarından bıktım şimdiki eşmle evlendim inat ugruna ama onu unutamadım bir türlü aşık oldum ona çünkü ilk defa yıllar geçti gitmedi aklımdan şimdide tekrar konuşuyoruz
Soran+1 yılO güveni veremedi bana çünkü nasıl desem aldatma felan olmadı aramızda asla. Ama beni sadece beraberken konuşuyorduk beraber degilken nasılsın napıoyorsun işte beni merak edip de yazmazdı hiç eve gidince. Bi beni degerli hissetirmeli yani erkek dediğin. Öyle işte
- +1 yıl
Ya bende çok soru soruyorum kusura bakma. Kafamda soru işaretleri olunca daha bi merak ediyorum.
Peki değerli hissettirmeyen bir insan ile neden birliktelik yaşadın ki? Yani benim bildiğim kadınlar istekli değiller ise genellikle aşk, sevgi görmek değerli hissetmek ister. Ancak bunu gördüğünde birliktelik yaşarlar diye biliyordum. Ama sende bu olmamış. Ben mi yanlış biliyorum. Yoksa senin durumunda değerli hissetmesende yapmak mı istedin? Çünkü bana göre burada bir tezatlık var gibi de 🤔
Soran+1 yılCahildim işte bende bilmiyorum ki cinsellik yaşadıktan sonra aşık oldum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne kadar şanslıdır senin eski sevgilin.
O kadar kolaysa bütün eski sevgilimin evli olanlar de bende istiyorum haksız mıyım?
Sence ne, neyi, neden, nedeni, ayrıldın eski sevgilin? Sanırım tartışma olaya ya da seni aldattı !
Hani diyon ya, (evlisin) EVLI, yanı koçan ile bağlisin, terket onu
Umarım kulağına küpe olmuştur
Ama nerde... eski sevgilin yalvarıp yalvarıp... bi ışık düşer...00 Yorumla
+1 yılNe demek yani ne yapmalıyım?
Ne yani sen evlenmedin mi? Her önüne gelen eski sevgilin unutamadım harikaydın lütfen bir daha ilişkiye girelim derse kabul mü edeceksin?
Evlili sorumluluk ister ve sen bu kafada biriysen lütfen bir zahmet ayrıl sonra eskisi sevgilinle ne haltlar yiyorsa ye.
Önceliğin eşini senden kurtarmak olsun.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadaşım kendine neyi nasıl yakistiriyorsan onu yap karar senin hayat senin ama tavsiye edecek olursam bence o eski sevgilinle irtibatı tamamen kesmelisin sonuçta evlisin bence bu doğru değil tabı yine hayat senin karar senin benimkisi tavsiye karışmak zaten haddim degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol soru ama bu soruyu sormak bile içinde bu hayali taşımak gerçeğidir. Unutmayın trol sorularınız bilin altınızın buraya yansımasıdır ve eğlencelik sorular olarak geçiştiremezsiniz.
35 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka trol bee gizliden çık da attıgı mesajları atim sana inanmıyorsan
Cevap sahibi+1 yılBen kendisine özüne bile ihanet edebilecek biriyim diyorsun yani👏 Öyle olmasan eski sevgili sana ulaşamaz bu çirkin isteklerde bulunamaz seni darlayamaz. Kadın isterse bunlar olur istemezse cehennemin dibine gönderir. Her şartta iğrenç hayatlarınız var.
- +1 yıl
görüş sahibi haklı
Soran+1 yılİstediyse bunda benim ne suçum var
- +1 yıl
istettirirsen herkes ister sadece o değil
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılHer yerden engelle ve kurtul ondan. Unutamamış olmasi onun sorunu ve evli olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Bunu sormam bile gereksiz.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen evlenene kadar aklı nerdeymis? Nasıl olsa başıma bela kalmadı biraz da abaza kaldım diye düşünüp seni sadece becermek istiyor. Bu kadar mal olmayın ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmür boyu vicdan azabı yaşayıp eşinin yüzüne her baktığında mahcup olacağına engelle geçsin, sakin böyle bir hata yapma. Madem onunla yatacak kadar ona baglisin ne diye evlendin. Kimsenin hakkına girme çok istersen önce bosan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Demek eşinden almadigin mutluluğu ondan aldın unutamiyorsun :) kesin eşinle olurken bile onu hayal ediyorsundur ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bu soruyu soruyorsan sende de hala yeşil ışık var görüyorum haksız mıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılBende arzuluyorum ama korkuyorum hep ister tehtid eder diye
- +1 yıl
hep ister mi isteyebilir ama kuralları sen koy delil bırakma edemesin
+1 yılBu evli kadınlar konusunun çoğu neden troll olmak zorunda, daha 20 yaşına gelmemiş olanlar nasıl oluyorsa evli oluyorlar
00 YorumlaBence sen Dünden gönüllüsün bu soruyu sorduğuna göre daha önce yapmış mıydın onunla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılengelle geç. Yakalandığında gerçeklerle yüzleşecek cesaretin yoksa kalkışma bu işe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna o. puluk denir o adamın ne suçu var aptallasma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılne yaoayım diye sormak nasıl bi rezilce soru? bize ne yani. içinde şerefsizlik varsa biz zaten seni tutamayız ki zaten meyillisinde
00 Yorumla
+1 yılsanırım vereceksin ona istediğini yazık sana çok koca eskitirsin sen
00 YorumlaKorkularına yüzleş. Tedarikli ol. Birdahada karşına çıkarma. Zor iş
00 Yorumla
+1 yılseviş ama kendi evinde
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kendi evimde
- +1 yıl
başkasının evinde onun evinde ya da bir otelde yapar isen eğer gizli kamera ya da telefona kayıt alıp santaj yapa bilir sana
Soran+1 yılHm haklısın
- +1 yıl
eğer kocan ile seks hayatınız güzel ise bence hiç sevişme kötü ise seviş
Soran+1 yılÇok kötü degil ama eskiler de unutulmuyor
- +1 yıl
eskide çok zevk mi alıyordun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tadı damağında kaldı yani
Soran+1 yılOtelde nasıl gizli kamera koycak ki beraber giriyoruz odaya sadece önceden parasıno verip yer ayırtıyor
- +1 yıl
canım illaki sana bir duş al öyle sevişelim diye bilir ya da sen duş almak isteye bilirsin ya da lavabo ihtiyacın olur
Sende onu istiyorsun herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin sende kurtul bızde 🙂
00 Yorumla Sen ne istiyorsun peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılPek inandırıcı gelmedi bana :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sorduğuna göre gidecen
00 Yorumlaengelle kes iletişimi manyak mısın ya
00 Yorumla
+1 yılYani canın istiyor gibi geldi bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin de gönlün var gibi gibi. Yollu seni. 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen dünden razisin ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşınız kaçcc
13 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 25
Cevap sahibi+1 yılyapcanmi seks
Soran+1 yılBilmiyorum
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önceki sevgilim tekrar cinsellik yaşamak istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım