Kiyafet üstümüzde sürtünme ile öpüştük felan. Pişman olduğunu soğuduğunu felan söyledi. Beni sevmek için ilişki yaşamak istemiş birlikte olursam severim diye düşünmüş ama sonra çok soğuduğunu söyledi. Beni sevmek için çok uğraşıyormuş ama bir türlü olmadığnı söyledi. Arkadaş olarak kalmak istiyorum. Sizce beni sever mi birgün
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMadem ki sevmeyecek ne diye yakınlaşıyor madem istemiyorsun ne diye elini atıyorsun dokunuyorsun bu tam manasıyla ş*refszlk bi insan istemediğini yanına bile gelmez o kadar yakınlaşıp sonra kuyruğunu kısıtırır gibi kaçmak erkeklik değil ondan hiç bir cacık olmaz öküz anca bi tarafı kalkınca yine gelir bak görürsün de sen onunla bundan sonra muhatap bile olma o zaten seni hiç sevmemiş iyi daha ileriye gidip bişeyler yaşamamışsınız bunun gibi erkekler yüzünden bütün erkekler kötü oluyor tek diyeceğim ondan kalabildiğin kadar uzak kal
04 Yorumla- +1 yıl
Dediklerine katılıyorum
- +1 yıl
@Sengelyeterr söyleyecek çok kelime varda diyemiyorum burada
- +1 yıl
Pislik bunun gibi insanlar insanı midesini bulandırıyorlar
- +1 yıl
@Sengelyeterr maalesef şeref yoksunu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAman diyim ileri gitme pişman olursun sonra başta olmayan şeyler sonradan olmaz boşuna aşk sevgi falan bekleme bana senden istifade edecek bir adam gibi geldi birlikte olursak severim diye bir şey yok unutma güzel kardeşim güçlü sevgi aşk bişeyler olmadan önce başlar sakın olaki birlikte olursak bir birimize daha iyi bağlanırız gibi bir düşüncen olmasın bana sorarsan yol yakınken ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduk ama maalesef. Kiyafetle sürtünme felan oldu
Cevap sahibi+1 yılKıyafet bana göre birliktelik sayılmıyor bir sıkıntı yok
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir defa kanı ısınmamışsa ne yaparsan yap sonuç değişmez. Senin onu görüp ulaşamaman sana dert olur, senden hazzetmediği için seni görmek de ona eziyet olur.
Bence bu işe nokta koymayı bilmelisin.01 Yorumla
Soran+1 yılNoktayı koydum arkadaş ta olmak istemiyorum. Hakkımıda helal etmedim. Yazdım engelledim her yerden
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ısınmak için uğraştım ama olmadı demeleri falan hikaye asla inanma. Belli ki sadece faydalanmak istemiş. Bu tür erkeklerin algısı böyle çalışır tek gecelik gibi düşünürler. Muhtemelen sap kaldığını hissedince sana tekrar saracak ama asla bir daha aynı hatayı yapma. Arkadaş hiç kalma bu en büyük hata olur. Karşındaki kişi kötü niyetli bu apaçık ortada.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Otur dua et yol yakınken kurtarmış seni ya daha ileri gidip öyle biraksaydi nolcakti
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılDua et böyle birine denk gelmişsin yol almadan söylemiş her şeyi. düşünsene iyice bağlandığını sonra sana böyle şeyler söylediğini daha kötü olurdun. boş ver seni istemiyorsa bırak düşme peşine bekleme
00 Yorumla
+1 yılBnce sen kendini sorgula hala böyle bir ilişkyi nden istiyorm diye yorumlarda anladığım kadarıyla kendine hiç saygın degerin yok kendine saygısı güveni olmayan kendini sevmeyen bir insani bir başkası nden sevsin ki?
00 YorumlaO ten uyumu olmamış demek ki sizde. Ten uyumu önemli bir konu. Evlenseniz dahi sana soğuk olabilirdi. Yakın zamanda bunu yaşamak iyi olmuş bir açıdan
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır sevgiliyiz önceden de olmuştu böyle bişi
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yazik sana. bu durumda hala onla olayimda nasil olursa olsun diyosun. Hayir asla sevmez seni. Ne zaman kendini seversen o zaman biri senide sevebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılO sever mi peki
Soran+1 yılNeden böyle diyosun. şu an ne yapsamda silemiyorum kafamdan
Soran+1 yılNeden benimle asla olmasın. Ona çok yüz verdiğim için şımardı
+1 yılBahane :D Başka bir şey olmuştur onu söyleyemedıgınden bunu bahane etmiştir. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok Zaten aramız çok iyi değildi. Bu ilişkiden sonra ben zorladım biraz ciddi olalım diye. Zamana bırakalım diyor
Ya ne mal adamlar var. Yarın birgün kafasını taşlara vurur
01 Yorumla
Soran+1 yılNe için taşlara vurur
yalan söyluyor en bastan amacı kullanmaktır buda ayrılmak için yalanı ama 5 yasındaki çocuk bile bu yalana inanmaz
00 YorumlaBöyle saçma bahanelere inanan kızlara hayret ediyorum
Bunlar saf kızları kandırmak için abaza erkeklerin uydurduğu bahaneler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılYalanlar yalanlar.. uzak dur o adamdan benden sana tavsiye
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl. Zaten itiraf etti sevmediğini. Arkadaş kalmayı ben istedim
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Onu bırak kendine yeni bir yol çiz birinin seni sevecek ümidi ile yaşama hayatını ya hiç sevmez se o zaman ne yapacaksın öyle düşün
00 Yorumla
+1 yılSanırım sen bir eğitim Alman psikologa gozukmen gerekli normal değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kendini bubderece düşürüp hala beni severim düşüncesi ve bu sorguya gitmen şaşırtıcı da ondan
Soran+1 yılEvet aşırı kötü durumdayım ne yaptığımı bilmiyorum
- +1 yıl
Kendini topla ve kendine özgüven kazan kendini düşünüyorsun ödün verme birisi için düşme bu kadar bence baksın yoluna sende unut kendine sor ben ne yapıyorum ben bu karakterde bir insanmıyım diye
+1 yılhanımefendi hemen ayrılın... arkanıza bile bakmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
adam saçma sapan birisi... sevişip soğudum diyeni de ilk defa duydum
+1 yılhiç değilse gerçek ilşki yaşamaışsın daha çok üzerdi bunu dediyse yol ver gitsin
08 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek ilişki değil mi. Kötü hissediyorum
- +1 yıl
sürtme gerçek bişey değilki
Soran+1 yılBana gerçek gibi geliyor. İçine girmek istediğini söyledi izin vermedim çok ısrar etti. Kıyafetleri de hiç çıkarmadık.
- +1 yıl
çok iyi etmişsin bence
Soran+1 yılEvet. Gerçek ilişki yaşadıktan sonra da böyle yapardı kesin
- +1 yıl
allah korumuş diyelim
Soran+1 yılBuda çok kötü bir durum. Kesin geri gelip ister
Soran+1 yılAyrıldı. Arkadaş ız
Arkadaş kalmak sana bir şey kazandırmaz, daha çok acı verir. Ayrıl başkalarıyla seviş
10 Yorumla
+1 yılNe yiyip içiyorsunuz bu neyin aklı anlayamıyorum 🙄🤔
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Madem sevmemiş öpüşünce dursaymış. İlişki bitince söylemeseymis. Oan söyleseymiş. Seni fckboddy olarak istiyor sadece
00 Yorumlaerkek arkadaşın enayiymiş ben olsam iyice yalardım seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yanında birini gördüğü zaman gözlerine bak doğru söyleyip söylemediğini anlarsın..
00 Yorumla
+1 yılMalmisin kızım tek derdi şey... kaç hemen asla sevmez gitmiş artık
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKaraktersize bak sevgi öyle şeylerden doğmaz onun niyeti farkli bence fazla yüz verme böylelerine
00 YorumlaSiz biz ilişki yaşamamışsınız ki yavrum. Kıyafetlerle ile olmaz o. Biraz sevişmişsiniz o kadar
00 YorumlaBence olayı Bukadar kendine Dert Etme Biraz uzak Dur Üstüne Gitme
00 YorumlaYa yalan söylüyor Sen denemesi geçti bir kere tadına baktı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılulen adam sevişmek için oyun oynamış sevişincede bahaneler uydurmuş sende hala kalkmış severmi beni diyorsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe hala burada soru mu soruyorsunuz?
Dua edin cinsellik olmamış, basın tekmeyi gereksize.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmez kanka aşk olursa ilk görüşte olan bi şey hiç uğraşma
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen kızlar bize göre daha çabuk aşık oluyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler için geçerliydi bu dediğim ilk görüşte aşk. Kızları tavlamanız gerekiyor işte erkek ilgi gösterince falan
- +1 yıl
İşte erkekleri yanlış tanıdığınız için böyle erkler ilk görüşte aşık olmaz aşkını da hemen bellie etmez
Cevap sahibi+1 yılSen sadece bir erkeksin bunun üzerinden bütün erkekler diye yorum yapmanız komik oluyor.
- +1 yıl
Bütün erkekler için denedim normal şartlarda ki gerçek bir erkek için dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu da sana ders olsun. Bu tarz işlerin sonunun böyle olacağı aşikar.
00 Yorumla
+1 yılSana ayak. yapiyor inan bak sakın o. cocuktan uzak dur
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayak
- +1 yıl
Seni kullanmak istedi sende vermeyince şimdi arkadaş olalım ayağına yatıyor seni elde edecek böyle
Soran+1 yılVermeyince derken. Arkadaş olmayı ben istedim. Çocukla ilişki yaşadık sürtünme ile. Tam ilişki için çok ısrar etti kabul etmedim. Üstümü de hiç çıkarmadım. Aşırı pişmanım. Böyle bi hatayı nasıl yaptım. Ona aşığım ama istemediğini söylüyor.
- +1 yıl
Çocukta çıplak yapmak istiyor işte en azından çıplak sürtünme yapma diyorun bende
Soran+1 yılBu saatten sonra hiç bişey yapmam. Arkadaş kalıcaz hatta onu bile istemem belki
- +1 yıl
Arkadaş bile kalma zaten bu arkadaslik olmaz
Erkek arkadaşın çok aptal daha fazlasını istiyor hemen
00 Yorumla
+1 yılBence at çöpe gitsin o ilişkiyi seni sevemeyen birine vakit harcama hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirgün sever ümidiyle böyle bir hataya düşme sakın şimdi sevmediyse ileride hiç sevmeyecek. Bir insan ilk anda sever sonrasında asla sevmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok ama sürtünmeye devam edelim diyecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDer mi
- +1 yıl
diyecek, gelip buraya haklıymışsın dersin.
Soğuması ilginç değil mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden. Bana karşı bir hissi yokmuş. Pişman olduğunu söyledi. Yakınlaşırsam sevebilirim belki diye düşündüm dedi. Tam birliktelik istedi kabul etmedim
Soran+1 yılEvet. Amacı ne sence
Soran+1 yılNeyi kabul etmediğim için
Soran+1 yılBunun için tekrar konuşmaya çalışır mi sence
+1 yılcabuk birakmis seni wrken bitmiş isi
04 Yorumla
Soran+1 yılTam birliktelik için ısrar etti istemedim
- +1 yıl
istemdigi oldu diyemi ya da off biktim bu gzlikten istegimiz sormaiyiruz ama dmagerkiyror atarsn merak ettm ya
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
bos ver gozlsisn anladin aslin da neyse zaten yazmak yasak
Sende aynı şeyi söyle
18 Yorumla- +1 yıl
Aynı Şeyi Söylese Ne Elde Edecek Egosunu mu Tatmin Edecek ya da içinimi Rahatlatacak Çok Saçma Bir Düşünce.. Öyle Boş şeylerle Uğraşacağına Önüne Bakacak Düşünmeyecek Olmayınca Zorlamıyacak Her Kadın ya da Erkek Birbirleriyle bir şey yaşadı diye Mecbur Değil Hiçbirşe'ye Ten uyumu Diye bir şey Var Fantezi diye Bi Olay Var Bu bir Gerçek istediği gibi çıksaydı Adam Zaten Olumlu Düşünürdü Demek'ki uymamış. Hayırlısı olsun Diyecek Hepsi Bu.
- +1 yıl
Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.. Öyle Dedin Diye İyi veya kötü insan diye bir şey yoktur İnsanlar iyi veya kötü olmayı düşünceleriyle belirlerler Biraz Kafanı Kullanırsan Zaten Çözersin Dünyayı Tekrar Keşfetmeye Gerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bence o seninle fb tarzı takılmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılboş ver gitsin zaten çekim yok aranizda
00 YorumlaBöyle kullanilip terkediliyorsunuz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşu boşuna bekaret gitti desene
00 Yorumla
+1 yılO çocuktan bir cacık olmaz
00 YorumlaAlacağını almış
Olmaz senin iş00 Yorumla
+1 yılSevmez seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden arkadas olmaz
00 Yorumla
+1 yılsevmesin ya s ktrsn gitsin arkadaş da kalma
00 Yorumla
+1 yılSevmese de seven çıkar
00 YorumlaYalarım yeterince ateşli değilsin seni beğenmemiş
00 Yorumla
+1 yılSevmez boş ver arkadas kal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır sevmez bence uzaklaşmalısın 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkiye girdiniz ve ardından terkedildin
06 Yorumla
Soran+1 yılİlişki tam olmadı
Soran+1 yılİlişkiye girmedik
Soran+1 yılSürtünme sadece ilişki çok istedi kabul etmedim. Eve de çok çağırdı hiç gitmedim.
Sevişelim ısırırım diye birsey mi var.
02 Yorumla
Soran+1 yılO öyle düşünmüş
- +1 yıl
Seni kullanmis
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini ezdirme ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılgitti güzelim bir kız daha pişmanlık yoluna
00 Yorumla
+1 yılCok mu dur dedin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılzannetmem sevmez bunu diyen kişi.
03 Yorumla- +1 yıl
neler yaptınız ve çokmu itiraz ettin ya da korktun
Soran+1 yılYok ilk olan bişey değil önceden de yapmıştık. Öpüşme sarılma biraz sürtünme felan.
- +1 yıl
acab şüphemi duydu ilk bunlamı yaşadın böyle şeyler eskiden varmıydı
+1 yılHhahaja klasik ayrılma taktiği 😂😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılma taktiği
- +1 yıl
Klasik tatkik ne nadıl sevişti öpüştü sürtündü alacağını aldı
Soran+1 yılKullandı gitti mi diyosun
- +1 yıl
Evet s alak gibi inandın sende ona
Soran+1 yılSana kötülüğüm dokunsun istemiyorum diyor
- +1 yıl
Klasik taktik bunlar güzelim anla seni kullandı rahatladı yol verdi
Soran+1 yılEe o benden daha mutsuz ama. Yanına kar mi kalacak bunlar
- +1 yıl
Ayak yapıyo o göbek atıyo şu an
Vermedin diye yol yapıyor bence
010 Yorumla
Soran+1 yılVermedin derken. İlişki için ısrar etti ama kabul etmedim. Şimdi arkadaş kalmayı ben istedim
Soran+1 yılEn son sürtünme ile oldu orada girmek istedi ilişki istedi kabul etmedim. Ama öbür türlü öpüşme her şey oldu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe düşünüyorsun
Soran+1 yılNe önerirsin
ayrıl ondan seni kandırıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Nasıl ısınamamış
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle ilişki yaşadık, bana ısınamadığını söylüyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler